Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης - Από την Σητεία ξεκινά την περιοδεία του

 Νίκος Ανδρουλάκης - Εκλογές 2023

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται μεθαύριο Παρασκευή, 2 Ιουνίου στο νησί, περιοδεύοντας σε αυτή την πρώτη κάθοδο του εδώ στοχευμένα στους 2 νομούς στους οποίους το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατάφερε στις 21 Μαΐου να πάρει τη 2η θέση και τη 2η έδρα (πίσω από τη πρώτη ΝΔ) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, εν προκειμένω δηλαδή στους νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου 

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας ακόμα πολιτικός αρχηγός κατεβαίνει στην Κρήτη για  προεκλογική περιοδεία...

Ο λόγος για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος αναμένεται μεθαύριο Παρασκευή, 2 Ιουνίου στο νησί μας, περιοδεύοντας σε αυτή την πρώτη  κάθοδο του εδώ στοχευμένα στους 2 νομούς στους οποίους το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατάφερε  στις 21 Μαΐου να πάρει τη 2η θέση και τη 2η έδρα (πίσω από τη πρώτη ΝΔ) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, εν προκειμένω δηλαδή στους νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Άλλωστε στη προηγούμενη προεκλογική περίοδο, ενόψει τότε της κάλπης της 21ης Μαΐου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είχε βρεθεί για ομιλίες στους δυο αυτούς νομούς, για αυτό και ρίχνει τώρα το βάρος του εκεί...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία του στο νησί μας μεθαύριο από τη Σητεία, όπως το έπραξε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βάσει αρχικού σχεδιασμού, που ενδέχεται όμως να αλλάξει αναλόγως και του προγραμματισμού σε σχέση με την κηδεία του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να φτάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο «Βιτσέντζος Κορνάρος» της Σητείας.

Θα έχει επαφές με τα τοπικά στελέχη και την τοπική κοινωνία, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη «κλειδώσει» ο τόπος και ο χρόνος της ομιλίας, η οποία έχει οριστεί για τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Μικρασιατών, ενώ είναι ανοιχτό το αν θα βρεθεί και σε άλλες περιοχές του νομού Λασιθίου.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο νομό Ρεθύμνου.

Στις 11 το πρωί αναμένεται στο Πέραμα Ρεθύμνου, συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού (κάτω από το αστυνομικό τμήμα) και στη 1:30 το μεσημέρι θα είναι στο καφέ της παραλιακής, στο  living room.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες σε σχέση με την περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κρήτη, με το ακριβές πρόγραμμα να τελεί πάντως υπό διαμόρφωση...

Εν' αναμονή πάντως της καθόδου Ανδρουλάκη, τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόσο στο νομό Λασιθίου όσο και στο νομό Ρεθύμνου βρίσκονται επί ποδός, με την επικείμενη εκλογική μάχη άλλωστε στις 2 αυτές περιφερειακές ενότητες να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ιδίως στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου όπου το ΠΑΣΟΚ επικράτησε στη μάχη της 2ης θέσης του ΣΥΡΙΖΑ πολύ οριακά, με μόλις 215 ψήφους διαφορά...

Πηγή : Νέα Κρήτη

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας