Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πρόσληψη προσωπικού στη Σητεία για το πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη



Ένας Κοινωνικός Λειτουργός και ένας Διερμηνέας Αραβικών πρόκειται να προσληφθούν στο πρόγραμμα «Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη» για τις ανάγκες του προγράμματος στην πόλη της Σητείας. Για το νομό Λασιθίου, το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Λασιθίου και την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.

Οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με όλες τις σχετικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ (www.anher.gr), της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ (www.ploigos-ea.gr) και της Αναπτυξιακής Λασιθίου (www.anlas.gr). Τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στα γραφεία Ηρακλείου και Σητείας. Επίσης, μπορούν ν’ αντληθούν από τις παραπάνω ιστοσελίδες.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών είναι μέχρι και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14.00.
Η Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά συμμετοχής των υποψηφίων υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει σε κλειστό φάκελο, στις διευθύνσεις:
Ηράκλειο: ΠΛΟΗΓΟΣ, Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 146, ΤΚ 71303, τηλ. 2810792207 ή Σητεία: ΠΛΟΗΓΟΣ, Ανθέων 5, Τ.Κ. 72300, (Γραφεία Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας), τηλ. 2843023590

Το Πρόγραμμα ESTIA, Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση, υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και χρηματοδοτείται από την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).



Είμαστε μαζί με τους πρόσφυγες
#WithRefugees

#ESTIA

Συνολικες προβολες σελιδας