Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας 2017 της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας (Video)


Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου στη Σητεία.

Λόγω δε, της επερχόμενης ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας του Δ.Σ., η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, μιας και ήτανι και η τελευταία με την παρούσα σύνθεση του συμβουλίου.
Επιπλέον το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει την απολογιστική γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Ως εκ τούτου βάσει του καταστατικού προβλέπεται η ενημέρωση του μητρώου μελών, καθώς δικαίωμα ψήφου ή υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι έως και το έτος των εκλογών.

Πηγή : StudioVai

2 σχόλια :

  1. Επτακόσια μέλη η Περιηγητική Σητείας . Ηχηρή απουσία της πλειοψηφίας των μελών της, της νεολαίας, των επωνύμων της Σητείας, των φορέων ,των πολιτιστικών σωματείων , των αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.΄.α παρά τις δεκάδες αφίσες που τυπώθηκαν και τα μηνύματα που εστάλησαν μέσω των κινητών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επτακόσια μέλη η Περιηγητική Σητείας . Ηχηρή απουσία της πλειοψηφίας των μελών της, της νεολαίας, των επωνύμων της Σητείας, των φορέων ,των πολιτιστικών σωματείων , των αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.΄.α παρά τις δεκάδες αφίσες που τυπώθηκαν και τα μηνύματα που εστάλησαν μέσω των κινητών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικες προβολες σελιδας