Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Το deal της χρονιάς: Το ΚΤΕΛ αγόρασε πλοίο!

Το deal της χρονιάς: Το ΚΤΕΛ αγόρασε πλοίο!

 

Το πλοίο, δυναμικότητας 770 επιβατών, έρχεται άμεσα στο Ηράκλειο και θα ναυλωθεί από το ΚΤΕΛ για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Σαντορίνη !

Μια μεγάλη επιχειρηματική κίνηση αποκαλύπτει το Cretalive, που σηματοδοτεί ένα νέο δρόμο όχι μόνο στο χώρο της ακτοπλοΐας αλλά και της διασύνδεσης της επιβατικής κίνησης της Κρήτης με τους… hot τουριστικούς προορισμούς.

Όπως έγινε γνωστό το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης απέκτησε ένα σύγχρονο πλοίο, δυναμικότητας 770 επιβατών, που έρχεται άμεσα στο Ηράκλειο και θα ναυλωθεί από το ΚΤΕΛ για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Σαντορίνη !

Το πλοίο είναι σε άριστη κατάσταση, στολίδι λένε όσοι το έχουν δει από κοντά και δεν ανοίγει  μόνο τα φτερά για το ΚΤΕΛ στο δρόμο της ναυσιπλοΐας, αλλά δείχνει και την πορεία leader που έχει το υπεραστικό ΚΤΕΛ στο δρόμο των μεταφορών και της διασύνδεσης του με το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Λεπτομέρειες για το κόστος της επένδυσης δεν έχουν γίνει γνωστές, άγνωστο ακόμα είναι πότε θα δέσει το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου, ωστόσο γνωστές της επιχειρηματικής κίνησης έκαναν γνωστό στο cretalive πως μέσα στο Μάιο θα αρχίσει τα πρώτα του δρομολόγια σε καθημερινή βάση, διεκδικώντας όπως και στην κίνηση των επιβατών μέσω των λεωφορείων, το ΚΤΕΛ να καταστεί κυρίαρχη δύναμη στη συγκεκριμένη γραμμή !

 

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας