Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Συνάντηση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Σητεία

Συνάντηση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Σητεία
Συνάντηση με αντικείμενο την ορθολογιστική διαχείριση και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Προήδρευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ. Λεωνίδας Τερζής και συμμετείχαν εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και σωματείων του Δήμου Σητείας.
Ο ΔΟΚΑΣ απηύθυνε το σχετικό κάλεσμα προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των αθλητικών συλλόγων και σωματείων, αλλά και να καταγραφούν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται από την οπτική πλευρά των σωματείων ώστε ο Δήμος και ο ΔΟΚΑΣ να μπορέσουν να τα αποκαταστήσουν και να προχωρήσουν με προγραμματισμό πλέον και προτεραιότητα στη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των παιδιών που γυμνάζονται σε αυτούς τους χώρους.
«Επιδόθηκε στους εκπροσώπους των συλλόγων και των σωματείων ένα ερωτηματολόγιο και ο κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, που πρέπει να επικαιροποιηθεί, θα τεθεί σε διαβούλευση και θα ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σκοπός είναι να έχουμε τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις στο μέτρο του δυνατού στην περιοχή μας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να γυμνάζονται οι αθλητές και τα σωματεία να καλλιεργούν τα αθλήματα που περιλαμβάνουν τα καταστατικά τους», εξήγησε ο κ. Τερζής.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σητείας είναι το στάδιο Σητείας, το κολυμβητήριο, τα γήπεδα τένις, το γήπεδο Παλαικάστρου, τα γήπεδα 5x5 στη Σητεία, στο Πισκοκέφαλο, στη Συκιά, στο Παλαίκαστρο και στην Τουρλωτή, το κλειστό γυμναστήριο στο χώρο των Λυκείων και ο στίβος των Γυμνασίων Σητείας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας