Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Σε καλή πορεία το ΤΕΙ Σητείας

Σε καλή πορεία το ΤΕΙ Σητείας
Ασαφής είναι ακόμη η εικόνα και για το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας όσον αφορά τις μετεγγραφές. Ο ακριβής αριθμός των εισαχθέντων στο πρώτο εξάμηνο θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

«Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί για τους φοιτητές που ενεγράφησαν στο σύστημα, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, τους πρώτους μήνες του 2015, πιθανόν μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Ήδη ορισμένοι φοιτητές από αυτούς που επιθυμούσαν να μετεγγραφούν έχουν επιστρέψει στο Τμήμα και παρακολουθούν μαθήματα. Προσπαθούμε να τους διευκολύνουμε ώστε να μη χάσουν το εξάμηνό τους σε περίπτωση που τελικά δεν πάρουν μετεγγραφή.
Κατά συνέπεια αυτήν τη στιγμή από τους 170 εισαχθέντες στο πρώτο εξάμηνο περίπου 120 παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματα τους. Αυτή την στιγμή δε μπορούμε να επαληθεύσουμε με ακρίβεια πόσοι τελικά θα φύγουν και πόσοι όχι γιατί η διαδικασία που ελέγχεται από το Υπουργείο Παιδείας, δεν έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Προϊστάμενος του Τμήματος κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης.
Οι ενεργοί σπουδαστές του Τμήματος στην παρούσα φάση υπερβαίνουν τους 500. Μετά το πέρας των μεταγραφών θα γίνει γνωστός και ο τελικός αριθμός των φοιτητών του πρώτου εξαμήνου που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας