Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Προκήρυξη διαγωνισμού δακοκτονίας 2015


http://www.haniotika-nea.gr/media/2013/12/dakoktonia.jpg
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου,  ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους της Π.Ε. ότι από 1/10/2014 η διενέργεια  των μειοδοτικών διαγωνισμών  γίνεται ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα για το πρόγραμμα δακοκτονίας 2015:


1.      Από την παραπάνω υποχρέωση εξαιρείται  η διενέργεια  διαγωνισμού ανάδειξης εργολάβων παγιδοθεσίας για το έτος 2015. Για το λόγο αυτό ματαιώνεται η διενέργεια του με αρ. πρωτ. 44669/7-4-2015 ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «παροχή υπηρεσιών ελέγχου των δακοπληθυσμών, με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail έτους 2015, της Περιφερειακής Ενότητάς Λασιθίου», και προκηρύσσεται νέος ανοιχτός διαγωνισμός. Η δημοσίευση της σχετικής διακήρυξης  θα γίνει άμεσα στην  επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr
2.      Αντίθετα, η διενέργεια  διαγωνισμού ανάδειξης εργολάβων ψεκασμών για το έτος 2015 θα γίνει ηλεκτρονικά.
 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής. O κατάλογος των Αρχών που παρέχουν ψηφιακή υπογραφή και έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Αρχής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (http:www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/ElectronicCommunications/DigitalSignatures/Supervised List.html). Στη συνέχεια εγγράφονται στο ηλεκτρονικό σύστημα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr (επιλογή: εγγραφείτε ως οικονομικός φορέας), και με χρήση της πλατφόρμας  του Συστήματος  καταθέτουν ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να φροντίσουν άμεσα να  υλοποιήσουν την παραπάνω   διαδικασία, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.




Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΗΣ Δ.Α.Ο.Κ.

                                                                                                          



ΦΟΥΝΤΗ ΜΑΡΙΑ


 





Συνολικες προβολες σελιδας