Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Καλύτερη είναι τις τελευταίες ημέρες η εικόνα ως προς τα κρούσματα covid στην περιοχή της Σητείας

 

Καλύτερη είναι τις τελευταίες ημέρες η εικόνα ως προς τα κρούσματα covid στην περιοχή της Σητείας σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρθηκε στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για θέματα κορονοϊού.

Η Επιτροπή -όπως σχεδόν κάθε Δευτέρα- συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό τον συντονισμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει μία αποδυνάμωση βάσει της ενημέρωσης από τις υγειονομικές υπηρεσίες, ωστόσο επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να επικρατήσει χαλάρωση των μέτρων, που πρέπει να τηρούνται. Ειδικά σε χώρους συνωστισμού κι εν όψει του Πάσχα, οπότε συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή σε οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, πόσο δε σε ό,τι αφορά ανθρώπους ανεμβολίαστους ή άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η χθεσινή τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με πλήρη απαρτία. Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, των εθελοντικών ομάδων του ΕΕΣ και της ΕΔΕΑΚ, της Ιεράς Μονής Τοπλού και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Αϊλαμάκης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας