Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας γιόρτασε στο Λαογραφικό Μουσείο

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας γιόρτασε στο Λαογραφικό Μουσείο
Ανήμερα της πολιούχου της Σητείας Αγίας Αικατερίνης εορτάζει και ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος».
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και χθες υποδέχθηκε τους φίλους του στο Λαογραφικό Μουσείο Σητείας, το οποίο πράγματι κοσμεί την πόλη.
Ο Σύλλογος γιόρτασε με τα μέλη και τους φίλους του δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες που επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο να θαυμάσουν τα σπάνια εκθέματά του και αρκετά μάλιστα νέα, που εμπιστεύονται στον Σύλλογο οι ιδιοκτήτες τους. Μεταξύ αυτών και ένα πιάνο ηλικίας περίπου 100 ετών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στεφανία Μυλωνάκη δεν έκρυψε τη χαρά της για την ανταπόκριση του κόσμου, που υποδέχθηκε χθες το Μουσείο, ενώ παράλληλα έστειλε τις θερμότερες ευχές της σε όλους. Εστίασε στη δράση του Συλλόγου, που εμπλουτίζεται με την λειτουργία της Σχολής Υφαντικής προσκαλώντας όσες γυναίκες επιθυμούν να μάθουν την τέχνη ή όσες την γνωρίζουν και θέλουν να τη θυμηθούν να πλαισιώσουν τη Σχολή και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που γίνονται. Επίσης, όπως είπε ξεκινάει η λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης με τη συμβολή και την προσφορά εκπαιδευτικών και με μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών και εφήβων.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην ανάγκη να στηρίξουν οι φορείς και ο κόσμος την όλη προσπάθεια του Συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας