Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Μανιάτη, αύριο στις 12 στο επίσημο κανάλι του

 

Αύριο, 1η Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η «πρεμιέρα», η πρώτη ακρόαση του νέου τραγουδιού του «δικού μας» τραγουδιστή Παναγιώτη Μανιάτη , στο επίσημο κανάλι του στο  youtube, στη διεύθυνση https://youtube.com/@Panagiotis_Maniatis

Το τραγούδι, με τίτλο «Δεν υπάρχει άλλη», συνέθεσε η Κασσάνδρα Μπρούσι. Οι στίχοι είναι του  Γιάννη Αργύρη και την ενορχήστρωση έκανε ο Μίλτος Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι, που ανήκει στη σχολή της σύγχρονης λαϊκής σκηνής, που σκοπό έχει να ανεβάσει τις διαθέσεις  και τα πολλά όργανα που χρησιμοποιήθηκαν για την ηχογράφησή του (τύμπανο, μπάσο, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά και τρομπέτα) μαρτυρούν και την χορευτική του διάθεση. Ένα τραγούδι για διασκέδαση και χορό, για το οποίο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση εδώ:https://youtu.be/J3lrQPuDoMw

Ο Παναγιώτης Μανιάτης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι γνωστός  από τις εμφανίσεις του εδώ αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Να πούμε μόνο πως παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του, από τότε που άρχισε να τον απασχολεί το τραγούδι, στην ηλικία των 16 ετών, μόλις. Άρχισε νωρίς τις εμφανίσεις σου και στο  Ηράκλειο και την Αθήνα, είχε την τύχη να γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους του χώρου και να συνεργαστεί μαζί τους.

Τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται στη Σητεία και εμφανίζεται στην ευρύτερη περιοχή.

Πολλές οι εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του εκτενώς.

Μια εμφάνιση μπορούμε ήδη να αναφέρουμε. Θα γίνει στις 20 Ιουλίου στην πλατεία στο Παλαίκαστρο.

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας