Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο Διοίκησης Νοσοκομείου Σητείας

 νοσοκομειο σητειας
Η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις πιο θερμές ευχαριστίες της :
1.       Στο «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας» για την προσφορά του στη πληρωμή των εργατών, που εργάστηκαν για την μόνωση της οροφής στη χειρουργική κλινική και στην οροφή της εισόδου του Νοσοκομείου μας.
2.       Στο κ. Μεταξάκη Θεόδωρο που χάρις στην εξαίρετη δουλειά του συνεργείο του, η μόνωση της οροφής στη χειρουργική κλινική και της εισόδου του Νοσοκομείου μας, ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
3.       Στο κ. Λεθιωτάκη Μιχαήλ, για τη δωρεά 2 κλιματιστικών μονάδων 12.000 BTU για την Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου μας.
4.       Στη κα Μπατσολάκη Δέσποινας, για δωρεά παραχώρηση «Λευκών Ειδών».
5.       Στο κ. Κουτάντο Γεώργιο, για την δωρεά ενός εξεταστικού κρεβατιού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
6.       Στη κα Μαστοράκη Μαρία, για την δωρεά ποσού 100,00 € για την αγορά υλικών μόνωσης ταρατσών.
7.       Στο κ. Νικηφοράκη Ιωάννη για τη δωρεά ποσού 210,00 € για την αγορά υλικών μόνωσης ταρατσών.

«Η φιλανθρωπία είναι κατακόρυφη. Πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω. Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια. Σέβεσαι τον άλλο και μαθαίνεις από αυτόν. Έχω πολλά να μάθω από άλλους ανθρώπους.» γράφει ο Ουρουγουανός συγγραφέας Εδουάρδο Γκαλεάνο, στο βιβλίο του με τίτλο «Ένας κόσμος ανάποδα».

Εκ μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας αυτή και σας εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για σας και τις οικογένειες σας.


Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

Συνολικες προβολες σελιδας