Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΒΟΑΚ: Καβούσι-Αυχήν Αγκαθιάς στα αζήτητα με υπογραφή του Κ. Μητσοτάκη

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/03/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-1.jpg

Τελικά μείναμε μόνο στις υποσχέσεις!!!

Πρώτη υπόσχεση αρχές του 2021.Μέχρι τον Ιούνιο του 2021 θα προσληφθεί τεχνικός σύμβουλος για το τμήμα Καβούσι- Αυχήν Αγκαθιάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη, έλεγαν κυβερνητικά στελέχη. Πέρασε ο Ιούνιος του 2021 καμία εξέλιξη…

Έρχεται ο κύριος πρωθυπουργός, να εγκαινιάσει, προεκλογικά, το τμήμα Νεάπολη- Άγιος Νικόλαος. Στην παράδοση επιστολής (στο όρθιο) από τον κ. Ζερβάκη για τον ΒΟΑΚ ακολουθεί η απάντηση του κ. Πρωθυπουργού (που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χτύπημα στην πλάτη του κ. Δημάρχου) λέγοντας το περιβόητο «Το λάδι και ο τουρισμός πήγαν καλά».

Δηλαδή ευγενικά. Μη μας ζαλίζεις τώρα Δήμαρχε για το τμήμα Καβούσι – Σητεία.

Υπόσχεση δεύτερη.

Περιχαρής ο κύριος Δήμαρχος, μετά την επίσκεψη, συνοδεία του κ. Πλακιωτάκη, στον υπουργό υποδομών κ. Σταϊκούρα, ανακοινώνει ότι ο κ. Υπουργός, του υποσχέθηκε, ότι με την κάθοδό του στην Κρήτη, θα ανακοινώσει την πρόσληψη συμβούλων για το τμήμα Καβούσι- Σητεία.

Ήρθε ο κύριος υπουργός στην Κρήτη. Έγιναν συναντήσεις. 1. Στον ΟΑΚ. Aπών ο νομός και ο Δήμος Σητείας αν και έχει εκπροσώπηση!  2. Με άλλους θεσμικούς φορείς. Απών ο Δήμαρχος για να του θυμίσει την υπόσχεση πού είχε δώσει στην Αθήνα. ΓΙΑΤΙ; Μήπως φοβόταν κάτι;

Το αποτέλεσμα; Δυστυχώς «άνθρακες ο θησαυρός».

Καμία ανακοίνωση για πρόσληψη τεχνικού συμβούλου που αφορά το τμήμα Καβούσι- Σητεία.

Η πρώτη δήλωση του Δημάρχου ήταν. «Δεν θα μείνει έτσι».

Δήμαρχε γιατί δεν ήσουν και εσύ στο Ηράκλειο για να υπερασπίσεις τη θέση του Δήμου;

Οι δηλώσεις εκ του «ασφαλούς» δεν φέρνουν αποτέλεσμα…

Και το κακό είναι ότι έχουν περάσει 20 μέρες χωρίς να κάνεις τίποτα.Αυτή είναι η αντίδρασή σου;

Δυστυχώς τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση που συνεχώς κοροϊδεύει την κοινωνία της Σητείας και με ένα ανήμπορο Δήμαρχο να αντιδράσει σε αυτή την κοροϊδία.

Μέχρι τώρα ένα είναι το σίγουρο.

  1. Το τμήμα του ΒΟΑΚ  Καβούσι -Σητεία παραμένει 5 χρόνια στη θέση την οποία το είχαμε αφήσει όταν είμαστε εμείς Δημοτική αρχή.
  2. Η κυβερνητική δημοτική αρχή (κατά δήλωση του κ. Πλακιωτάκη στην κοπή της πίτας της ΝΔ στη Σητεία) δεν εννοεί να καταλάβει ότι χωρίς σύγκρουση και συνεχή αγώνα δεν κερδίζεται τίποτα.

ΥΓ. Κυκλοφορεί ένας πίνακας, με υπογραφή του κυρίου Μητσοτάκη, στον οποίο αναγράφονται  470 εμβληματικά έργα και μελέτες που θα γίνουν στην Κρήτη την επόμενη περίοδο και βέβαια το τμήμα Καβούσι – Σητεία δεν υπάρχει πουθενά!!!

Με πρωθυπουργική λοιπόν υπογραφή, να ξεχάσουμε το τμήμα Καβούσι – Σητεία. Και δεν είναι το μόνο το οποίο θα ξεχάσουμε!!!

Δεν βαριέσαι, αν και λίγο το λάδι φέτος είχε καλή τιμή!!.

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Πρώην Δήμαρχος Σητείας

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας