Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δήλωση του Νίκου Κουρουπάκη - Υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κίνημα-Αλλαγής

 Νίκος Κουρουπάκης

Αγαπητοί μου Λασιθιώτισσες/τες
 
Η εμπιστοσύνη της ΚΕ και του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη,στο πρόσωπό μου, να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής νομού Λασιθίου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα-Αλλαγής στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη. 
ΤΙΜΗ καθώς καλούμαι, μαζί με άξιους συνυποψήφιους,να εκπροσωπήσω τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της οποίας είμαι ενεργό μέλος αδιαλείπτως από την ιστορική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου το 1974 έως σήμερα και την οποία έχω υπηρετήσει από πολλά μετερίζια. 
ΕΥΘΥΝΗ,καθώς καλούμαστε να αναδείξουμε εκ νέου το ΠΑΣΟΚ Κίνημα- Αλλαγής ως τον πραγματικό προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό φορέα με γνώμονα την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την εθνική κυριαρχία και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 
Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και δεν υπάρχουν αδιέξοδα. 
Η δυναμική επιστροφή της παράταξης μας μπορεί να την καταστήσει πραγματικό ρυθμιστή των πολιτικών συσχετισμών και να αποτελέσει τον καταλύτη για την αντιμετώπιση του δίπολου μεταξύ της καθεστωτικής αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας και του άκρατου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ,σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων. 
Η παράταξη πλήρωσε δυσανάλογα υψηλό πολιτικό κόστος κατά την προσπάθεια διαχείρισης μίας πρωτοφανούς κρίσης το 2010,η οποία προήλθε κυρίως από τον οικονομικό εκτροχιασμό της καταστοφικής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004-2009 και φυσικά με την στάση της με τα περίφημα "Ζάππεια" όταν ξέσπασε η κρίση.
Το ΠΑΣΟΚ με τον Γ.Παπανδρέου και τον Β.Βενιζέλο, κάνοντας το  πατριωτικό του καθήκον(έστω με κάποια λάθη) έβαλε το Εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό αναλαμβάνοντας την ιστορική ευθύνη που του αναλογούσε από την πρώτη στιγμή προκειμένου να διατηρήσει η Χώρα το ευρωπαϊκό της κεκτημένο και να παραμείνει η Ελλάδα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια της ΕΕ και της Ευρωζώνης, σε αντίθεση με όλα τα άλλα πολιτικά Κόμματα,που με τη στάση τους βάθυναν την κρίση και τη διάρκειά της.
Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες για τη πορεία της Χώρας.
Γιαυτό Σας καλώ όλους παλιούς και νέους φίλους να δώσετε με την ψήφο Σας στη Δημοκρατική παράταξη, ο πραγματικός εκφραστής της οποίας είναι το ΠΑΣΟΚ Κίνημα-Αλλαγής, τη δυνατότητα να διώξει από τη πολιτική ζωή του τόπου, την συντηρητική καθεστωτική και ιδιοκτησιακή νοοτροπία της ΝΔ και το λαϊκισμό, την τοξικότητα και διχαστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. 
ΔΕΝ έχουν οι πολίτες του Λασιθίου κοντή μνήμη όπως κάποιοι θα ήθελαν...
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αγωνιστήκαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, για τα Νοσοκομεία που τώρα θέλουν να τα καταργήσουν,για την ενίσχυση της Διαφάνειας και των Δημοκρατικών θεσμών, για τη κοινωνική συνοχή, για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Υγεία στη Παιδεία, για την αποκέντρωση, για την ενίσχυση της Τοπ.Αυτοδιοίκησης,για την καθιέρωση του ΑΣΕΠ,για τα ΚΕΠ,για τις Ανεξάρτητες Αρχές που θωρακίζουν τη Δημοκρατία κλπ
Για όλους τους παραπάνω λόγους έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης για να διεκδικήσουμε καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, για τη Χώρα. 
Σας καλώ όλους τους δημοκράτες Λασιθιώτες να συνταχθούμε με το ΠΑΣΟ Κίνημα-Αλλαγής και το Νίκο Ανδρουλάκη ώστε να φέρουμε ξανά την πρόοδο, την ευημερία, την δικαιοσύνη, την κοινωνική συνοχή και τον ήλιο πάλι στο τόπο μας. 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
 
Νίκος Κουρουπάκης 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΦΩΝΗ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

Συνολικες προβολες σελιδας