Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Θερμή υποδοχή στα «Στειακά Δρώμενα»

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το κοινό στα «Στειακά Δρώμενα» του Μανόλη Μιαουδάκη ήδη από την πρεμιέρα την Τρίτη το βράδυ στην κατάμεστη Καζάρμα. Η παράσταση εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου «Κορνάρεια 2011» και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη.
Ο κόσμος πολύς, χειροκρότησε θερμά το δημιουργό, τους πρωταγωνιστές και όλους όσους συνέβαλαν για να παρουσιαστούν τα «Στειακά Δρώμενα», αλλά και τη στήριξη προς τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας.
Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ανέγερση Γηροκομείου στη Σητεία, ένα ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά αξιέπαινο εγχείρημα, που έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος Σύλλογος.
Τα «Στειακά Δρώμενα» είναι μια επιθεώρηση, μια τοπική γιορτή και πλέον αποτελούν θεσμό για την περιοχή, αφού η φετινή είναι η δέκατη παράσταση που παρουσιάζεται στο κοινό. Συμμετέχουν ερασιτέχνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες όλων των ηλικιών σατιρίζοντας κάθε φορά την τοπική επικαιρότητα ανατρέχοντας με νοσταλγία στο χθες και προβάλλοντας τη γλώσσα, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου. Κι όλα αυτά σε κείμενα του Μανόλη Μιαουδάκη έμμετρα και τραγουδιστά...
Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας