Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Κανονικά εξυπηρετούνται οι δημότες Λεύκης παρά τις δυσκολίες στην εφαρμογή του «Καλλικράτη»

Παρά τις δυσκολίες στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» στη Δημοτική Ενότητα Λεύκης του Δήμου Σητείας η μετάβαση είναι ομαλή, δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δρακάκης.
Με τη συμπλήρωση των πρώτων επτά μηνών λειτουργίας του «Καλλικράτη» ερωτηθείς σχετικά ο κ. Δρακάκης σημείωσε ότι «παρ' ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές, λόγω της σωστής οργάνωσης και της καλής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Μάλιστα σε ό,τι αφορά τους τομείς της εξυπηρέτησης των πολιτών και της καθημερινότητας η εικόνα είναι πολύ θετική. Η Δημοτική Ενότητα Λεύκης όσον αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες λειτουργεί κανονικά. Οι δημότες εξυπηρετούνται χωρίς ταλαιπωρία (για βεβαιώσεις, πιστοποιητικά κλπ.). Επίσης ως προς τα θέματα καθημερινότητας που έχουν να κάνουν με την ύδρευση, άρδευση, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και άλλα υπάρχει ανάλογη οργάνωση των συνεργείων, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Και όταν εμφανίζονται, αντιμετωπίζονται αμέσως. Έχουμε οργανωθεί σωστά και χάρη στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τις υπηρεσίες του Δήμου, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και φυσικά με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, έχουμε ένα καλό ως τώρα αποτέλεσμα», πρόσθεσε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας