Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο Κ. Δερμιτζάκης ευχαριστεί το Λασιθιώτικο λαό για τη στήριξή του

Ο Κ. Δερμιτζάκης ευχαριστεί το Λασιθιώτικο λαό για τη στήριξή του
Ο επανεκλεγείς Βουλευτής Λασιθίου κ. Κωστής Δερμιτζάκης ευχαρίστησε το Λασιθιώτικο λαό για τη στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ,
ο οποίος με την ψήφο του συνέβαλε στο να βγει πρώτη δύναμη και «να αναλάβει τα ηνία της χώρας και να την οδηγήσει με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια, περηφάνια και ελπίδα, σε έναν δρόμο ανάπτυξης».
«Μπορούμε να ονειρευόμαστε ξανά, για τη χώρα μας, το μέλλον μας, τα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται. Η πατρίδα μας έχει τις δυνατότητες και μπορεί να χαράξει νέους δρόμους. Από αυριο όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις θα εργαστούμε για αυτό το σκοπό.» Ευχαρίστησε και τους Λασιθιώτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε πως όλοι μαζί θα πορευτούμε για να φέρουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο που δικαιούται το Λασίθι.
«Το Λασίθι έστειλε ένα μήνυμα ισχυρό με τα ποσοστά να είναι ιδιαιτέρως υψηλά, πρωτοφανή. Αυτό μας δίνει δύναμη αλλά αυξάνει και τις ευθύνες μας πραγματικά να σκύψουμε στα προβλήματα του νομού μας που ήταν όλα αυτά τα χρόνια εγκαταλελειμμένος και είχε πληγωθεί βάναυσα. Θα παλέψουμε για το καλό του Λασιθίου, ενωμένοι σε μια κοινή προσπάθεια για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, χρειάζεται σκληρή δουλειά, έχουμε καλύτερες προοπτικές να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, να απαιτήσουμε για το νομό μας, να επουλώσουμε τις πληγές του και να δικαιωθεί, να σχεδιάσουμε το μέλλον του νομού μας λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητες κάθε περιοχής. Ενισχύοντας η μια περιοχή την άλλη στους αγώνα και τα αιτήματα που έχει», σημείωσε ο κ. Δερμιτζάκης και κατέληξε: «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια σαρωτική, μια ιστορική νίκη που σηματοδοτεί το τέλος των μνημονίων, το τέλος της καταστροφής της πατρίδας μας. Είμαστε χαρούμενοι, ο ελληνικός λαός είναι χαρούμενος για αυτή την ιστορική νίκη. Η αυτοδυναμία είναι ορατή και περιμένουμε να την επιβεβαιώσουμε με τα τελικά αποτελέσματα.»
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας