Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σητείας

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/01/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82.jpg

Στην συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑΣ, της ΜΑΔΕΣ, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και άλλων Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου προχώρησε κατά την τελευταία συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας με ομόφωνες σχετικές αποφάσεις.

Στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σητείας αναλαμβάνει ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Αποτελείται από το Δήμαρχο ή τον οριζόμενο από αυτόν σύμβουλο, ως Πρόεδρο και έξι ακόμα αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου, εκ των οποίων οι τέσσερις από την πλειοψηφία και οι δύο από τη μειοψηφία. Εκτός από τους αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου ως μέλη ορίζονται ακόμη -με τους αναπληρωτές τους πάντα όλοι- ένα μέλος ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση, ένα μέλος ως εκπρόσωπος περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, δύο δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης. Στον καθορισμό του περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα προτάθηκε το ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Τη συγκεκριμένη, όπως και τις υπόλοιπες συγκροτήσεις των Διοικητικών Συμβουλίων εισηγήθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζερβάκης.

Το νέο Δ.Σ. λοιπόν της ΔΕΥΑΣ αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας: Σταύρο Συλλιγαρδάκη-Πρόεδρος -Γιώργο Ατζαράκη, Γιάννη Σκαρβελάκη, Ελένη Πλατανάκη, Νίκο Φυγετάκη. Με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Γιάννη Καρνιαδάκη, Μανόλη Αυγουστινάκη, Κωνσταντίνο Λυμπερίου, Βέρα Περράκη, Γιάννη Δασκαλάκη.

Τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας: Γιάννη Αναγνωστάκη και Μανόλη Βδοκάκη με αναπληρωτές τους Συμεών Συμεωνίδη και Λεωνίδα Μουτάκη.

Επιπλέον μέλη είναι: Φανή Μαράκη με αναπληρωματικό τον Χαρίδημο Ζερβάκη (μέλη του ΤΕΕ ΤΑΚ), Αδαμάντιος Παπαδάκης με αναπληρωματικό τον Πέτρο Καμπανό (μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Αδειούχων Υδραυλικών Ν. Λασιθίου), Μαρία Αεράκη με αναπληρωματικό μέλος τον Γιώργο Καφεσάκη και ο εργαζόμενους Συμεών Τσαντηράκης ως τακτικό μέλος και Στέλιος Αϊλαμάκης ως αναπληρωματικό.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας