Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σητείας: Aιδώς γελοίοι


Είναι προφανές πως στη Ν.Δ η καλοκαιρινή ραστώνη που επικρατεί στο κόμμα από την εποχή του «κουρασμένου» έχει αφήσει σημάδια υπερκόπωσης στη γελοιότητα και τη φαυλότητα. Δεν μπορούμε αλλιώς να εξηγήσουμε την τελευταία απόπειρα ανακοίνωσης του εν λόγω κόμματος που προσπαθεί να πείσει τους έλληνες πολίτες να ξεχάσουν πως από το 2004 έως το 2009 έλαβε στη χώρα μια άνευ προηγουμένου λεηλασία του κράτους με κεντρικό σύνθημα την υποτιθέμενη επανίδρυση του.
Μία λεηλασία που έφερε στο χείλος του γκρεμού τη χώρα και τους πολίτες της.

Αλλά οφείλουμε να αναφερθούμε και πάλι σε ορισμένα απ΄ αυτά για να φρεσκάρουμε τις μνήμες κάποιων που κάνουν πως δεν ξέρουν ή δεν άκουσαν τίποτα.
1. ΒΟΑΚ Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι. Γιατί σταμάτησε;
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΞΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΞΕΔΙΔΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. Ή μήπως ήθελαν κάποιοι να συνεχίσουν να συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία και ενώ είχε αποκαλυφθεί η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.
Μα είναι τυχαίο που και στο άλλο κομμάτι του ΒΟΑΚ στο Καλό Χωριό έβαλαν εταιρεία μεγαλύτερου ρίσκου με αποτέλεσμα να ρίξει κανόνι στην τοπική κοινωνία 7.000.000 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να έχουν διαλυθεί οικογένειες, επιχειρήσεις και βέβαια το έργο να έχει τις όποιες καθυστερήσεις έχει.
Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας οι περισσότεροι εργολάβοι που πήραν δημόσια έργα μετά το 2004 έριξαν κανόνια στην αγορά αλλά οι ίδιοι τα λεφτά τα ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΑΝ. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.
2. ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, άκουσον άκουσον ποιοι μιλούν
Μιλούν αυτοί που έτρεξαν να κάνουν κληρώσεις κατοικιών για προεκλογικούς λόγους χωρίς να έχουν τελειώσει τα σπίτια. Και πώς να έχουν τελειώσει όταν γνώριζαν αλλά δεν το έλεγαν ότι υπήρχε εκκρεμοδικία για το ιδιοκτησιακό, όταν γνώριζαν αλλά δεν το έλεγαν ότι δεν είχε γίνει αποχαρακτηρισμός της έκτασης από την δασική υπηρεσία. Επίσης γνώριζαν αλλά δεν το έλεγαν ότι οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων δεν είχαν αποζημιωθεί για τα οικόπεδα τους. Όταν κλήρωναν σε υποψήφιους δικαιούχους χωρίς καν να έχει γίνει έλεγχος των φακέλων όπως αποδεικνύεται σήμερα.
Εμπόριο ψεύτικης ελπίδας κάνατε κύριοι της δεξιάς σε αυτούς τους ανθρώπους και έχετε μούτρα σήμερα να αναφέρεστε στις Εργατικές Κατοικίες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Κλείνοντας να ρωτήσουμε μόνο ένα πράγμα: Γιατί οι μόνοι δικαιούχοι εκτάσεων που πήραν τα χρήματα τους γρήγορα, αλλά μιλάμε πολύ γρήγορα, ήταν αυτοί στην περιοχή που έγινε η λιμνοδεξαμενή Ζού. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.
3. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους να το υποβαθμίζετε με την στάση σας, σταματήστε να σπέρνετε την ανασφάλεια στους κατοίκους και να χάνουν την εμπιστοσύνη τους για το νοσοκομείο μας. Η Μεταρρύθμιση στην Υγεία θα γίνει και το νοσοκομείο μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απ΄ αυτήν. Το μόνο που σας ανησυχεί είναι μην αποκαλυφθούν οι μαύρες τρύπες με την οικονομική διαχείριση που γινόταν στα νοσοκομεία επί των ημερών σας.
4. ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ
Κύριοι της Δεξιάς, όπως καλά γνωρίζετε υπάρχει νόμος που προβλέπει το πως και με ποιο τρόπο θα ενταχθούν τα τοπικά διαμερίσματα στο δήμο που επιθυμούν. Καλά θα ήταν να συμβουλεύατε το κομματικό σας στέλεχος και πρώην Δήμαρχο να μη δημιουργεί συνεχώς αναχώματα.
5. ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
Όσον αφορά την «ανησυχία» σας για το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων σας παραθέτουμε σ' αυτό το σημείο ένα απόσπασμα μιας επιστολής εν έτη 2008 που απευθυνόταν στον «κουρασμένο»: «Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση σε ένα πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον. Τα οικονομικά θα δυσκολέψουν τους επόμενους μήνες. Οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας θα είναι κάτω από μεγάλη πίεση».
Τάδε έφη ο κύριος Δούκας υφυπουργός οικονομικών της Ν.Δ.!! Να επαναλάβουμε είμαστε στο 2008 αλλά για κάποιους στη Ν.Δ. ήταν πιο σημαντικό να εμβάζουν τα χρήματα τους από τότε στο εξωτερικό ώστε να μην πληρώνουν φόρους στην χώρα μας. Προφανώς διότι γνώριζαν από μέσα, που οδηγεί η πολιτική τους... Αλλά να μη ξεχνάμε, για τη Δεξιά «Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
Και κάτι ακόμα, το δημόσιο χρέος από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους το 1824 έως το 2004 (180 χρόνια) έφτασε στα 170 δισ. ευρώ και μέσα σε μια πενταετία (2004-2009) το εκτοξεύσατε κοντά στα 340 δισ. ευρώ. Προφανώς δεν ανησυχούσαν στη Ν.Δ μια και είχαν στις τάξεις τους τον σημερινό τους αρχηγό ( προφανώς συγγενής του Uri Geller) που ξέρει πως να εκμηδενίσει το χρέος μέσα σ' ένα χρόνο μόνο...
Τέλος αντί ο κύριος Geller - Σαμαράς και οι συν αυτό να ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας και στην επιστροφή της δραχμής ώστε να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη ας αφήσουν την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ να βγάλει για άλλη μια φορά τα κάστανα από τη φωτιά.
Τους ταιριάζει απλά μια παραλλαγή «αιδώς γελοίοι».
Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΣΗΤΕΙΑΣ
Μαζί Μπορούμε

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας