Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή

 

Η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία, Τηλέμαχου Κακουλίδη, αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.

Ο Τηλέμαχος Κακουλίδης εντοπίστηκε νεκρός στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης  21 Νοεμβρίου 2019, στη συμβολή των οδών Ξανθουδίδου και Σπυριδάκη στη Σητεία Λασιθίου.
Δικαίωση ζητούν οι τραγικοί γονείς που υποστηρίζουν ότι το παιδί τους σήμερα θα ζούσε.

Στο εδώλιο θα καθίσουν συντοπίτες του θύματος, πατέρας και γιος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ενώ ο γιος -ο οποίος είναι προφυλακισμένος- κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της διάθεσης.

Οι έρευνες σε συνδυασμό με τις ιατροδικαστικές ενέργειες και εξετάσεις (νεκροψία-νεκροτομή, τοξικολογικές, DNA) αποκάλυψαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί δηλητηρίαση από τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας μορφίνης και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί και εγκαταλειφθεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο 44χρονος λογιστής ήταν εν ζωή όταν εγκαταλείφθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ερημικό δρόμο, μέσα στο ψύχος της νύχτας.

 

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας