Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη είχαν εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιάς Φωτιάς.
Ο Πρόεδρος κ Γιάννης Φουντουλάκης και ο Γραμματέας κ Φάνης Καπερώνης με την ανάληψη των καθηκόντων τους επιδίωξαν μια πρώτη επαφή με τον Δήμαρχο Σητείας αφού είχε προηγηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Στέλιο Σπυριδάκη καθώς και με τον καθ ύλην αρμόδιο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Σητείας, στην οποία υπάγεται και η Αγιά Φωτιά κ Νίκο Τζαβολάκη, προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν της ευρύτερης περιοχής Αγιάς Φωτιάς.
Ο κ Ζερβάκης επαινώντας την πρωτοβουλία με την οποία τα μέλη των κατά τόπους πολιτιστικών συλλόγων μπαίνουν στη βάσανο, όπως χαρακτηριστικά είπε, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε οι συλλογικότητες του Δήμου να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας, εξέφρασε την βούληση του να στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο τις ανάγκες και την δραστηριότητα τους.
Ο κ Φουντουλάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του στην πρώτη αυτή σηναντηση και εξέφρασε την πεποίθηση μιας γόνιμης και προσοδοφόρας συνεργασίας.