Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.

 foto

Με τον Σύμβουλο Τουρισμό κ. Σταύρο Κεφάλα συναντήθηκαν σήμερα στο Δήμο ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ κ. Νίκος Διαλυνάς και ο Διευθυντής του Ο.Α.Σ κ. Μανώλης Τσαντάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μέχρι σήμερα ενέργειες του Συμβούλου Τουρισμού, η συνεργασία του με Φορείς και Συλλόγους του Δήμου Σητείας, οι επαφές του με τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρίες για τη διερεύνηση περαιτέρω ανάπτυξης της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Προγραμματίστηκαν ενέργειες προβολής του Δήμου Σητείας και ανάπτυξης συγκεκριμένων μορφών θεματικού τουρισμού, ενώ καθορίστηκε και το πλαίσιο για τη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με την εταιρεία Zela Aviation για την προώθηση του αεροδρομίου Σητείας σε εταιρίες εμπορικών πτήσεων από το εξωτερικό.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις έως σήμερα ενέργειες του Συμβούλου Τουρισμού και τη συνεργασία του με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, η οποία έχει ήδη αποτυπωθεί στα συνεχόμενα δημοσιεύματα εντύπων και ιστοσελίδων για προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σητείας.

Συνολικες προβολες σελιδας