Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Κάλεσμα στους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Σητείας να συμμετάσχουν στις εκλογές του κλάδου τους

 

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ολοκλήρωση της φετινής τουριστικής περιόδου και στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Δαυίδ-SunWing» στο Μακρύ Γιαλό, Νίκος Καριχημάκης και στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας, που είναι σε εξέλιξη, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Λασιθίου, υπενθύμισε ότι σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου οι κάλπες θα βρίσκονται στην περιοχή της Σητείας και συγκεκριμένα το πρωί στο Sitia Beach από τις 9 μέχρι τη 1 το μεσημέρι και ακολούθως από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα στο Μακρύ Γιαλό (απέναντι από το ξενοδοχείο Sunwing).

Κάλεσε τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Νομού να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, αναφέροντας ότι «όταν υπάρχει συλλογική συμμετοχή και προσπάθεια βρίσκονται λύσεις προς όφελος των εργαζομένων».

Ζητούμενο λοιπόν είναι να προσέλθουν στις κάλπες όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της περιοχής της Σητείας και του Νομού και να αναδείξουν το νέο Δ.Σ. το οποίο θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις για θέματα σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις, εργασιακά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και γενικότερα σημαντικά θέματα στα οποία έχουν προστεθεί κι άλλα λόγω της πανδημίας.

«Η συμμετοχή πρέπει λοιπόν να είναι μεγάλη. Οι συνάδελφοι που θα εκλεγούν πρέπει να είναι πολύ δραστήριοι έχοντας υπομονή και επιμονή κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά του το απερχόμενο ΔΣ. Ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη και την Γραμματέα κ. Μαρία Φαζού. Η απουσία τους θα είναι μεγάλη και πρέπει όλοι εμείς να προσπαθήσουμε πολύ και να συνεχίσουμε το έργο τους», κατέληξε ο κ. Καριχημάκης.

 

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας