Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Καρχιμάκης: Στον αέρα τα συμπληρωματικά έργα Μπραμιανών, στον αέρα και ο ΒΟΑΚ στο Λασίθι

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/karximakis-2341-223.jpg

Παρά τις νέες υποσχέσεις που έγιναν γνωστές και δια στόματος Υπουργού σχετικά με την υλοποίηση των συμπληρωματικών έργων Μπραμιανών ο πρώην βουλευτής Λασιθίου και ενεργά εμπλεκόμενος στα έργα αυτά, Μιχάλης Καρχιμάκης, εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός για την πορεία υλοποίησής τους.

Ο κ. Καρχιμάκης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή για την πορεία των εγγειοβελτιωτικών έργων της περιοχής καταλήγοντας στο ότι οι τελευταίες εξελίξεις για τα συμπληρωματικά έργα Μπραμιανών είναι πολύ ανησυχητικές και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί θα τηρηθούν.

Ο ίδιος κάλεσε τους φορείς της περιοχής να μην εφησυχάζουν αφού πρακτικά και πέρα απ’ τα λόγια στελεχών της κυβέρνησης, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση που να δείχνει πως τα έργα θα ενταχθούν και θα χρηματοδοτηθούν από χρήματα του ΕΣΠΑ.

 Παράλληλα τόνισε πως αυτό που φαίνεται είναι πως δεν υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση για την επιτάχυνση των διαδικασιών και αυτό πέρα από τα συμπληρωματικά έργα των Μπραμιανών αφορά και τα έργα του ΒΟΑΚ στο Λασίθι τα οποία για τον ίδιο είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν και βρίσκονται πρακτικά στον αέρα.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας