Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Προκήρυξη εκλογών του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου

Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 17 του καταστατικού του συλλόγου και σύμφωνα με τα συνεδρίαση του Δ.Σ στις 30-9-2024, oι Αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν την Κυριακή 20  Οκτωβρίου 2024 και ώρες 11:00 π.μ. μέχρι 14:00 μ.μ. 

Οι εκλογές αφορούν το νέο Δ.Σ, Εξελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία. Επίσης, κάλπες θα υπάρχουν: Ιεράπετρα και Σητεία, τις ίδιες ακριβώς ώρες. Προηγουμένως, στον ίδιο χώρο, στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.

Οι χώροι και περισσότερες λεπτομέρειες θα προσδιοριστούν με νέα ανακοίνωση.

Όσοι εκ των μελών του Συλλόγου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως Σύμβουλοι του συλλόγου, ή αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.), πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση στον Συλλόγου έως και 16 Οκτωβρίου 2024 και  μέχρι ώρα 24:00.

Σημειώνουμε ότι στις εκλογές ψηφίζει ένα μέλος της οικογένειας –όχι και οι δύο οικονομικά τακτοποιημένο. Απαιτείται η κάρτα μέλους και η Αστυνομική Ταυτότητα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν αλλά και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για μια θέση στο νέο ΔΣ ή Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία. ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Με αίτηση στο γραφείο ή στους αντιπροσώπους μας και με email: triteknoilasithiou2010@gmail.com.

Συνολικες προβολες σελιδας