Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε στη Σητεία

Ενημέρωση για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε στη Σητεία
Ενημερωτική εκδήλωση για τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Σητεία,
στο ξενοδοχείο «Ίτανος». Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές της Κρήτης καθώς σε άλλα νησιά της Ελλάδος.
Η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου κ. Εύη Λυρώνη ανέφερε:
«Είναι μία προσπάθεια για να ενημερωθεί ο κόσμος, οι γονείς και τα παιδιά για τις δυνατότητες φοίτησης που υπάρχουν εκτός από αυτές που προσφέρονται μέσα στην Ελλάδα και μέσω των πανελληνίων.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει 57 διαφορετικά προγράμματα σπουδών, 28 μεταπτυχιακά και 17 διδακτορικά. Ανάμεσα σε αυτά, πολύ σημαντικές σχολές όπως της νομικής, της ιατρικής, της φαρμακευτικής, της ψυχολογίας και Πολυτεχνείου. Όλες οι προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές του Πανεπιστημίου είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το ΔΟΑΤΑΠ και το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος. Τα προγράμματα σπουδών είναι στην ελληνική γλώσσα.
Αν κάποιος επιθυμεί να ενημερωθεί αναλυτικά μπορεί να το πράξει μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αλλά και μέσω του γραφείου της Κρήτης.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι ιδιωτικού φορέα και είναι το μεγαλύτερο στο νησί».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας