Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Απάντηση του Δήμου Ιεράπετρας στο δημοσίευμα μας για τα τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Απάντηση του Δήμου Ιεράπετρας στο δημοσίευμα μας για τα τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗΜε το παρακάτω δελτίο τύπου, ο Δήμος Ιεράπετρας διευκρινίζει, σχετικά με το δημοσίευμα του radiolasithi.gr , πως δεν εισπράττει τέλη από τα τέσσερα ανατολικά χωριά που έχουν προσαρτηθεί στο Δήμο Σητείας και ότι πρόκειται για μηχανογραφικό λάθος της ΔΕΗ.

«Σχετικά με το δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα (www.radiolasithi.gr) το οποίο με αφορμή λογαριασμό της ΔΕΗ στις Λιθίνες, εκφράζεται η απορία που μπορεί να πηγαίνουν τα δημοτικά τέλη της περιοχής, ο Δήμος Ιεράπετρας διευκρινίζει ότι:
Από το Νοέμβριο του 2011 και μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για την υπαγωγή των τεσσάρων χωριών στο Δήμο Σητείας, ο Δήμος Ιεράπετρας έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με αποτέλεσμα τα δημοτικά τέλη από το λογαριασμό της ΔΕΗ να έχουν μεταφερθεί στο Δήμο Σητείας για τις Λιθίνες και τις άλλες κοινότητες που εντάχθηκαν στον όμορο Δήμο. Ο Δήμος Ιεράπετρας δεν εισπράττει τέλη από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Το γεγονός ότι η έκδοση της ΔΕΗ αναφέρει «Σύνολο για το Δήμο Μακρύ Γιαλού» προφανώς και σχετίζεται με τις διορθώσεις που αφορούν τη μηχανοργάνωση της ΔΕΗ.»

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας