Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

«Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την εκπροσώπηση όλων των Λασιθιωτών»

«Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την εκπροσώπηση όλων των Λασιθιωτών»
Λακωνική ήταν η δήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη, την οποία έκανε αργά το βράδυ. Απέφυγε δε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και στο πως αυτό θα επιδράσει στις εσωκομματικές εξελίξεις.
Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νομού Λασιθίου, που για έκτη συνεχόμενη φορά με εκλέγουν ως εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την εκπροσώπηση όλων των Λασιθιωτών και την οικονομική και κοινωνική πρόοδο του νομού μας.
Οι πολίτες ψήφισαν με θυμό, χωρίς να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν προεκλογικά προγράμματα ή τη συμβολή της Ν.Δ. στην σταθεροποίηση και δρομολόγηση εξόδου από την κρίση. Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Εύχομαι να μην ανακοπεί η ανοδική πορεία της χώρας. Οι περιστάσεις είναι κρίσιμες και απαιτούν συνεννόηση. Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, εντός της ζώνης του ευρώ και η πορεία μας αυτή δεν πρέπει με κανένα τρόπο να διακινδυνευτεί».
Ο κ. Πλακιωτάκης είχε δηλώσει νωρίτερα, πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, ότι «εύκολες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», τονίζοντας ότι «απαιτείται ενότητα, εθνική συνεννόηση, έμφαση στις αναπτυξιακές λογικές και πολιτικές και κυρίως, χρειάζεται αποκατάσταση των αδικιών μέσα στα στενά δημοσιονομικά πλαίσια, που ισχύουν».
Ν.Τ.

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας