Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Εκφράζουν τη στήριξη τους στο Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας, το οποίο έγινε αποδέκτης λεκτικής βίας και υβριστικών δημοσιευμάτων

 

Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.ΚΥ. Σητείας, με ενυπόγραφο έγγραφο που κατέθεσαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων εκφράζουν τη στήριξη τους στο Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου,

το οποίο έγινε αποδέκτης λεκτικής βίας και υβριστικών δημοσιευμάτων και καταδικάζουν την όποια μορφή βίας, εκφοβισμού και απειλών καθώς και τα δημοσιεύματα υβριστικού παρεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σπιλώνουν την υπόληψη τους και ακυρώνουν το δύσκολο έργο που καλούνται καθημερινά να επιτελέσουν.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αισθάνεται οργισμένος, θυμωμένος, αδικημένος ή να πιστεύει το οτιδήποτε, όπως έχει και κάθε δικαίωμα να ακολουθήσει την έννομη οδό. Κατανοούμε και σεβόμαστε και τη θλίψη και τον πόνο και τον θυμό, είναι συναισθήματα που τα βιώνουμε όλοι. Όμως οι απειλές, οι βρισιές και το bulling στο προσωπικό, από τον οποιονδήποτε και αν προέρχονται, αλλά και η ακύρωση ενός ολοκλήρου Νοσοκομείου και του λειτουργήματος που επιτελεί δεν εξυπηρετούν κανενός το συμφέρον και δεν επιλύουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Η στήριξη του Νοσοκομείου της Σητείας είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρχει Νοσοκομείο στην πόλη της Σητείας. Και το Νοσοκομείο δεν είναι μόνο το κτίριο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας