Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Έλαβαν τα πτυχία τους 200 περίπου απόφοιτοι του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Σητείας (Video)

 

Με έκδηλα συναισθήματα χαράς αλλά και συγκίνησης περίπου 200 απόφοιτοι του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου έλαβαν τα πτυχία τους κατά την τελετή Καθομολόγησης και Απονομής Πτυχίων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Τρυπητό Σητείας.

Τους αποφοίτους χειροκρότησαν θερμά και συνεχάρησαν γονείς και φίλοι, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος του ΕΛΜΕΠΑ καθώς και εκπρόσωποι φορέων, αρχών και συλλόγων που παρέστησαν στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε εκ νέου έπειτα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας. Μάλιστα έλαβε χώρα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (10 το πρωί και 12 το μεσημέρι ) στο πλαίσιο της διασφάλισης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η συγκεκριμένη τελετή ήταν η δεύτερη μετά την μετεξέλιξη του Τμήματος σε Πανεπιστημιακό. Παράλληλα συμπίπτει με μία αλλαγή στο Τμήμα το οποίο διανύει αυτή την περίοδο ανοδική πορεία, με μία μεγάλη διαφορά στην στελέχωση του η οποία έχει ενισχυθεί από νέους εκπαιδευτικούς και πλέον είναι ένα αυτοδύναμο Τμήμα όπως ανέφερε στην ομιλία της η κα Αναστασία Μαρκάκη Πρόεδρος του Τμήματος.

Μεταξύ των παρισταμένων επίσης ήταν ο Πατέρας Νικόλαος Αλεξάκης εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύντης και Σητείας, ο Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας Βασίλης Ζαφειρόπουλος, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Τμήματος Θεοδώρα Μουρατίδου, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Διαιτολόγων –Διατροφολόγων Παράρτημα Κρήτης Μάνος Γιακουμάκης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας Μαρία Δαρατσιανού, ο εκπρόσωπος της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος Αντώνης Ανηψητάκης, εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής. Όλοι ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους, υγεία, εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων τους.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

 

 

Πηγή : Ανατολή

Video : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας