Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή Μιχάλη Καρχιμάκη στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λασιθίου Μιχάλη Καρχιμάκη στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση , στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις του 2011.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής :

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες του νομού μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.



Να σας συγχαρώ για το πείσμα σας, την εργατικότητα σας, την προσήλωση στους στόχους σας και την πνευματική σας ετοιμότητα, όλα όσα δηλαδή σας οδήγησαν στην επιτυχία.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι εκπαιδευτικοί, όπως και οι οικογένειές σας, που στάθηκαν δίπλα σας, σας καθοδήγησαν και σας στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσατε όλη τη χρονιά.

Έναν αγώνα που τον κερδίσατε όλοι, καθώς ξεκινάει ένας νέος γόνιμος κύκλος στη ζωή σας, που θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα καθορίσει την επαγγελματική σας πορεία. Και θα σας ανταμείψει με το δώρο της εξέλιξης σε ανθρώπους πνευματικά συγκροτημένους, σε επαγγελματίες δημιουργικούς, σε πολίτες ενεργούς και ευαισθητοποιημένους.

Έναν αγώνα που τον κέρδισε όλος ο νομός μας, καθώς με τις σπουδές σας, θα αποτελέσετε το νέο καταρτισμένο επιστημονικό δυναμικό που θα συντελέσει στην ανάπτυξη και στην αλλαγή της πορείας της χώρας μας. Τη νέα γενιά που θα ξεπεράσει τη σημερινή πολλαπλή κρίση της ελληνικής κοινωνίας και θα χαράξει ένα καλύτερο μέλλον.

Να είστε ανοιχτοί στη μόρφωση, στη σκληρή πνευματική δουλειά, στην έρευνα, στη δημιουργία και στην καινοτομία. Ο νομός μας σας χρειάζεται.

Η Ελλάδα σας χρειάζεται.

Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή πρόοδο στις σπουδές σας .

Μιχάλης Καρχιμάκης

Πηγή : lasithi news 

Συνολικες προβολες σελιδας