Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Σητείας (Video)

 Συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Σητείας είχαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Κυριάκος Κώστογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από την προϊσταμένη του τμήματος τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη.  

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, ο Γενικός Γραμματέας Μανόλης Μακρονικολάκης, ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΑΣ Νίκος Διαλυνάς, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης και ο Κώστας Βασιλάκης οι οποίοι παρουσίασαν σχέδιο δράσης για την τουριστική ανάπτυξη που επεξεργάστηκαν φορείς του κλάδου.

Ο τουριστικός κλάδος της χώρας μας, που έχει πληγεί σοβαρά από τις συνέπειες της πανδημίας, έρχεται σήμερα αντιμέτωπος και με το μεγάλο κύμα ανατιμήσεων που φέρνει η αύξηση των τιμών της ενέργειας. Η μεσομακροπρόθεσμη στρατηγική για την ενίσχυση του τουριστικού τομέα, ήταν από τα βασικά θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς. Επίσης τονίστηκε ότι με την ομαδική προσπάθεια  θα έρθουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Πηγή : SitiaFm 95.5









Συνολικες προβολες σελιδας