Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Επιχείρηση κατευνασμού των αντιδράσεων για τις νέες ΑΠΕ από τον δήμαρχο Σητείας που «αδειάζει» τον πρόεδρο Αρμένων

 
Αποστάσεις επιχειρεί να κρατήσει από δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε site που διατηρεί η εκπρόσωπος τύπου του, ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης. Το συγκεκριμένο site απηχεί πλήρως τις απόψεις  Ζερβάκη, ενώ πρόσφατα η διαχειρίστρια- ιδιοκτήτρια του προσλήφθηκε ως «ειδική σύμβουλος» του.

 Το κείμενο με τίτλο  “ Για αυτούς που «δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους»”  και υπότιτλο

«Προ των ευθηνών τους έθεσε δυο άμεσους συνεργάτες του ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, υπογράφει ο πρόεδρος της κοινότητας Αρμένων. Από εκεί εξαπολύει επίθεση κατά της Μαρίας Γιαννακάκη και της Ελένης Πλατανάκη  για την συνεπή στάση που τηρούν στο θέμα της  εγκατάστασης νέων ανεμογεννητριών στην περιοχή και συγκεκριμένα στις θέσεις Πλαγιές, Χαντριανή Κεφάλα και Δρούπι. Μάλιστα ,ειρωνικά ο συντάκτης αναφέρει  πως «αναπόφευκτα  έρχεται στο μυαλό η κουβέντα του  Γιώργου Κατσιφάρα  …δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας…. μια κουβέντα που ειπώθηκε θέλοντας να υπερτονίσει τον σημαντικό ρόλο του ηγέτη, αλλά και την τυχαία ύπαρξη κάποιων στα δημόσια πράγματα. Χαμηλώστε το ΕΓΩ σας και διατηρήστε τις ανθρώπινες αξίες και αρχές ψηλά. Γιατί ο κόσμος τιμωρεί».

Ο συντάκτης του κειμένου κάνει  ατυχέστατα ερωτήματα, όπως :

« Με ποια ομάδα οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέχτηκαν ως μέλη του δημοτικού συμβουλίου; Ποια ομάδα, άρα και ποιες θέσεις στήριξαν  προεκλογικά; «Και είναι ατυχέστατα διότι τι θέση έχει αλλάξει ο δήμαρχος μετεκλογικά και όχι οι συγκεκριμένες σύμβουλοι.

Απορίας άξιο είναι πως μπορεί να δημοσιεύτηκε ένα κείμενο σε site που είναι απολύτως φιλικά προσκείμενο στον Γιώργο Ζερβάκη και μάλιστα διαχειρίζεται από το «δεξί χέρι του, η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του. Ή συνέλευση στο Χανδρά και όσα προέκυψαν από αυτήν (ταξίδια, συναντήσεις, έγγραφα, προέγκριση χρηματικών καταβολών) φαίνεται πως τροχοδρομεί εξελίξεις.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ολόκληρο το δελτίο τύπου του δημάρχου 

  

Σε σημερινό άρθρο – δημοσίευμα, με υπογραφή Π. Λιανουδάκης, έχουμε να δηλώσουμε τα εξης:

  1. Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας «ΣΗΤΕΙΑ – ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» δεν δημοσιοποιήθηκε και δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση.

  1. Τα θεσμικά και πολιτικά ζητήματα επιλύονται στα αρμόδια όργανα, σύμφωνα και με τις καταστατικές διαδικασίες.

  1. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, οι παραπομπές και οι αναφορές σε προηγούμενες πολιτικές περιόδους, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και δεν τους υιοθετούμε.

  1. Η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη ενότητας και συνεργασίας, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια διχασμού και μισαλλοδοξίας, από όπου και αν προέρχεται.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΚΑΙ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΣΗΤΕΙΑ – ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας