Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Όχι και τόσο άμεσα οι παρεμβάσεις στην γέφυρα του Αι Γιάννη(βιντεο-φωτο)

 

Η Περιφέρεια καλείται να τρέξει άμεσα τις διαδικασίες ,ως αρμόδιος   φορέας, ώστε να δοθεί η προσωρινή, αρχικά, λύση στον Αγ. Γιάννη με το στήσιμο  ανατάξιμη γέφυρας  με ευθύνη του υπουργείου Άμυνας , με δυο συνταγματάρχες μηχανικούς   να εποπτεύουν  σήμερα την περιοχή μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη.

 

Αυτό  που έγινε σαφές, είναι   πως το «άμεσα», που είχε ειπωθεί  αρχικά, έχει διασταλτική έννοια  και δεν μιλάμε για κάποια περάτωση μέσα στον μήνα που μόλις  άρχισε, όπως δήλωσε με σαφήνεια ο Γιώργος Ζερβάκης.

Φαίνεται ακόμα  πως πως χρειάζεται περαιτέρω αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων ώστε ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας, η Περιφέρεια   Κρήτης δηλαδή, να διαθέσει και ανθρώπινο  δυναμικό  και να προβεί στις προκατασκευαστικές ενέργειες με δική της ευθύνη, ώστε να μην επιστρέψουμε στην καλή διάθεση και την προσφορά εθελοντών και δημοτών, που από την μεριά τους έχουν κάνει πολλή περισσότερα από όσα  θα προσδοκούσε κανείς.

Ο δήμαρχος α Σητείας επισήμανε πάντως , πως υπάρχει ανταπόκριση και καλή διάθεση από το Υπουργεία Άμυνας και Ναυτιλίας και  την Περιφέρεια Κρήτης .

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Πηγή : Style 100Fm

 

Συνολικες προβολες σελιδας