Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Παντελής Πετυχάκης για τον ΒΟΑΚ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjJG4BM-5-xZSkyJe5HwgMtiPHd8AGy83HijW1Wj0Q1k_wQONol97wkV8hBMtoiUBhtkmIaGhcSd81zsElJ-LoYtTBygSFiYTVyTPmt0wZxr5yjhlz3DrpkIicp2SHY9nLFSD4UP9u9zzFwEL9d_nP4qVRMBx-ZKc5mUEgA2i07BAz8xxsdZLB1wu_4Z7PK=w640-h380

Αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, όπως γνωρίζετε κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας, του ενεχείρισα  υπόμνημα με θέμα τον ΒΟΑΚ.  

                     

Δεν το έκανα γιατί είχα την αφέλεια ότι ο Πρωθυπουργός θα άφηνε τα εθνικά θέματα να ασχοληθεί με τοπικά αιτήματα, αφού αυτά είναι υποχρέωση της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Όμως η εμπειρία μου στον χειρισμό της κατασκευής του Αεροδρομίου14 χρόνια,των έργων  του ΤΟΕΒ Σητείας 8 χρόνια και της ΔΕΥΑΣ 4 χρόνια ακόμα και τα 20 συνεχόμενα χρόνια στο αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου με δίδαξε ότι και αυτό δεν αφήνει αδιάφορες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Στον αγαπητό κ. Ανδρουλάκη εξέθεσα το προσωπικό μου παράπονο, όταν διαβάζω ή ακούω στα μέσα ενημέρωσης υπεύθυνα υπηρεσιακά πρόσωπα να αναφέρονται στον ΒΟΑΚ Κίσσαμος Χανίων –Χαμέζι Σητείας.

Του είπα να αλλάξει αυτή η διατύπωση και να γίνει Κίσσαμος Χανίων – Αγιά Φωτιά Σητείας.

Μου απάντησε άμεσα, θα ήμουν ευτυχής αν έλεγαν Κίσσαμος Χανίων  - Βάι Σητείας.

Φυσικά του είπα ότι ο ΒΟΑΚ πρέπει να ενωθεί στην Αγιά Φωτιά με τον πρόσφατα ανακατασκευασμένο δρόμο προς Παλαίκαστρο.

Του μετέφερα την πρότασή μου ότι η διαδρομή του ΒΟΑΚ πρέπει να συνδυαστεί ώστε παράλληλα να είναι και παράκαμψη της πόλης για να απαλλαγεί το παραλιακό μέτωπο από την μεγάλη κίνηση οχημάτων προς τα ανατολικά διαμερίσματα. 

Οκ. Ανδρουλάκης συμφώνησε αφού ενημερώθηκε και από τον Δήμαρχο κ. Ζερβάκη ότι είναι γνώστης του θέματος και συμφωνεί με την πρόταση μου αλλά το θέμα είναι της Περιφέρειας.

Επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο του ΒΟΑΚ κ. Μιχάλη Ψαρουδάκη τον ενημέρωσε και του έστειλε  μήνυμα το οποίο μου διάβασε , του ζήτησε να προγραμματίσει συνάντηση στο Δήμο Σητείας για ενημέρωση για τα παραπάνω και λήψη σχετικής απόφασης.

Αγαπητοί αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι αφαιρέσετε λίγο χρόνο παραπάνω από την ξεκούραση σας και τις οικογενειακές  σας υποχρεώσεις και φροντίστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση το συντομότερο, εκεί θα λεχθούν οι λεπτομέρειες και θα ακουστούν οι απόψεις των αρμοδίων.

Στόχος θα είναι να εξασφαλιστεί δέσμευση δημοσιευμένη.

 

        Με τιμή

                                                                  Παντελής Πετυχάκης 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας