Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ένωση Σητείας : ΟΣΔΕ 2022

 


ΟΣΔΕ 2022

Σας ενημερώνουμε η νέα εφαρμογή που εγκατέστησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ δεν είναι πλήρως ενημερωμένη με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στην επεξεργασία των δηλώσεων ενεργοποίησης των δικαιωμάτων.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε σε πανελλαδικό επίπεδο να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, τόσο στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Γεωργαντά, Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη, όσο και στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, αφενός μεν για την άμεση αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων που υπάρχουν και αφετέρου, για την διασφάλιση του απαραίτητου χρόνου για την εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων με την ανάλογη παράταση.

 Επισημαίνουμε επίσης  ότι η φετινή περίοδος είναι προπαρασκευαστική για τη νέα ΚΑΠ 2022 – 2027 και σε συνδυασμό με την εσωτερική σύγκλιση δικαιωμάτων , οι παραγωγοί πρέπει να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή στη σύνταξη και υποβολή της αίτησης.

Για την ημερομηνία έναρξης και λήξης θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αφού πρώτα διασφαλιστεί η πλήρης λειτουργία του συστήματος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για την επεξεργασία των στοιχείων αιτήσεων επιδότησης, έτσι ώστε οι 650.000 παραγωγοί να πάρουν την επιδότηση που δικαιούνται.


Για την Ένωση Σητείας

Ο Πρόεδρος

 

Μανώλης Μαυροματάκης

 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας