Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε τους πολίτες της Σητείας, για την απόκτηση και εγκατάσταση του νέου Συστήματος Ψηφιακής Δερματοσκόπησης, καταγραφής Δερματικών Βλαβών και Ανάλυσης Τριχών,  το οποίο θα λειτουργεί η Δερματολόγος του Νοσοκομείου μας, κα Πρωτοπαπά Αναστασία.

Το μελάνωμα αποτελεί έναν από τους πλέον επιθετικούς καρκίνους. Η Ψηφιακή Χαρτογράφηση και Δερματοσκόπηση αποτελεί μια σύγχρονη διαγνωστική μέθοδο πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και παρακολούθησης κατά κύριο λόγο, του κακοήθους μελανώματος, αλλά και άλλων κακοήθων νεοπλασιών του δέρματος.

Με δεδομένο ότι η διαδικασία της Ψηφιακής Χαρτογράφησης – Δερματοσκόπησης είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, τα ραντεβού θα προγραμματίζονται από την Δερματολόγο μας, η οποία είναι και η πλέον αρμόδια να κρίνει την αναγκαιότητα της εξέτασης.

Για την εύρυθμη λειτουργία του Δερματολογικού Ιατρείου, η επικοινωνία με την Γιατρό θα γίνεται τις ημέρες λειτουργίας του Ιατρείου, από 14:00 έως 15:00 στο τηλέφωνο 2843340173, αρχής γενομένης από 2 Μαΐου 2023.

Άλλος ένας στόχος για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Σητείας, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα πραγματοποιήθηκε. Έχοντας πάντα στο νου μας πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας