Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου: Παραιτήθηκε ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής, μέλη αποχώρησαν από το κόμμα

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/kasselakis-23-2.jpg

Με την παραίτηση του επικεφαλής της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι και την αποχώρηση δύο μελών από το κόμμα κατέληξε η χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Καλλιντέρης όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι, παραιτήθηκε μη μπορώντας να εκφράζει πλέον δημόσια τις θέσεις του κόμματος έτσι όπως διαμορφώνονται από τη νέα ηγεσία, με τις οποίες και διαφωνεί. Ο κ. Καλλιντέρης παραμένει μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νέος συντονιστής αναλαμβάνει ο Πανταζής Σιμόπουλος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν αναπληρωτής συντονιστής.

Παράλληλα δύο από τα δεκαπέντε μέλη της νομαρχιακής επιτροπής έχουν καταθέσει επιστολές παραίτησης και αποχώρησης συνολικά από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καλλιντέρης τόνισε πως παρά το πολύ έντονο κλίμα που διαμορφώνεται γύρω από τις διαφορετικές αντιλήψεις σχετικά με την πορεία του κόμματος υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, σε επίπεδο νομαρχιακών επιτροπών η κατάσταση είναι αρκετά πιο ομαλή, χωρίς όμως να μπορεί και ο ίδιος να προεξοφλήσει ότι το κύμα των αποχωρήσεων θα σταματήσει αφού οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαρκείς.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας