Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα από την περιοχή του Γούδουρα

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2022/11/x-larisa-astynomia-scaled-1.jpg

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα από την περιοχή του  Γούδουρα του Δήμου Σητείας, όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Γιάννης Δασκαλάκης. Τις έρευνες συντονίζει το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

«Συνεχίζονται, είπε, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 98χρονου άνδρα από το Γούδουρα που απουσιάζει από την οικία του από το πρωί της Δευτέρας σύμφωνα με τους οικείους του. Από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των δικών του, είχε πει ότι θα πήγαινε για ψάρεμα στην ευρύτερη περιοχή του Γούδουρα.

Στο πεδίο είναι αρκετές ομάδες έρευνας, Αστυνομία, Λιμεναρχείο, εθελοντικές διασωστικές ομάδες, ομάδες από ιδιώτες που γνωρίζουν την περιοχή ενώ έχουν γίνει και πτήσεις με drone σε όλη την περιοχή.

Δυστυχώς μέχρι τώρα οι έρευνες δεν έχουν ουσιαστικά κάποιο αποτέλεσμα. Οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι ιδανικές, έχουμε υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, κάτι που δυσχεραίνει την έρευνα από πλευράς ομάδων.

Το πεδίο έρευνας είναι πολύ μεγάλο, γιατί ψάχνουμε και στο χωριό από το οποίο κατάγεται και είναι το σπίτι του εκεί, τους Αρμένους. Έχουμε εξαντλήσει όσον αφορά την έρευνα κάθε περιοχή που πιθανόν να βρισκόταν αλλά δεν έχουμε δυστυχώς κάτι ουσιαστικό μέχρι τώρα».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή  :  Aνατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας