Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παραμένει το κτιριολογικό πρόβλημα του ΕΠΑΛ Σητείας

Ξεκίνησαν από χθες και πάλι κανονικά τα μαθήματα στα Λύκεια της Σητείας μετά τη λήξη των καταλήψεων. Και στο Γενικό και στο Επαγγελματικό Λύκειο την προηγούμενη ημέρα είχαν προηγηθεί αντίστοιχες συναντήσεις και συζητήσεις μαθητών και συλλόγων εκπαιδευτικών.

Στο ΕΠΑ.Λ. Σητείας κυρίαρχο ζήτημα αποτέλεσε και σε αυτήν την κατάληψη το κτιριολογικό, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που δυστυχώς αντιμετωπίζει το σχολείο εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα ετέθη στη συνάντηση αντιπροσωπείας μαθητών και εκπαιδευτικών με το Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη. Όπως διαφαίνεται μετά και την ενημέρωση του Δημάρχου, έχει δρομολογηθεί ο τρόπος αντιμετώπισής του.
Ωστόσο απαιτείται ακόμα ένας περίπου χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία για να καταστεί δυνατή η εξεύρεση χρηματοδότησης και υλοποίησης των εργασιών αποκατάστασης του χώρου.
Όπως σημείωσαν ο εκπαιδευτικός του ΕΠΑ.Λ. κ. Μανώλης Βδοκάκης και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γρηγόρης Προϊστάκης, ελήφθη η διαβεβαίωση του Δήμου ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση προβλημάτων που υφίστανται αυτή τη στιγμή στο ΕΠΑ.Λ., όπως παράθυρα που δεν κλείνουν, τζάμια, πόρτες κλπ. και συντήρηση του κτιρίου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας