Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ικανοποίηση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου για τις εκλογές και την προσέλευση νεότερων ηλικιακά ψηφοφόρων

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/ekloges-pasok-ierapetra.jpg

Με μεγάλη αισιοδοξία για όσα έδειξαν οι κάλπες αντιμετωπίζουν και στο νομό Λασιθίου τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος αλλαγής (πλέον), τα όσα έγιναν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Ο μέχρι σήμερα συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Γιώργος Μπελούκας, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν την Κυριακή στα εκλογικά κέντρα του Λασιθίου, σε μια διαδικασία που σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά.

Η συμμετοχή σε επίπεδο νομού ήταν πολύ ικανοποιητική ανέφερε ο κ. Μπελούκας, όπως και το γεγονός ότι προσήλθαν να ψηφίσουν πολλά νεαρά άτομα κάτι που έχει φέρει ανανέωση και στα πρόσωπα που τελικά θα εκλεγούν στα τοπικά όργανα.

Η καταμέτρηση και η διασταύρωση των αποτελεσμάτων ακόμα συνεχίζεται τόνισε ο κ. Μπελούκας και έτσι δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το ποιοι και ποιες θα είναι οι 9 που θα στελεχώσουν τη νέα νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου, αλλά και τις τοπικές οργανώσεις και τους Συνέδρους του κόμματος.

Το βασικότερο πρόβλημα στη χθεσινή διαδικασία συνέβη στην Ιεράπετρα όπως είπε, αφού εξαιτίας κακής συνεννόησης δεν υπήρξαν αρκετές υποψηφιότητες ώστε να γίνει εφικτή η διαδικασία για την τοπική οργάνωση και έτσι θα επαναληφθεί σύντομα η διαδικασία στην οποία τελικά θα συμμετέχουν αρκετοί υποψήφιοι όπως ανέφεραν τη χθεσινή ημέρα.

 

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας