Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Eπίσκεψη με γεμάτο πρόγραμμα στο Λασίθι ο Στέφανος Κασσελάκης

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/kasselakis-stefanos-23.jpg

Στο νομό Λασιθίου αναμένεται να βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με σκοπό να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και πολίτες της περιοχής.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα όμως το βέβαιο είναι πως ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει συμμετοχή και θα παρευρεθεί στην διήμερης δράσης με τίτλο «Colour your Day for Autism», που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο από την εθελοντική ομάδα Ευαισθητοποίησης για τη Νευροδιαφορετικότητα Νόμου Λασιθίου και τον Επιστημονικό Συνεργάτη της δράσης, το ψυχαγωπαιδαγωγικό κέντρο «Παίξε Γέλασε» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Πέρα απ’ την παρουσία του αυτή ο κ. Κασσελάκης είναι πιθανό να επισκεφθεί την Ιεράπετρα με σκοπό να γίνει μια συνάντηση στο Νοσοκομείο και επισκέψεις στο παραλιακό μέτωπο της πόλης ενώ στη συνέχεια έχει προταθεί η παρουσία του στο Μακρύ Γιαλό με σκοπό να υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με την ομάδα επανίδρυσης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού.

Αυτή μάλιστα δεν θα είναι η μοναδική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου τις μέρες που έρχονται αφού την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή η πρώην εκπρόσωπος τύπου και νυν Σύμβουλος για την κοινωνική διασύνδεση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη για περαιτέρω επαφές στο νομό.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας