Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Μηνυτήριος Αναφορά από τα μέλη του Πανελλήνιου Οργανισμού Εργαζομένων Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.) του νομού Λασιθίου για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

 

 
Πρόσκληση συμμετοχής στη Μηνυτήριο Αναφορά από τα μέλη του Πανελλήνιου Οργανισμού Εργαζομένων Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.) του νομού Λασιθίου



Σε συνεργασία με τους δικηγόρους και τους συντονιστές της Π.Ο.Ε.Υ., με την στήριξη του «Δικτύου Ελληνισμού»(diktyoellinismou.gr)και με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΛΔΔΙΕΣ (Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης) δια του προέδρου της κυρίου Βαΐου Μπλιούμη, τα μέλη (Π.Ο.Ε.Υ.) του νομού Λασιθίου θα καταθέσουν μηνυτήριο Αναφορά στην Εισαγγελία του νομού Λασιθίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση του νομού. Θέμα της Μηνυτήριου Αναφοράς είναι η αντισυνταγματική υποχρεωτικότητα του εμβολίου, η κατάλυση του Κράτους Δικαίου από την Κυβέρνηση και η παρότρυνση και οι πιέσεις των Αρχών του Ελληνικού Κράτους στο να προβούν οι συμπολίτες μας στον εμβολιασμό κατά του covid-19 με εμβόλια ακατάλληλα ιατρικώς αποδεδειγμένο(από επιστήμονες Ελλάδας και εξωτερικού).Θερμή παράκληση όσοι συμφωνούν με το περιεχόμενο του ιατρικού υπομνήματος και της Μηνυτήριου Αναφοράς να συνυπογράψουν στην Μηνυτήρια Αναφορά.

Με αυτή την κίνηση θέλουμε: α)να δώσουμε στους συμπολίτες μας την δυνατότητα να εκφράσουν μέσα από αυτήν την μηνυτήριο αναφορά την νομική και ιατρική ορθότητα, β) να ενημερωθούν όλοι με την αλήθεια όσον αφορά την ακαταλληλότητα και την επικινδυνότητα του εμβολίου στην υγεία μας(καθώς το ιατρικό υπόμνημα αναφέρει μεγάλες αλήθειες που μέχρι τώρα ήταν στο περιθώριο...), γ) να δείξουμε στις αρχές(εισαγγελία και αστυνομία που απευθύνεται) και όχι μονο(σε όλους τους αναγνώστες των παραπάνω κειμένων) ότι τελικά υπάρχει και ο αντίλογος απέναντι στους πολιτικούς, ΜΜΕ και λοιμωξιολογους κοκ..

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ότι θα μαζεύουμε «υπογραφές» από όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό του νομού μας έως την Πέμπτη 5/8/21 το πρωί. Την Πέμπτη συγκεντρώνουμε όλες τις υπογραφές και την Παρασκευή 6/8/21 πρώτα ο Θεός ο δικηγόρος μας θα καταθέσει την Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελική αρχή του νομού μας και στην αστυνομική διεύθυνση της κάθε πόλης του νομού μας. Τα τυχόν έξοδα του δικηγόρου τα αναλαμβάνει να τα καλύψει το Δίκτυο Ελληνισμού.

Σας ευχαριστώ πολύ και θα κλείσω με αυτό που μου είπε στο τηλέφωνο ο κ. Μπλιούμης πρόεδρος της ΕΛΔΔΙΕΣ, είπε όπως το είπε ο Κύπριος δικηγόρος κύριος Χρήστος Νεοφύτου ότι όλοι εμείς είμαστε τα πολλά μηδενικά από πίσω όμως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι το Ένα που μπαίνει μπροστά και δίνει αξία σε όλους εμάς.

Υ.Γ.1 : Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν «η ἰσχύς ἐν τῇ ἐνώσει»...Ας μην το ξεχνάμε...

Υ.Γ.2: Σύντομα θα δημοσιευτούν το εξώδικο, το ιατρικό υπόμνημα και το επιστημονικό υπόμνημα του Πανελλήνιου Οργάνου Εργαζομένων Υγείας τα οποία θα τα υπογράφουν δημόσιοι και ιδιωτικοί υγειονομικοί εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Π.Ο.Ε.Υ. Τα παραπάνω έγγραφα θα φτάσουν από την ερχόμενη εβδομάδα στους παραλήπτες (πρωθυπουργός, υπουργοί, σύλλογοι, υπε, επιτροπές). Τα υπομνήματα τα έχουν επιμεληθεί μία μεγάλη ομάδα επιστημόνων του τομέα της υγείας και τα προσυπογράφουν πολλοί επιστήμονες πανεπιστημιακοί και μη από όλη την Ελλάδα.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Ανδριανάκης,

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων ΤΕ,

Πτυχιούχος Νοσηλευτικής ΤΕ,

Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής.

Συνδιαχειριστής του Πανελλήνιου Οργάνου Εργαζομένων Υγείας ( Π. Ο. Ε. Υ.)

Συντονιστής των μελών Π. Ο. Ε. Υ. του στο νομό Λασιθίου.


Επικοινωνία για την συμμετοχή στην Μηνυτήρια Αναφορά:

email: nikolaosand15@gmail.com

Τηλέφωνο: 6951-419511 / 28430-20678


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

_ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ


Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ
(Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης)
(Σύσταση με στοιχεία 1/23-4-2021, Πρωτοδικείο Ξάνθης)
Επιστημονικό πόρισμα επιστημονικής επιτροπής αποτελούμενης από:
Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής, πανεπιστήμιο Κύπρου
Σάκης Καλογερίδης, Μοριακός Βιολόγος ερευνητής στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο
Παναγιώτης Παπαγιαννάκης Κλινικός Γιατρός, Γαστρεντολόγος Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Αλέξανδρος Βασσαράς, Δρ Ανοσολογίας, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Γιώργος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ

Τα επιστημονικά δεδομένα που ακολουθούν δείχνουν αναμφισβήτητα πως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, πέραν του ότι είναι αντισυνταγματικοί και αντιβαίνουν προς κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, αποτελούν ανήθικη επιχείρηση από την ίδια την ελληνική πολιτεία εναντίον των πολιτών της. Τα επιστημονικά ευρήματα που ακολουθούν δείχνουν την ανάγκη άμεσης παρέμβασης της δικαιοσύνης και άμεσο τερματισμό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού.

Η ΕΛΔΔΙΕΣ εκπροσωπώντας πολλές δεκάδες χιλιάδων Ελλήνων πολιτών ζήτησε από επιστήμονες να επεξεργαστούν επιστημονικά πορίσματα προκειμένου να στηρίξει με αυτά εξώδικη αναφορά. Όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί ως οι νόμιμοι θεματοφύλακες του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης οφείλουν να δράσουν άμεσα και να προστατεύσουν τον Ελληνικό λαό από μια πρωτοφανή και άκρως επισφαλή πειραματική διαδικασία μεγάλης εμβέλειας που συντελείται εις βάρος του, μέσω των ιατρικών μέτρων του κορωνοϊού που έχουν κορυφωθεί στους λεγόμενους μη υποχρεωτικούς, αλλά στην πραγματικότητα σαφώς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με την χρήση των νέων προιόντων γενετικής μηχανικής όπου ανήκουν τα νέα φαρμακευτικά προϊόντα που αποκαλούνται εμβόλια.
Για να διευκολύνουμε το εισαγγελικό αυτό έργο παραθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία περί της χρήσης αυτής της νέα επιστημονικής προσέγγισης, η οποία έχει μέχρις στιγμής στοιχίσει χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα και σαφώς προβλέπεται να στοιχίσει πολλαπλάσιους θανάτους εάν δε διακοπεί και αναχαιτιστεί άμεσα. Το ότι ο ελληνικός λαός είναι στόχος αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι λαθραίοι μετανάστες δεν υπόκεινται στα μέτρα αυτά της πανδημίας με το πρόσχημα ότι είναι κυρίως νέοι και επομένως δεν νοσούν από τον κορωνοϊό, ενώ αντίθετα οι Έλληνες νέοι οδηγούνται ως πρόβατα επι σφαγή ακόμη και με κίνητρο την πληρωμή. Δηλαδή, η ελληνική πολιτεία κοστολογεί την ζωή των Ελλήνων νέων στα 150 ευρώ όπως δείχνει η πρόσφατη δήλωση, πως κάθε νέος που εμβολιάζεται θα «αμείβεται» ή ανταμείβεται με 150 ευρώ.
Θεωρούμε ως Έλληνες επιστήμονες χρέος της αμερόληπτης δικαιοσύνης να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από έναν επιβαλλόμενο επιστημονικά μη επαρκώς εφιάλτη. Για αυτό υποβάλλουμε θερμή παράκληση προς κάθε αμερόληπτο και έντιμο Έλληνα δικαστή και εισαγγελέα να δράσει σύμφωνα με τον όρκο του να υπηρετεί τον Ελληνικό λαό και την Δικαιοσύνη και να λάβει σοβαρά υπόψη του όλα όσα ακολούθως καταγγέλλονται και τεκμηριώνονται από διεθνούς κύρους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Το επιστημονικό πλαίσιο που δεν τηρείται
Είναι σαφές σε κάθε σκεπτόμενο επιστήμονα ή απλό πολίτη, πως τον τελευταίο χρόνο έχουμε συνεχή παραβίαση από την ελληνική πολιτεία κάθε έννοιας επιστημονικότητας, δημοκρατικότητας και συνταγματικότητας. Είναι μέγα σκάνδαλο τόσο η λογοκρισία των επιστημόνων αλλά και η μη τήρηση στοιχειωδών κανόνων εξασφάλισης της δημόσιας υγείας.
1. Όταν δίδεται σε χρήση οποιοδήποτε φάρμακο ή εμβόλιο οφείλει η Ελληνική Πολιτεία μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών να γνωρίζει την αναλυτική χημική σύσταση του φαρμάκου η εμβολίου. Από όσο γνωρίζουμε κάτι τέτοιο δεν έχει μέχρι στιγμής εφαρμοστεί στα εμβόλια του κορωνοϊού. Παράλληλα απαιτείται μια διαδικασία δειγματοληπτικού ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων, κάτι που επίσης δεν πραγματοποιείται.
2. Επίσης επιβάλλεται να υπάρχει έγγραφη απόφαση του Ε.Ο.Φ και του Υπουργού Υγείας που θα εγκρίνει τη χρήση ενός φαρμάκου και θα βεβαιώνει την ασφάλεια για την ζωή των πολιτών από την χρήση του κάθε φαρμάκου ή εμβολίου.
3. Η πολιτεία οφείλει να λειτουργεί αμερόληπτα έναντι επιστημονικών ομάδων που έχουν αντίθετες απόψεις για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η Δημόσια Υγεία.
Μέχρι σήμερα δυστυχώς έχει επικρατήσει η άποψη μικρής μειοψηφίας επιστημόνων κυρίως συνεργαζόμενων με τις φαρμακοβιομηχανίες που παραγουν τα εν λόγω εμβόλια, ενώ σοβαρες επιστημονικές φωνές φημώνονται και δεν εισακούγονται.
4. Όμοια τα ΜΜΕ πρέπει να είναι αμερόληπτα και να μην ασκούν λογοκρισία στις αντίθετες επιστημονικές φωνές και να μην λειτουργούν ως διαφημιστές των φαρμακοβιομηχανιών.
5. Η πολιτεία κωφεύει σε αμερόληπτες επιστημονικές φωνές και με εγκληματικό τρόπο αρνείται πεισματικά να στηρίξει την δημόσια υγεία με φάρμακα εναντίον του κορωνοϊού υποχρεώνοντας τον ελληνικό πληθυσμό σε μαζικούς εμβολιασμούς με μη ασφαλή εμβόλια.
6. Εγκληματική επίσης είναι η στάση της πολιτείας και των δημοσίων υπηρεσιών υγείας στην άρνηση καταγραφής και ελέγχου των παρενεργειών και των θανάτων εμβολιασμένων ανθρώπων. Η φαρμακοεπαγρύπνηση δε δημοσιεύσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως έχει χρέος και όπως ανακοινώνουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών.
7. Το πλέον τραγικό είναι ότι σήμερα η θεωρία πολυπλοκότητας και μη γραμμικής δυναμικής σύμφωνα με την οποία το φαινόμενο ευαισθησίας ως προς τις αρχικές συνθήκες που ισχύει σε κάθε μη γραμμικό και πολύπλοκο σύστημα εμποδίζει την βίαιη εξωτερική μας επέμβαση χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως βαθειά πειραματική τεκμηρίωση. Διότι η τεράστια πολυπλοκότητα και μη γραμμικότητα τόσο των κυττάρων όσο και του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και όλου του ανθρώπινου οργανισμού μπορεί να παράγει απρόβλεπτα, θανατηφόρα και ανεπιθύμητα, φαινόμενα εάν δεν έχει υπάρξει προηγουμένως επαρκής πειραματισμός. Για τον λόγο αυτό η εφαρμογή πειραματικών εμβολίων κατ ευθείαν σε ζωντανούς ανθρώπους είναι μέγιστο έγκλημα.
Η μοριακή βιολογία μας προειδοποιεί
Σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα σε όλο τον πλανήτη βρίσκεται κάτω από μια πρωτόγνωρη και ασύμμετρη απειλή που χαρακτηρίζεται ως Πανδημία COVID-19 και οφείλεται σε ένα RNA-ιο τον SARS-COV-
2 η οποία όμως εξελίσσεται αντιστρόφως ανάλογα με τις πραγματικές της διαστάσεις με απρόβλεπτες επιστημονικές, κοινωνικές και ηθικές συνέπειες. Παρατηρούμε με αγωνία και σκεπτικισμό ότι χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο όχι δικαιολογημένα επιστημονικά μια διαφορετική εικόνα εξέλιξης του συγκεκριμένου ιού με σκοπό μια συντονισμένη προσπάθεια κατάργησης όλου του νομικού πλαισίου που η ίδια η ανθρωπότητα έστησε για να αποφύγει μονομερείς και ατελώς επιστημονικά τεκμηριωμένες ενέργειες που θα είχαν σκοπό την επιβολή πειραματικών θεραπευτικών η προληπτικών προσεγγίσεων στο ανθρώπινο είδος.
Εμείς λοιπόν, επιστήμονες πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων ως κομμάτι της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας οι οποίοι εργαζόμαστε στην πρώτη γραμμή του τομέα της υγείας είτε στον τομέα της έρευνας και της διάγνωσης, με την πολυετή εμπειρία μας και έχοντας πλήρη αντίληψη του βάρους και της ευθύνης που φέρει για τον καθένα η επιστημονική του ιδιότητα εκκαλούμεθα να τοποθετηθούμε άμεσα θέτοντας συγκεκριμένα επιστημονικά ερωτήματα και διαπιστώσεις τα οποία προκύπτουν μέσα από πραγματικές μελέτες σε όλα τα επίπεδα (μοριακό ανοσολογικό βιοχημικό και κλινικό) σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας με όλες της τις προεκτάσεις (εμβόλια, παρενέργειες, υποχρεωτικότητα κ.λ.π).
Από την αρχή που παρουσιάστηκαν τα εμβόλια κατά του SARS – CoV – 2 στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, αναπτύχθηκε μια εσφαλμένη εντύπωση ότι θα ήταν ασφαλή καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες από τις εν βιασύνη μελέτες φάσης Ι και ΙΙ μας το διαβεβαίωναν. Αυτή η εντύπωση όσο περνούσαν οι μήνες γιγαντώθηκε και η επιστημονική κοινότητα αρχικά εκτός από ελάχιστες φωνές έκανε ότι περνούσε από το χέρι της ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία αυτών των εμβολίων.
Παρόλα αυτά εκείνο που δεν έγινε αντιληπτό ήταν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν είχαν τίποτα κοινό όσον αφορά την τεχνολογία αλλά και την φιλοσοφία που χρησιμοποιούσαν με τα κλασικά εμβόλια τα οποία παρασκευάζονται είτε από αδρανοποιημένους παθογόνους οργανισμούς ή τις τοξίνες τους, είτε από ζώντες εξασθενημένους ιούς, είτε από τμήματα παθογόνων συζευγμένα με πολυσακχαρίτες και δρουν απευθείας στον οργανισμό ως αντιγόνα επιφέροντας την λεγόμενη τεχνητή ανοσία.
Και τα 4 εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν σήμερα σε Ευρώπη και Η.Π.Α για την πρόληψη όπως λένε της COVID19 χρησιμοποιούν τεχνολογίες είτε mRNA είτε cDNA (complementary DNA) οι οποίες πειραματικά χρησιμοποιούνται ακόμα στα πλαίσια της Βιοτεχνολογίας και της Γενετικής Μηχανικής. Πρόκειται για τεχνολογίες οι οποίες σχεδιάστηκαν για να δοκιμαστούν σαν εμβόλια και μεταφορείς ειδικών φαρμάκων ως μοριακή στόχευση για αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου, και νευρολογικών διαταραχών. Ουδέποτε η τεχνολογία αυτή ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση λιμωδών νοσημάτων και μάλιστα σε ανθρώπους καθώς υπήρχαν ήδη αποτυχημένος προσπάθειες σε ζώα για τον ιό τη γρίπης τον RSV και τον ΖΙΚΑ. Στις τεχνολογίες αυτές ουσιαστικά παρεμβαίνουμε σε βασικούς κυτταρικούς μηχανισμούς αναγκάζοντας τα κύτταρα μας να γίνονται βιοαντιδραστήρες συγκεκριμένων πρωτεϊνών του ιού και οι οποίες στην συνέχεια εκκρίνονται και μεταφέρονται σε όλο το σώμα μέχρι να αντιδράσει το ανοσιακό σύστημα για την παραγωγή αντισωμάτων. Εντούτοις οι πρωτεΐνες αυτές όπως συγκεκριμένα είναι η γλυκοπρωτείνη S (spike) συνεχίζει να είναι τοξική μετά την παραγωγή της καθώς σε αντίθεση με τα κλασσικά εμβόλια δεν είναι αδρανοποιημένη ώστε να διατηρεί μόνο
την αντιγονική της δράση και όχι την λοιμογόνα και αυτό βιβλιογραφικά έχει αποδειχθεί καθώς διατηρεί την ικανότητα σύνδεσης της με τους υποδοχείς ACE2 όπως και όταν συνοδεύει τον κανονικό ιό SARS COV-2. Έτσι δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα επιστημονικά που θέλουν άμεση απάντηση όπως για ποιο λόγο η συγκεκριμένη πρωτεΐνη δεν έχει αδρανοποιηθεί έστω και στο επίπεδο του mRNA πρίν μεταφερθεί μέσα στον υγιή ανθρώπινο οργανισμό με το εμβόλιο αφού είναι και είναι γνωστό έντονα τοξική? Τι μελέτες έχουν γίνει σχετικά με την ενεργοποίηση συγκεκριμένων μονοπατιών της ενδοκυττάριας σηματοδότησης αφού βιβλιογραφικά έχει βρεθεί ότι η σύνδεση της πρωτεΐνης Spike με συγκεκριμένους υποδοχείς ενεργοποιεί μονοπάτια που έχουν σχέση με την φλεγμονή την λοίμωξη και την καρκινογένεση? Γιατί η εταιρείες δεν έχουν κάνει έλεγχους κυτταροτοξικότητας? Πού είναι οι μελέτες που δείχνουν εάν κατά την διάρκεια της μετάφρασης του mRNA δεν διαταράσσεται η σειρά και ο ρυθμός έκφρασης άλλων mRNAs τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με ογκοκατασταλτικά γονίδια στην συγκεκριμένη φάση ή με άλλες βασικές κυτταρικές λειτουργίες καθώς όπως παραδέχθηκαν και επιστήμονες των εταιρειών παρασκευής αυτών των εμβολίων με την τεχνολογία αυτή κατά ένα τρόπο «χακάρουμε» συγκεκριμένους μοριακούς μηχανισμούς? και πάρα πολλά άλλα ερωτήματα που σύντομα θα τεθουν ακόμα πιο αναλυτικά και δείχνουν δυστυχώς ότι η αλόγιστη χρήση μιας τέτοιας τεχνολογίας σε ευρύ υγιή πληθυσμό χωρίς να έχουν μελετηθεί σε βάθος όλες αυτές οι παράμετροι θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε ανεπανόρθωτες διαταραχές και βλάβες σε βασικούς μοριακούς μηχανισμούς των οποίων οι κλινικοί φαινότυποι θα εκδηλωθούν είτε άμεσα είτε σε ένα μακρύ διάστημα 4 με 5 χρόνια ανάλογα με το γενετικό προφίλ του κάθε ανθρώπου με απίστευτες επιπτώσεις στην υγεία ενός μεγάλου μέρους του ανθρώπινου εμβολιασμένου πληθυσμού.
Προς αυτή τη κατεύθυνση φαίνεται, ότι οι μοριακές επιπλοκές για τις οποίες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι Μοριακοί Γενετιστές αρχίζουν να επιβεβαιώνονται και σε κλινικό επίπεδο καθώς αρχικά διαπιστώθηκε ότι ενώ οι μελέτες και οι ανασκοπήσεις που αναφερόντουσαν σε παρενέργειες των εμβολίων ανέφεραν πολύ λίγα περιστατικά, στην πράξη οι Κλινικοί Γιατροί ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές περισσότερες επιπλοκές. Έτσι συγκρίνοντας τις μελέτες διαπιστώσαμε ότι αφορούσαν πολύ μικρό χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, ενώ υπήρχαν σε πολλές χώρες παραλείψεις καταχώρησης των ανεπιθύμητων επιπλοκών. Αυτή η διαπίστωση μας γιγαντώθηκε όταν στάλθηκε το Yellow Card Consultancy στο NHS (Ιούνιος 2021) το οποίο ανέφερε ότι μέσα σε 5 μήνες εμβολιασμών, όλα τα εμβόλια ανεξαιρέτως συνδέθηκαν με 1250 Θανάτους και 825.000 σοβαρές επιπλοκές. Εύλογα λοιπόν προέκυψε το ερώτημα για ποιο λόγο κάποιες χώρες να καταχωρούν όλες τις επιπλοκές και να προστατεύουν τους πολίτες τους ενώ αντίθετα κάποιες άλλες να απαξιούν και να προσπαθούν να συγκαλύψουν την όλη εικόνα.
Διαβάζοντας επιπλέον τις προσωρινές και κατεπείγον άδειες κυκλοφορίας των εμβολίων από τον επίσημο Eυρωπαϊκό φορέα φαρμάκων τον EMA, ήρθαμε στο ανατριχιαστικό συμπέρασμα ότι το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή στη φάση ΙΙΙ των κλινικών μελετών είναι αυτό της τυχαιοποιημένης τυφλής μελέτης με εικονικά σκευάσματα – placebo. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας λαμβάνουν μόνο φυσιολογικό ορό χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι παρά μόνον η εταιρεία η ίδια που τυχαιοποιεί τις παρτίδες
της. Εύκολα καταλήγουμε όμως στο συμπέρασμα και εδώ ότι οι επιπλοκές που παρατηρούμε είναι ψευδώς χαμηλότερες καθώς σε κάποιους δίνεται εικονικό εμβόλιο με άγνωστο το μοτίβο της αναλογίας πραγματικού εμβολίου έναντι του εικονικού.
Συλλογιζόμενοι όλα τα ανωτέρω λοιπόν καταλήγουμε ότι οι επιπλοκές των εμβολίων δεν είναι τόσο σπάνιες όσο θέλουν κάποιοι φορείς να πιστεύουμε και από τις επιστημονικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί στους ελάχιστους μήνες μέχρι τώρα αυτές είναι αρκετά σοβαρές έως και θανατηφόρες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε επιπλοκές όπως θρομβώσεις αγγείων τόσο των άκρων, αλλά δυστυχώς και αγγείων και αρτηριών των σπλάγχνων. Περιστατικά όπως πνευμονική εμβολή, θρόμβωση φλεβωδών κόλπων του εγκεφάλου με συνοδά εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα – ενδοκαρδίτιδα, καταστροφή μεγάλων αγγείων, μόνιμη ή μη βλάβη των νεφρών, επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα και στην κύηση.
Επιπλέον παρατηρούμε πλέον χώρες όπως το Ισραήλ ή το Ηνωμένο Βασίλειο που κατάφεραν υψηλό ποσοστό εμβολιασμών να έρχονται πάλι αντιμέτωπα με αποκλεισμό και νέα μέτρα για αποφυγή διασποράς του SARS – CoV – 2. Επίσης αντίστοιχα σε περιοχές – νησιά της χώρας μας που κατάφεραν αντίστοιχα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού παρατηρούμε εκ νέου κρούσματα και μια προστασία που δεν είναι και τόσο επαρκής τελικά.
Κλείνοντας θέλω να καταλήξω ότι συνεχώς δημοσιεύονται νέες μελέτες που αποδομούν τόσο την ασφάλεια των εμβολίων όσο και την αποτελεσματικότητα τους. Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει καταγραφή επίσημη και με ζήλο όλων των επιπλοκών στην χώρα μας, να ενημερώνονται οι πολίτες εκτενώς όχι μόνο για τα οφέλη αλλά και για τις επιπλοκές που δεν είναι τόσο σπάνιες πριν εμβολιασθούν και τέλος φυσικά να παύσει η υποχρεωτικότητα. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλεις υποχρεωτικότητα για μια ιατρική πράξη σε κανέναν, πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένες τεχνολογίες αποδεικνύουν καθημερινά πρώτον πόσο επισφαλής είναι και δεύτερον ότι η συγκεκριμένη φιλοσοφία παρασκευής αυτών των εμβολίων απέχει παρασάγγας από τα πραγματικά κριτήρια ωφέλειας των εμβολίων που είναι η διακοπή της μόλυνσης αλλά και της μεταδοτικότητας. Όσο είναι καιρός πρέπει να σταματήσει λοιπόν αυτή η ύβρης διότι η νέμεσις θα είναι καταλυτική για το ανθρώπινο είδος.
Αντιφάσεις και αποφάσεις για τις οποίες απαιτείται άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης
Όταν η πολιτεία επιβάλλει ευθέως ή πλαγίως τον εμβολιασμό χωρίς συγχρόνως να μπορεί να δώσει διαβεβαιώσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις ή αν θα μείνεις ανάπηρος, τότε τίθεται σοβαρό θέμα Δικαίου, Δημοκρατικότητας και Συνταγματικότητας.
Στην ουσία καταργείται κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ελευθερίας και αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Εάν η Δικαιοσύνη μείνει αδρανής σε αυτό το φαινόμενο τότε αυτό σημαίνει πλήρη κατάλυση του πολιτισμού και επαναφορά σε καταστάσεις και εποχές που η ανθρωπότητα έχει καταδικάσει και στις οποίες ο άνθρωπος και το ανθρώπινο όν είχαν απολέσει κάθε αξία και κάθε δικαίωμα.
Αξιότιμοι κύριοι Δικαστές και Εισαγγελείς, οφείλετε να προστατεύσετε την Ελληνική κοινωνία από αυτόν τον εγκληματικό και εφιαλτικό παραλογισμό της Ελληνικής Πολιτείας. Καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως φυλακές της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας και να προστατεύσετε τους Έλληνες πολίτες από την κρατικά επιβαλλόμενη ευθανασία. Διότι δηλώνει το Ελληνικό Κράτος: «Οφείλεις Έλληνα πολίτη, χάριν της Δημόσιας Υγείας, να εμβολιαστείς. Όμως δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα ζήσεις η πως δεν θα μείνεις ανάπηρος και δεν θα υποστείς άλλες παρενέργειες από το εμβόλιο». Άρα, το ελληνικό κράτος σου επιβάλλει να δεχθείς να αυτοκτονήσεις με τον τρόπο της ρωσικής ρουλέτας με δικαιολογία κάποια αόριστη έννοια Δημόσιας Υγείας.
Διότι αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς και κύριοι δικαστές η αμερόληπτη επιστήμη μας δείχνει πως ο κορωνοϊός αυτός έστω και συνθετικός δεν προκαλεί θνησιμότητα μεγαλύτερη απο αυτήν της γρίπης (0,5% παγκόσμια) και μάλιστα μόνο σε ανθρώπους είτε μεγάλης ηλικίας είτε ευπαθείς ανεξαρτήτου ηλικίας με πολλά υποκείμενα νοσήματα. Αυτή η αντίφαση γίνεται ακόμη εφιαλτικότερη και εγκληματικότερη αν λάβουμε υπόψιν μας πως τα επιβαλλόμενα εμβόλια τελούν υπό προσωρινή έγκριση και πειραματικό όπως αναφέρθηκε παραπάνω χαρακτήρα.
Εκείνο που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι στο αφήγημα περί προστασίας της δημόσιας υγείας θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα συγκεκρίμένα εμβόλια, τα όποια όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, με την τεχνολογία με την οποία κατασκευάστηκαν ΔΕΝ επιτελούν τον βασικό σκοπό που γνωρίζουμε από την χρήση όλων των άλλων συμβατικών εμβολίων, με τα οποία σαφέστατα δεν υπάρχει όχι μόνο πρόβλημα αλλά είναι και επιβεβλημένα, καθώς σε αυτούς που θα το κάνουν πρώτον, ΔΕΝ σταματούν την μόλυνση τους από τον συγκεκριμένο ιό και δεύτερον ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του. Το μόνο που κάνουν και αυτό με αρκετούς αστερίσκους που έχουν σχέση με το γενετικό προφίλ του κάθε εμβολιαζόμενου, είναι να περνά ακόμα πιο ελαφριά τη συγκεκριμένη ίωση. Αρα βοηθά, μόνο ΕΑΝ τον βοηθά, τον εμβολιαζόμενο ενώ ο ίδιος συνεχίζει να αποτελεί πηγή μόλυνσης και μεταδοτικότητας όπως και ο μη εμβολιαζόμενος. Πώς λοιπόν εξυπηρετείται η δημόσια υγεία με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Αυτό είναι κατι που πρέπει να διερευνηθεί όπως και πώς εξυπηρετήθηκε η Δημόσια Υγεία όταν ο συγκεκριμένος ιός αποτέλεσε πρόφαση για να αφεθούν στο έλεος πολύ πιο θανατηφόρων ασθενειών, όπως ο καρκίνος, τα αυτονάνοσα, τα εγκεφαλικά, τα εμφράγματα κλπ. Ποια είναι η αναλογία λοιπόν κόστους και κέρδους και κατά πόσο συντελέστηκαν αδικήματα; Αυτό είναι κάτι που ΕΣΕΙΣ είσαστε οι αρμόδιοι με νηφαλιότητα να κρίνετε καθώς προκύπτει ότι συντελείται το φαινόμενο να θέλουμε να σώσουμε το δέντρο και να αφήσουμε το υπόλοιπο δάσος να καεί.
Για αυτό αξιότιμοι κ. Εισαγγελείς και Δικαστές, καλείστε να μας απαντήσετε αποφασιστικά εάν θεωρείτε δίκαιο να ζητά η Πολιτεία από τους πολίτες της να δεχθούν σε οιαδήποτε περίπτωση έναν πειραματικό εμβολιασμό που ουδείς τους εξασφαλίζει αν θα ζήσουν η αν δεν θα μείνουν ανάπηροι έστω και με μικρή πιθανότητα.
Εάν δεν το θεωρείτε δίκαιο τότε οφείλετε να το σταματήσετε.
Οφείλετε επίσης να προστατεύσετε την ελληνική κοινωνία από μια μικρή ομάδα ειδικών, οι οποίοι τελούν μάλιστα υπό δικαστική ασυλία και η οποία μικρή ομάδα ειδικών χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τις προβλέψεις και τις επιστημονικές τεκμηριώσεις δεκάδων συναδέλφων των στην Ελλάδα και διεθνώς για το ανώφελο του εμβολιασμού, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες, επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως το μόνο μέσο προστασίας των ανθρώπων από τον κορωνοϊό.
Οφείλετε επίσης να προστατεύσετε την ελληνική κοινωνία από τα στρατευμένα και καλώς πληρωμένα ΜΜΕ, τα οποία επιβάλλουν τον φόβο και τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία, παραβιάζοντας κάθε κανόνα της αμερόληπτης δημοσιογραφίας και λογοκρίνοντας κάθε αντίθετη
άποψη. Πραγματικά ως επιστήμονες βεβαιώνουμε πως τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι υπεύθυνα ιατρικής παραπληροφόρησης που έχει ως αποτέλεσμα την αναπηρία και τον θάνατο ανθρώπων που τρομοκρατημένοι από τα ΜΜΕ τρέχουν να εμβολιαστούν.
Πειραματικός χαρακτήρας των γενετικών εμβολίων.
Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο, ή να χρησιμοποιηθούν παιδιά σαν πειραματόζωα. Είναι ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρξουν νεκροί εξαιτίας των εμβολίων.(Λουκ Μοντανιέ).
(https://youtu.be/U3c_1VNvyyo)
(https://www.brighteon.com)
Ξεκινούμε από το κορυφαίο σημείο του συντελούμενου εγκλήματος που είναι ο πειραματικός χαρακτήρας των εμβολίων. Όπως μας προειδοποιούν νομπελίστες επιστήμονες το μέλλον της ανθρωπότητας με αυτά τα γενετικά εμβόλια θα είναι εφιαλτικό. Πειράματα στα οποία υπόκειται το ανθρώπινο σώμα χωρίς να ενημερώνονται οι άνθρωποι είναι βασανισμός και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι εισαγγελείς και οι δικαστές της Ελλάδος οφείλουν να σταματήσουν τώρα το εφιαλτικό αυτό πείραμα διότι αύριο θα είναι αργά. Αλλοιώς θα είναι και οι ίδιοι συμμέτοχοι και συνεργοί σε ένα πρωτόγνωρο εγκληματικό ιατρικό πείραμα πάνω σε όλη την ανθρωπότητα. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες μας ενημερώνουν πως τα επιβαλλόμενα εμβόλια δεν έχουν ολοκληρώσει την κλασσική κλινική φάση ΙΙΙ. Μάλιστα ο κλινικός των έλεγχος θα ολοκληρωθεί το 2023 και 2024. Και πως δηλαδή θα ολοκληρωθεί μήπως στις πλάτες των ανυποψίαστων συμπολιτών μας που κάτω από απειλές σπεύδουν να εμβολιαστούν;
Δηλαδή όπως οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες που παρήγαγαν τα γενετικά εμβόλια μας προειδοποιούν, πως είναι πειραματικά με προσωρινή άδεια έκτακτης ανάγκης και πως την ευθύνη για τις παρενέργειες των ή και τους πιθανούς θανάτους την αναλαμβάνουν οι ίδιες οι κυβερνήσεις.
Όπως μας αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΕΜΑ https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/QANDA_20_2390 ''Στην περίπτωση μιας άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για την προσωρινή έγκριση της διανομής ενός προϊόντος ως ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ (άρθρο 5 παράγραφος 2 της οδηγίας 2001/83), η νομοθεσία της ΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ από τα κράτη μέλη να ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ και τον ΚΑΤΟΧΟ της άδειας κυκλοφορίας από ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ όταν η εν λόγω χρήση έκτακτης ανάγκης συνιστάται ή απαιτείται από το κράτος μέλος.'' ‘’ ''Στην πραγματικότητα, η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ του εμβολίου αλλά άδεια προσωρινής χρήσης του ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ εμβολίου. Μια άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης επιτρέπει την προσωρινή χρήση ενός φαρμάκου υπό συγκεκριμένους όρους, όταν συντρέχουν περιστάσεις έκτακτης ανάγκης. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, το φάρμακο ΔΕΝ έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας και ΔΕΝ μπορεί να διατεθεί στην αγορά, σε αντίθεση με τα όσα ισχύουν για την ΚΑΝΟΝΙΚΗ άδεια κυκλοφορίας.’’ Τα εμβόλια αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αυτή ακριβώς την άδεια χρήσης, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ίδια ακριβώς προϊόντα έχουν άδεια υπό όρους Ο κάτοχος μιας τέτοιας άδειας έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, όπως η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ή η διεξαγωγή νέων μελετών εντός
ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, , προκειμένου να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ότι το ισοζύγιο οφέλους/κινδύνου παραμένει θετικό.'' Ας δούμε ένα απτό παράδειγμα για να το καταλάβουμε. Είμαστε μια αυτοκινητοβιομηχανία και βάζουμε μια γραμμή παραγωγής για ένα νέο αυτοκίνητο σε λειτουργία το βγάζουμε στην κυκλοφορία να το πουλάμε στους ανθρώπους, χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει μελέτες ποιότητας και ασφάλειας για καθένα από τα μέρη του τον κινητήρα, τα φρένα και τα ηλεκτρικά συστήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου αλλά και τη δική μας. Έως τις 10 Ιουλίου, όλα τα εμβόλια κυκλοφορούσαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρανόμως, λόγω της νομοθεσίας για τους γενετικά μεταλλαγμένους,(τροποποιημένους οργανισμούς). Στις 10 Ιουλίου ψηφίστηκε ο καινούριος κανονισμός https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20200706IPR82731/parliament-to-allow-covid-19-vaccines-to-be-developed-more-quickly ‘’Η επιτροπή πρότεινε έναν κανονισμό για προσωρινή παρέκκλιση - μόνο για την περίοδο κατά την οποία το COVID-19 είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία - από ορισμένες διατάξεις της οδηγίας ΓΤΟ για κλινικές δοκιμές για εμβόλια και θεραπείες COVID-19 που περιέχουν ή αποτελούνται από ΓΤΟ. Η παρέκκλιση πρέπει να ισχύει μόνο για επεμβάσεις που είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή της φάσης κλινικής δοκιμής και για παρηγορητική ή επείγουσα χρήση στο πλαίσιο του COVID-19. Η παρέκκλιση θα διευκολύνει την ανάπτυξη, την έγκριση και, κατά συνέπεια, τη διαθεσιμότητα εμβολίων και θεραπειών COVID-19. Όταν συζητήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, τα μέλη συμφώνησαν για την ανάγκη προσαρμογής των κανόνων, αλλά τόνισαν ότι πρέπει να διατηρηθούν τα πρότυπα για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Προσωρινή παρέκκλιση από ορισμένους κανόνες για κλινικές δοκιμές. Ορισμένα εμβόλια και θεραπείες COVID-19 που έχουν ήδη αναπτυχθεί μπορούν να οριστούν γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) και επομένως καλύπτονται από τις σχετικές οδηγίες της ΕΕ για τους ΓΤΟ. Καθώς οι εθνικές απαιτήσεις για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών κινδύνων κλινικών δοκιμών σε φάρμακα που περιέχουν ή αποτελούνται από ΓΤΟ ποικίλλουν σημαντικά μεταξύ των κρατών μελών, απαιτείται παρέκκλιση από αυτούς τους κανόνες για την αποφυγή σημαντικής καθυστέρησης στην ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών που σώζουν ζωές. Οι κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια COVID-19 είναι ένα χρονοβόρο βήμα πριν από την έγκριση, καθώς πρέπει να διεξαχθούν σε πολλά κράτη μέλη για να διασφαλιστεί ότι οι πληθυσμοί για τους οποίους προορίζονται τα εμβόλια αντιπροσωπεύονται και για τη δημιουργία ισχυρών και αποφασιστικών δεδομένων. Το Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα έναν νέο κανονισμό με 505 ψήφους υπέρ, 67 και 109 αποχές, μέσω της επείγουσας διαδικασίας , που θα επιτρέψει την ταχύτερη ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών COVID-19.’’
Όλες οι φαρμακοβιομχανίες που παρήγαγαν τα εν λόγω εμβόλια παραδέχονται πως ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά είναι όπως μας ενημερώνει ο Έλληνας καθηγητής παιδιατρικής στην Αμερική Π. Καλαμπόκης διαβάζοντας τα ίδια τα έγραφα των φαρμακευτικών εταιρειών που περιγράφουν το προϊόν των. Διότι όπως αναφέρθηκε οι εμβολιάζομενοι και αρρωσταίνουν και μεταδίδουν τον ιό. Επισης ο Έλληνας καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας προειδοποιεί για τις σοβαρές παρενέργειες στα παιδιά και στις εγκύους.
Επίσης οι ίδιες οι εταιρείες παραδέχονται πως δεν έχουν γίνει φαρμακοκινητικές μελέτες που απαιτούνται σαφώς πριν δοθεί σε χρήση το φάρμακο.
’Δεν έχουν πραγματοποιηθεί παραδοσιακές φαρμακοκινητικές μελέτες ή μελέτες βιοκατανομής με το υποψήφιο εμβόλιο BNT162b2.Στη μελέτη PF-07302048_06 Jul 20_072424, ο αιτών έχει χρησιμοποιήσει μια ειδική μέθοδο LC-MS / MS για να υποστηρίξει τον ποσοτικό προσδιορισμό των δύο νέων εκδόχων LNP. LNP = LipoNanoParticle που μεταφέρει το mRNA.
Όπως αναμενόταν με ένα προϊόν mRNA, η έκφραση λουσιφεράσης ήταν παροδική και μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου. Τα σήματα από την ηπατική περιοχή κορυφώθηκαν 6 ώρες μετά την ένεση και μειώθηκαν σε επίπεδα υποβάθρου 48 ώρες μετά την ένεση
Η έκφραση στο ήπαρ υποστηρίζει επίσης τα δεδομένα από τη μελέτη PK αρουραίου και τα ευρήματα στην τοξικολογική μελέτη επαναλαμβανόμενης δόσης αρουραίου που δείχνουν αναστρέψιμη αποβολή ήπατος και αυξημένα επίπεδα GGT.
Πάνω από 48 ώρες, η κατανομή παρατηρήθηκε κυρίως σε ήπαρ, επινεφρίδια, σπλήνα και ωοθήκες , με μέγιστες συγκεντρώσεις να παρατηρούνται 8-48 ώρες μετά τη δόση.
Η συνολική ανάκτηση (% της ενέσιμης δόσης) ραδιοεπισημασμένου LNP + modRNA εκτός της θέσης της ένεσης ήταν μεγαλύτερη στο ήπαρ (έως 21,5%) και ήταν πολύ μικρότερη στη σπλήνα ((1,1%), στα επινεφρίδια (≤0,1%) και στις ωοθήκες ( ≤0,1%). "* https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf
Ενώ σε μία μελέτη βιοκατανομής των Ιαπωνικών ρυθμιστικών αρχών τα νανολιπίδια βρέθηκαν εκτός των υπολοίπων οργάνων και ιστών και στον εγκέφαλο.
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075
Επίσης σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρωπαικής Ενωσης τα νανολιπίδια διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και ενέχουν κινδύνους, ακόμη και θρομβώσεων, γνωστό από το 2003.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, στο τμήμα Nanotechnologies αναφέρει:
https://ec.europa.eu/health/scientific_committees/opinions_layman/en/nanotechnologies/l-3/6-health-effects-nanoparticles.htm#1p0
6. Ποιες είναι οι πιθανές επιβλαβείς επιπτώσεις των νανοσωματιδίων;
6.4 Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία από νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται ως φορείς φαρμάκων;
''Από την άλλη πλευρά, υλικά με πολύ χαμηλή διαλυτότητα ή ικανότητα αποικοδόμησης, θα μπορούσαν να συσσωρευτούν εντός βιολογικών συστημάτων και να παραμείνουν εκεί για μεγάλες χρονικές περιόδους.
Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης νανοσωματιδίων για φαρμακευτικά σκευάσματα είναι η πιθανότητα διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (BBB). Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι το σημαντικό μειονέκτημα για τη συστηματική χορήγηση νανοσωματιδίων όσον αφορά την πιθανή τοξικότητα στον εγκέφαλο.
Όταν αξιολογήθηκαν νανοσωματίδια με διαφορετικά χαρακτηριστικά επιφανείας, τα ουδέτερα νανοσωματίδια και οι χαμηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων βρέθηκαν να μην έχουν επίδραση στην ακεραιότητα του BBB, ενώ οι υψηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων και κατιονικών νανοσωματιδίων (κατιονικό έιναι και το έκδοχο της Pfizer) ήταν τοξικές για τον BBB. Ως εκ τούτου, το επιφανειακό φορτίο νανοσωματιδίων πρέπει να ληφθεί υπόψη για τοξικότητα και προφίλ διανομής εγκεφάλου (Lockman et al 2004).
Τα επιφανειακά φορτία των νανοσωματιδίων μεταβάλλουν την ακεραιότητα και τη διαπερατότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού.
Nanoparticle surface charges alter blood-brain barrier integrity and permeability
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15621689/
Βιβλιογραφικές αναφορές και επικινδυνότητα των νανοσωματιδίων
In vitro παρατηρήσεις με κερατινοκύτταρα, μακροφάγα και μονοκύτταρα αίματος αποκάλυψαν την επαγωγή οξειδωτικού στρες σε αυτά τα κύτταρα μετά από έκθεση σε νανοσωματίδια (Shvedova et al 2003, Brownetal 2004).
Exposure to carbon nanotube material: assessment of nanotube cytotoxicity using human keratinocyte cells
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14514433/
Calcium and ROS-mediated activation of transcription factors and TNF-alpha cytokine gene expression in macrophages exposed to ultrafine particles
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14555462/
Λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύονται για τα νανοσωματίδια, οι δοκιμές που συνήθως εκτελούνται για τον προσδιορισμό της τοξικότητας των προϊόντων, μπορεί να μην επαρκούν για την ανίχνευση όλων των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών των νανοσωματιδίων.
Με βάση τις εμπειρίες στην εισπνοή τοξικολογίας, προτάθηκε μια σειρά δοκιμών για την αξιολόγηση της τοξικότητας των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται σε συστήματα διανομής φαρμάκων (Borm και Kreyling 2004).
Toxicological hazards of inhaled nanoparticles--potential implications for drug delivery
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15503438/
Αυτές περιελάμβαναν δοκιμές για βλάβη των κυττάρων του αίματος μετά από ενδοφλέβια χορήγηση, αποκρίσεις οξείας φάσης ηπατοκυττάρων ή πνευμονικών κυττάρων, δοκιμές διαπερατότητας ενδοθηλιακών κυττάρων, για αποσταθεροποίηση αθηρωματικών πλακών σε ζωικά μοντέλα για αθηροσκλήρωση, για επιδράσεις στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, για επικουρική δραστηριότητα σε
μοντέλο ανοσοποίησης, για ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με μέτρηση της δραστηριότητας των Τ κυττάρων και της επαγωγής της κυτοκίνης στους λεμφαδένες, για τον προσδιορισμό της επιφανειακής δραστηριότητας και της επαγωγής του οξειδωτικού στρες σε κυτταρικές γραμμές, για τοξικότητα σε διάφορες κυτταρικές σειρές invitro, και για βιοαπόσταση.
Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα.
Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.
Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική μοίρα των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.
3.8.5 Συμπεράσματα
Η μείωση του μεγέθους στη νανοκλίμακα αλλάζει τα χαρακτηριστικά των σωματιδίων, κυρίως λόγω της αυξημένης αναλογίας επιφάνειας προς όγκο. Δεν υπάρχουν ακόμη παραδείγματα για την πρόβλεψη της σημασίας οιασδήποτε από αυτές τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά, επομένως η αξιολόγηση της ασφάλειας των νανοσωματιδίων και των νανοδομών δεν μπορεί να βασιστεί στο τοξικολογικό και οικοτοξικολογικό προφίλ του κύριου υλικού που έχει ιστορικά προσδιοριστεί.
Η βιολογική συμπεριφορά των νανοσωματιδίων καθορίζεται από τη χημική σύνθεση, συμπεριλαμβανομένων των επικαλύψεων στην επιφάνεια, της μείωσης του μεγέθους και των αντίστοιχων
Επιπλέον, οι συσσωματώσεις νανοσωματιδίων μπορεί να επηρεάσουν και τη βιολογική τους συμπεριφορά. Η δόση που εκφράζεται ως επιφάνεια ή αριθμός σωματιδίων που χορηγούνται δείχνει καλύτερη σχέση με βιολογικές και / ή τοξικές επιδράσεις από τη δόση που εκφράζεται ως μάζα.
Η βιολογική αξιολόγηση των νανοσωματιδίων και / ή προϊόντων που ενσωματώνουν νανοσωματίδια πρέπει να πραγματοποιείται κατά περίπτωση.
Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα.
Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων θα πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.
Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική τύχη των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.''
Biological fate of nanoparticles in the body
https://www.chemistryworld.com/news/biological-fate-of-nanoparticles-in-the-body/5451.article#/
Έρευνες επίσης κατηγορούν τα νανοσωματίδια για εγκεφαλική βλάβη.
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Plymouth απέδειξαν, για πρώτη φορά, ότι τα νανοσωματίδια έχουν θανατηφόρα επίδραση στον εγκέφαλο και σε άλλα μέρη του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Τα νανοσωματίδια μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεφρά και τον εγκέφαλο
Nanoparticles cause brain injury in fish
https://www.sciencedaily.com/releases/2011/09/110919074256.htm
Nanoparticles can hinder intracellular transport
Τα νανοσωματίδια μπορούν να εμποδίσουν την ενδοκυτταρική μεταφορά
https://web.archive.org/web/20111006031954/http://www.forskningsradet.no:80/en/Newsarticle/Nanoparticles_can_hinder_intracellular_transport/1253968188880
Έτσι, δεν αποκλείονται ούτε οι καρκινογενέσεις αλλά επίσης δεν αποκλείονται άλλες επικίνδυνες παρενέργειες όπως η καταστροφή του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες προειδοποιούν μάλιστα πως τα γενετικά αυτά εμβόλια μπορεί να προκαλούν την γνωστή εγκεφαλοπάθεια prion, κάτι που δεν εξασφαλίζεται πως δεν συμβαίνει από τα εν λόγω εμβόλια τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί κλινικά και ευρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Θεωρούμε λοιπόν ότι εάν ισχύουν όλα αυτά όταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, τότε το μικρότερο πρόβλημα που θα έχουμε θα είναι ότι ο ίος του 0,5% καθώς η διαχείριση ενός τόσο μεγάλου αριθμού ασθενών με τις εν λόγω παρενέργειες μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια θα είναι αδύνατη καθώς θα πάρει εφιαλτικές διαστάσεις.
Κύριοι εισαγγελείς και κύριοι δικαστές, να θυμάστε ότι η Μοριακή Βιολογία και η Γενετική είναι σχετικά μια νέα επιστημη η οποία έχει προοπτικές να σώσει τον κόσμο από πολλές ασθένειες, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δημιουργούν μια απίστευτα λεπτη κόκκινη γραμμη μεταξύ της ωφέλειας και του ολέθρου. Εάν αφήσουμε να υποταχτεί η γνώση στο κέρδος, την ύβρη θα την ακολουθήσει η νέμεσις και πιστέψτε μας, όπως λένε και αρκετοί γενετιστές η φυσική επιλογή θα το δείξει σε όλους μας με τον χειρότερο τρόπο που κάνενα σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν έχει ακόμα καταφέρει να το περιγράψει.
Με βάση λοιπον όλα αυτά η πολιτεία και το υγειονομικό προσωπικό ουδόλως ενημερώνουν ως όφειλαν τους πολίτες που καλούνται να εμβολιαστούν πως πρόκειται περί πειραματικού φαρμάκου. Έτσι παραβιάζεται πλήρως ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, το Σύνταγμα της Ελλάδος και το Διεθνές Δίκαιο όσον αφορά τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Μέχρι σήμερα ο δικαστικός κόσμος κρατά ενοχή σιωπή απέναντι σε αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία νομοθετεί και αποφασίζει παράνομα και αντισυνταγματικά εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Ο Υπουργός υγείας και το συμβούλιο του πρωθυπουργού έχει αντικαταστήσει την Βουλή και έχουν ακυρώσει το Σύνταγμα και την Δημοκρατία. Στα ΜΜΕ ουδόλως λαμβάνεται υπόψιν η φωνή επιστημόνων διεθνούς κύρους οι οποίοι προειδοποιούν για χιλιάδες θανάτων από τα ιατρικά μέτρα και έχουν ήδη αποδειχθεί προφήτες κακών ειδήσεων ενώ το μέλλον μοιάζει να καθίσταται πρωτόγνωρα σκοτεινό. Η δικαιοσύνη οφείλει να πράξει σύμφωνα με το Σύνταγμα και να ζητήσει την σύσταση αμερόληπτων επιτροπών εμπειρογνωμόνων με επιστήμονες πέραν των συμβούλων της κυβέρνησης προκειμένου να ελεγχθεί η πραγματική κατάσταση πραγμάτων πριν να είναι πολύ αργά για όλους.
Απαγόρευση σωτήριων φαρμάκων και διάκριση των πολιτών σε δυο κατηγορίες.
«Διαπράττουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως «μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.
Καθηγ. Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος είναι Συνταγματολόγος-μαθητής μου, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Το λέω ξεκάθαρα. H μέθοδος τρομοκράτησης των ΜΜΕ, έχει προβατοποιήσει τον λαό. Τα πρόβατα νοιάζονται για την βοσκή, χωρίς να ξέρουν ότι θα τα σφάξει ο Τσοπάνος.» (https://theflagreport.com/kathigitis-g-kasimatis-o-gerapetritis-pou-ypirxe-mathitis-mou-diaprattei-egklima-kata-tis-anthropotitas/)
Είναι σαφές πως επιχειρείται εντελώς αντισυνταγματικά η διάκριση των πολιτών σε άνισες κατηγορίες. Αυτοί που μπορούν να θεραπεύονται αμέσως από τον κορωνοϊό και σε αυτούς που υποβάλλονται σε ιατρικά πρωτόκολλα θανάτου. Την ίδια στιγμή που το εμβόλιο επιβάλλεται ως το μόνο μέσο άμυνας απέναντι στην πανδημία, η ελληνική πολιτεία μέσω του Ε.Ο.Φ εμποδίζει την χρήση αποτελεσματικών φαρμάκων τα οποία αποδεικνύονται σωτήρια. Μάλιστα Έλληνες επιστήμονες, όπως συμβαίνει με ερευνητές στο νοσοκομείο Παπανικολάου, που έχουν σαφώς παράγει αποτελεσματικές θεραπείες παρακαλούν την πολιτεία για την εξεύρεση οικονομικών πόρων για να εφαρμόσουν τις εν λόγω θεραπείες και να σώζουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό. Επίσης, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που είχε τα κονδύλια για την εισαγωγή μονοκλωνικών αντισωμάτων δεν του εκδόθηκε άδεια εισαγωγής και αγοράς των σωτήριων φαρμάκων πάλι από τον Ε.Ο.Φ. Οι αρχιεπίσκοποι Ελλάδος και Αλβανίας θεραπεύθηκαν σε μια ημέρα ενώ ο απλός λαός διασωληνώνεται και καταδικάζεται σε θάνατο. Όμοια και τα περίφημα ιατρικά διαβατήρια διχάζουν την ελληνική κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Η περίπτωση Γώγου και Τζωρτζίδη
Πρόσφατα παρακολουθήσαμε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (με ημερομηνία Μάιος 2020) στο οποίο υπάρχει η αφήγηση ενός ασθενή που νοσηλεύτηκε τον Απρίλιο του 2020 στο ΠΓΝΠ (Ιατρός Φ. Τζωρτζίδης) και στον οποίο ο κος Χ. Γώγος χορήγησε "φάρμακο"που "τον έκανε καλά".
Περισσότερα στο:
https://www.youtube.com/watch?v=YKr2t7t6ya4 και εκτενέστερα στο
https://www.youtube.com/watch?v=3aQHvuyOOOg
Στο βίντεο αυτό ακούγονται αρκετά ονόματα γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (Κλινική Παθολογίας) που δίνουν το ίδιο "φάρμακο"και κάνουν καλά ασθενείς. Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει πλέον αρκετά και υπάρχει και απάντηση του κου Χ. Γώγου αναφορικά με τη θεραπεία που ακολούθησε. Οι περιγραφές του ασθενή στο σχετικό βίντεο και οι απαντήσεις του κου Χ. Γώγου δημιουργούν, ωστόσο, πολλά ερωτήματα.
1. Ο ασθενής υπογράφει, άρα η θεραπεία είναι πειραματική. Άρα υπάρχει πρωτόκολλο στο νοσοκομείο. Πόσοι άλλοι πήραν την ίδια θεραπεία και με τι αποτελέσματα. Γιατί δεν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης;
2. Στον ασθενή προσφέρεται η θεραπεία ενώ είναι νοσηλευόμενος. Γιατί δεν την χορηγούν οι νοηλεύτριες της κλινικής (ο ασθενής νοσηλευόταν). Ποια είναι η οδός χορήγησης της θεραπείας;
4. Ο κος Γώγος έχει δώσει δύο διαφορετικές απαντήσεις αναφορικά με το είδος της θεραπείας:
α. Τασιλιζουμάμπη
β. Τασιλιζουμάμπη, κορικοστεροειδή, ρεμδεσιβίρη
Η δεύτερη απάντηση περιέχει προφανές επιστημονικό σφάλμα γιατί τότε (Απρίλιος το 2020) δεν υπήρχε ρεμδεσιβίρη στην ελληνική αγορά/νοσοκομεία
5. Ο ασθενής γίνεται καλά πολύ γρήγορα. Ο ίδιος ασθενής εξηγεί ότι ο κος Γώγος κράτησε μια θεραπεία για αυτόν και ότι συνηθίζεται οι γιατροί να διακρίνουν τους ασθενείς ανάλογα με την ιδιότητά τους. Οι γιατροί δικαιούνται να διακρίνουν τους ασθενείς;
6. Αν η θεραπεία ήταν τόσο αποτελεσματική γιατί δεν δημοσιεύτηκε και δεν έγινε κτήμα της ελληνικής και παγκόσμιας πρακτικής;
Στατιστικές Θανάτου
Που αφήνουν ψυχρά αδιάφορους τους πολιτικούς, τους υγειονομικούς, τους δικαστικούς και όσους άλλους υπευθύνους για τη δημόσια υγεία και για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
Κατά τον μήνα Ιούνιο του 2021 παρατηρείται ΑΥΞΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (εβδομάδες 23η+24η+25η+26η του έτους) Από την ΕΛΣΤΑΤ προκύπτουν 12.200 θάνατοι στη χώρα (ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ τους δηλωμένους θανάτους από κορωνοϊό) ενώ τις ίδιες εβδομάδες για κάθε προηγούμενο έτος οι θάνατοι ήταν (ίδια χρονική περίοδο βδομάδων) 2015: 8.354 2016: 9.406 2017: 9.159 2018: 8.615 2019: 9.626 2020: 8.846 Μέσος όρος εξαετίας: 9.001 ΑΡΑ για το 2021 η μοναδική παράμετρος που ΔΥΝΗΤΙΚΑ και "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ" "ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ" τη γενική θνησιμότητα είναι τα εμβόλια. Παρατηρούμε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΥΞΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ κατά 35% ήτοι 3.200 ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ σε σχέση με τον Μέσο όρο εξαετίας για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ. Ένα ακόμα παράδειγμα πολύ χαρακτηριστικό είναι η νήσος Κάλυμνος. Ο πληθυσμός του νησιού (απογραφής 2011) είναι 15.863 Μέχρι 8.7.21, είχαν γίνει 12.749 (δύο δόσεις) εμβολίου ενώ με μια δόση 13.420 Θάνατοι ως 5.7.21 συνολικά από ληξιαρχείο Καλύμνου 142 Ληξιαρχικες πράξεις θανάτου από ληξιαρχείο Καλύμνου τα προηγούμενα χρόνια. 2015....166 2016....198 2017....173 2018....157 2019....169 2020....194 Μέρος όρος θνησιμότητας 2015-2020 είναι 176 ενώ το 2021 αντιστοιχεί σε 284 Άρα παρατηρούμε ΑΥΞΗΣΗ σε σχέση με τον μέσο όρο 6ετιας 61% εν μέσω εμβολιαστικης εκστρατείας.
Άρα, όπως προκύπτει από επίσημα στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα. όπως και αλλού. τα εμβόλια έχουν αυξήσει κατακόρυφα τους θανάτους.
Τα Στατιστικά δεδομένα όπως βλέπουμε στο ακόλουθο βίντεο
(https://youtu.be/xSrc_s2Gqfw)
αποδεικνύουν σαφώς πως τα πειραματικά εμβόλια του κορωνοϊού σαφώς προκαλούν, τόσο στην Ελλάδα Κύπρο αλλά και διεθνώς, θανάτους υπέρμετρα περισσότερους από τους αναμενόμενους αν δεν επιβάλλονταν τα εμβόλια. Η ανωτέρω εικόνα είναι αντιγραφή από το εν λόγω βίντεο στατιστικών δεδομένων σε παγκόσμια κλίμακα. Αν τα στοιχεία αυτά αληθεύουν και πράγματι αληθεύουν διότι προέρχονται από τις επίσημες κρατικές στατιστικές υπηρεσίες, τότε οι εισαγγελείς της Ελλάδος οφείλουν να δράσουν αυτεπαγγέλτως για να προστατεύουν τον ελληνικό λαό από την επιβαλλόμενη γενοκτονία.
Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε την καμπύλη θανάτων στην Ελλάδα μετά τους εμβολιασμούς. Ενώ οι θάνατοι χωρίς τα εμβόλια θα είχαν μειωθεί σε μηδενικές τιμές ο εμβολιασμός τους εκτίναξε στα ύψη.
Όμοια στους επικαιροποιημένους μέχρι σήμερα νέους πίνακες από την ΕΛΣΤΑΤ καθίσταται ηλίου φαεινώτερο πως τα εμβόλια είναι ιατρικοί δολοφόνοι των ανθρώπων.
Ακολούθως δείχνουμε επικαιροποιημένα συγκριτικά στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που βεβαιώνουν αδιάσειστα το γεγονός ότι τα εμβόλια αντί να προστατεύσουν προκάλεσαν αύξηση θανάτων.
}
Ο πίνακας 1 δείχνει σαφώς την αύξηση θανάτων μετά την 7η εβδομάδα του 2021 έναντι του 2020. Αυτό σαφώς οφείλεται στον εμβολιασμό ο οποίος άρχισε την περίοδο αυτή να εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία.
Ο πίνακας 2 δείχνει αθροιστικά τους θανάτους κατά τα έτη 2015-2021.
Είναι σαφές ότι μέχρι το 2020 ακόμη και με την λεγόμενη πανδημία οι θάνατοι μένουν στα ίδια επίπεδα. Αντίθετα το 2021 παρατηρείται σαφής αύξηση των θανάτων έναντι όλων των προηγούμενων ετών.
Όπως δείχνουν τα ανωτέρω επίσημα στατιστικά στοιχεία οι θάνατοι πριν την εφαρμογή του εμβολιασμού ήσαν σαφώς λιγότεροι ακόμη και με την πανδημία του κορωνοϊού. Αντίθετα οι εμβολιασμοί εκτινάσσουν τους θανάτους πολύ πάνω από τα προηγούμενα έτη ακόμη και με κορωνοϊό. Μάλιστα τα δεδομένα θνησιμότητας του 2020 παρουσία ακόμη και της περίφημης πανδημίας του κορωνοϊού ήσαν όμοια με αυτά των προηγούμενων χρόνων. Δηλαδή όπως έχουν
επισημάνει πολλοί επιστήμονες η θνησιμότητα του κορωνοϊού ήταν εντελώς ίση με την θνησιμότητα της γρίπης και άλλων ιώσεων.
Επίσης όπως παρατηρούμε στους πίνακες 1, 2 στις πρώτες εβδομάδες του 2021 που δεν έχει εξαπλωθεί ο εμβολιασμός οι θάνατοι είχαν μειωθεί σε σχέση με το 2020. Αντίθετα μετά την εξάπλωση του εμβολιαστικού εγκλήματος οι θάνατοι υπερέβησαν κατά πολύ τους αντίστοιχους θανάτους το 2020. Επίσης όπως παρατηρούμε στο γράφημα 3 οι θάνατοι στις πρώτες ε ομάδες του 2021 είναι σαφώς πολύ μικρότεροι από τους θανάτους όλων των προηγούμενων χρόνων. Δηλαδή αν δεν ακολουθούσαμε την εγκληματική εφαρμογή των εμβολιασμών θα είχαν σωθεί χιλιάδες άνθρωποι που πέθαναν εξαιτίας των εμβολιασμών. Όμοια στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν πως το πρώτο εξάμηνο του 2020 εν μέσω πανδημίας οι θάνατοι ήσαν λιγότεροι από τους αντίστοιχους θανάτους στο πρώτο εξάμηνο του 2019 όπου δεν υπήρχε πανδημία. Όλα αυτά δείχνουν τον σκηνοθετημένο και πλαστό χαρακτήρα της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η δικαιοσύνη οφείλει να επιλειφθεί του γεγονότος αυτού και να ζητήσει να πραγματοποιηθούν έρευνες πάνω σε όλα τα γεγονότα και τις αποφάσεις της πολιτείας από αμερόληπτες επιστημονικές επιτροπές που δεν ευρίσκονται σε οικονομική εξάρτηση από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Παρενέργειες των εμβολίων
Όπως αποδεικνύεται από πολλές μελέτες που δημοσιεύθησαν σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά. Τα γενετικά αυτά εμβόλια προκαλούν πολλαπλές ασθένειες, στην καρδιά στον εγκέφαλο και αλλού στο ανθρώπινο σώμα. Κυρίως όμως προκαλούν αλλαγή στην γενετική ταυτότητα του ανθρώπου η οποία προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες και τα εθνικά συντάγματα.
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως καταγράφονται στις υπηρεσίες φαρμακοεπαγρύπνησης.
Τέσσερις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις τίθενται επειγόντως υπόψη σας. Αλλάζουν ολόκληρο το τοπίο της “πανδημίας” COVID-19 και μας αναγκάζουν να επανεκτιμήσουμε τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2. Οι ταχείες και αποτελεσματικές ανοσολογικές αποκρίσεις τύπου μνήμης εμφανίζονται άμεσα σχεδόν σε όλα τα ανεμβολίαστα άτομα που εκτίθενται στον ιό SARS-CoV-2. Συνεπώς, η αποτελεσματικότητα της περαιτέρω ενίσχυσης της ανοσολογικής απάντησης μέσω εμβολιασμού είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμη. Ο εμβολιασμός μπορεί αντιθέτως να επιδεινώσει τη νόσο μέσω της εξαρτώμενης από τα αντισώματα τόνωσης (antibody-dependent enhancement-ADE). Εύρημα 1: Η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 κυκλοφορεί λίγο μετά τον εμβολιασμό Οι πρωτεΐνες SARS-CoV-2 μετρήθηκαν σε δείγματα πλάσματος που συλλέχθηκαν από 13 συμμετέχοντες οι οποίοι έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου Moderna mRNA-1273 [1]. Σε 11 από τους 13, η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 ανιχνεύθηκε στο αίμα μέσα σε μία μόνο ημέρα μετά την πρώτη ένεση του εμβολίου. Σπουδαιότητα. Τα πρωτεϊνικά μόρια Spike παράγονται μέσα σε κύτταρα που έρχονται σε επαφή με την κυκλοφορία του αίματος -κυρίως ενδοθηλιακά κύτταρα- και απελευθερώνονται στην κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι α) το ανοσοποιητικό σύστημα θα επιτεθεί σε αυτά τα ενδοθηλιακά κύτταρα και β) τα κυκλοφορούντα μόρια πρωτεΐνης spike θα ενεργοποιήσουν τα θρομβοκύτταρα. Και οι δύο επιδράσεις θα ευνοήσουν την πήξη του αίματος. Αυτό εξηγεί τα πολλά ανεπιθύμητα συμβάντα που σχετίζονται με την πήξη -εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, φλεβική θρόμβωση- που αναφέρονται μετά τον εμβολιασμό. Εύρημα 2: Ταχεία, μνημονικού τύπου αντισωματική απόκριση μετά τον εμβολιασμό Αρκετές μελέτες έχουν καταδείξει ότι τα κυκλοφορούντα ειδικά για τον SARS-CoV-2 αντισώματα IgG και IgA έγιναν ανιχνεύσιμα εντός 1-2 εβδομάδων μετά την χορήγηση εμβολίων mRNA [1-3]. Σπουδαιότητα. Η ταχεία παραγωγή IgG και IgA υποδηλώνει πάντα μια δευτερογενή, μνημονικού τύπου απάντηση που προκαλείται μέσω της εκ νέου διέγερσης των προϋπαρχόντων ανοσοκυττάρων. Οι πρωτογενείς ανοσολογικές αποκρίσεις σε νέα αντιγόνα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εξελιχθούν και αρχικά παράγουν αντισώματα IgM, τα οποία στη συνέχεια ακολουθούνται από την αλλαγή ισοτύπου σε IgG και IgA. Πράγματι, σε ορισμένες μελέτες ανιχνεύθηκε μια ορισμένη ποσότητα IgM μαζί με IgG και IgA [1,4]. Είναι σημαντικό, ωστόσο, ότι η IgG αυξήθηκε ταχύτερα από την IgM [4], γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η πρώιμη απόκριση IgG ήταν πράγματι τύπου μνήμης. Αυτή η
απάντηση μνήμης υποδηλώνει προϋπάρχουσα, διασταυρούμενη ανοσία λόγω προηγούμενης μόλυνσης με συνήθη στελέχη του αναπνευστικού ανθρώπινου κοροναϊού. Η καθυστερημένη απόκριση IgM αντιπροσωπεύει πιθανότατα μια πρωτογενή απόκριση σε νέους επιτόπους που είναι ειδικοί για τον SARS-CoV-2. Αποκρίσεις τύπου μνήμης έχουν επίσης τεκμηριωθεί όσον αφορά την Τ-κυτταροδιαμεσολαβούμενη ανοσία [5-7]. Συνολικά, τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα αναγνωρίζει αποτελεσματικά τον SARS-CoV-2 ως “γνωστό” ακόμη και κατά την πρώτη επαφή. Συνεπώς, οι σοβαρές εμφανίσεις της νόσου δεν μπορούν να αποδοθούν στην έλλειψη ανοσίας. Αντίθετα, οι σοβαρές περιπτώσεις μπορεί κάλλιστα να προκαλούνται ή να επιδεινώνονται από την προϋπάρχουσα ανοσία μέσω της ενίσχυσης των αντισωμάτων (ADE, βλ. παρακάτω). Εύρημα 3: Ο SARS-CoV-2 προκαλεί ισχυρές προσαρμοστικές ανοσολογικές αποκρίσεις ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα της νόσου Αναφέρθηκαν προφίλ αντισωμάτων στον ορρό για 203 άτομα μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 [8]. 202 (>99%) των συμμετεχόντων εμφάνισαν ειδικά αντισώματα SARS-CoV-2. Σε 193 άτομα (95%), τα αντισώματα αυτά εμπόδισαν τη μόλυνση SARS-CoV-2 σε κυτταρική καλλιέργεια και ανέστειλαν επίσης τη σύνδεση της πρωτεΐνης ακίδας στον υποδοχέα ACE2. Επιπλέον, οι ειδικές για τον SARS-CoV-2 αποκρίσεις CD8+ Τ-κυττάρων ήταν σαφείς και ποσοτικά μετρήσιμες σε 95 από τα 106 (90%) άτομα με θετικό HLA-A2. Σπουδαιότητα. Η μελέτη αυτή επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό ότι η ανοσολογική απόκριση στην αρχική επαφή με τον SARS-CoV-2 είναι τύπου μνήμης. Επιπλέον, δείχνει ότι η αντίδραση αυτή εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα άτομα και ιδιαίτερα και σε εκείνα που δεν εμφανίζουν έκδηλα κλινικά συμπτώματα. Ο στόχος του εμβολιασμού είναι να διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι τέτοια αντισώματα μπορούν και θα παραχθούν γρήγορα από όλους με την παραμικρή πρόκληση από τον ιό, ακόμη και χωρίς εμβολιασμό. Οι σοβαρές λοιμώξεις των πνευμόνων χρειάζονται πάντα πολλές ημέρες για να εξελιχθούν, πράγμα που σημαίνει ότι αν τα αντισώματα που παράγονται από την αντίδραση μνήμης είναι απαραίτητα, θα εμφανιστούν εγκαίρως. Επομένως, ο εμβολιασμός είναι απίθανο να προσφέρει σημαντικό όφελος όσον αφορά την πρόληψη σοβαρής πνευμονικής λοίμωξης. Εύρημα 4: Ταχεία αύξηση των αντισωμάτων της πρωτεΐνης spike μετά τη δεύτερη χορήγηση εμβολίων mRNA
Οι τιμές των αντισωμάτων IgG και IgA παρακολουθήθηκαν πριν από τον εμβολιασμό και μετά την πρώτη και τη δεύτερη χορήγηση εμβολίων mRNA [3]. Οι τιμές αντισωμάτων αυξήθηκαν με κάποια καθυστέρηση μετά την πρώτη ενέση, στη συνέχεια σημείωσαν σταθεροποίηση, αλλά αυξήθηκαν και πάλι πολύ σύντομα μετά τη δεύτερη ένεση. Σπουδαιότητα. Παρόλο που η αντίδραση των αντισωμάτων στην πρώτη ένεση είναι τύπου μνήμης, η μικρή χρονική υστέρηση μετά την ένεση μπορεί να μετριάσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες, επειδή η αφθονία της πρωτεΐνης spike στα κύτταρα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και σε άλλους ιστούς μπορεί να έχει ήδη περάσει το μέγιστο επίπεδο όταν καταφτάνουν τα αντισώματα. Η κατάσταση αλλάζει δραματικά με τη δεύτερη ένεση. Τότε οι ακίδες παράγονται και εκφύονται στην κυκλοφορία του αίματος που ήδη σφύζει τόσο από αντιδραστικά λεμφοκύτταρα όσο και από αντισώματα. Τα αντισώματα θα προκαλέσουν το σύστημα συμπληρώματος[9,10] και επίσης τα ουδετερόφιλα κοκκιοκύτταρα να επιτεθούν στα κύτταρα που φέρουν την πρωτεΐνη spike. Οι πιθανές συνέπειες της ολομέτωπης αυτοεπίθεσης του ανοσοποιητικού συστήματος είναι τρομακτικές.
Εύρημα 5: RNA και ενσωμάτωση στο γενετικό υλικό του ανθρώπου
Αρχές Μαϊου δημοσιεύθηκε ένα πολύ σημαντικό άρθρο στο περιοδικό PNAS που πειραματικά αποδεικνύει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης τμημάτων του RNA του ιού SARS-CoV-2 στο γονιδίωμα των ανθρώπινων κυττάρων που προσβάλλει (και συνεπώς και της έκφρασής τους).
https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118
Οι ερευνητές βρήκαν ότι σε νεκροτομικό υλικό προσβεβληθέντων από κορωνοϊό παρατηρούνται αλληλουχίες DNA στα πνευμονικά κύτταρα που είναι το αποτέλεσμα αντίστροφης μεταγραφής και ενσωμάτωσης ιικού γενετικού υλικού στο ανθρώπινο.
Αυτό δεν αποδεικνύει ότι το mRNA των εμβολίων κάνει το ίδιο αλλά πλέον μετά από αυτή τη δημοσίευση αυτό πιθανολογείται έντονα.
Ακολούθως το SCIENCE σχολίασε:
Further evidence supports controversial claim that SARS-CoV-2 genes can integrate with human DNA
https://www.sciencemag.org/.../further-evidence-offered... Εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση της νόσου Όπως περιγράφηκε, οι ανοσοαποκρίσεις τύπου μνήμης εξασφαλίζουν την ταχεία αύξηση των τιμών των αντισωμάτων μετά την αρχική έκθεση στον SARS-CoV-2, καθιστώντας εξαιρετικά αμφίβολο το όφελος της προκαλούμενης από το εμβόλιο αντισωματικής απόκρισης. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι υψηλοί δείκτες
αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 θα έχουν ως αποτέλεσμα πάντοτε τη βελτίωση της κλινικής έκβασης. Με αρκετές οικογένειες ιών – ιδίως με τον ιό του Δάγκειου πυρετού, αλλά και με τους κορονοϊούς – τα αντισώματα μπορούν να επιδεινώσουν παρά να μετριάσουν τη νόσο. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος προσλαμβάνουν μικρόβια με αντισώματα και τα καταστρέφουν. Εάν ένα σωματίδιο ιού στο οποίο έχουν συνδεθεί αντισώματα προσληφθεί από ένα τέτοιο κύτταρο, αλλά στη συνέχεια καταφέρει να αποφύγει την καταστροφή, μπορεί αντ’ αυτού να αρχίσει να πολλαπλασιάζεται εντός του κυττάρου. Συνολικά, το αντίσωμα θα έχει τότε ενισχύσει τον πολλαπλασιασμό του ιού. Κλινικά, αυτή η εξαρτώμενη από τα αντισώματα τόνωση (ADE) μπορεί να προκαλέσει μια υπερφλεγμονώδη αντίδραση (μια “καταιγίδα κυτταροκινών”) που θα ενισχύσει τη βλάβη στους πνεύμονες, το ήπαρ και άλλα όργανα του σώματός μας. Οι προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων για τον αρχικό ιό SARS, ο οποίος είναι στενά συνδεδεμένος με τον SARS-CoV-2, απέτυχαν επανειλημμένα λόγω της ADE. Τα εμβόλια προκάλεσαν αντισώματα, αλλά όταν τα εμβολιασμένα ζώα μολύνθηκαν στη συνέχεια με τον ιό, αρρώστησαν περισσότερο από τα μη εμβολιασμένα ζώα ελέγχου (βλ. π.χ. [11]). Η πιθανότητα εμφάνισης ADE δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς στις κλινικές δοκιμές για κανένα από τα εμβόλια COVID-19. Επομένως, είναι συνετό να αποφεύγεται ο κίνδυνος πρόκλησης ADE μέσω του εμβολιασμού και αντ’ αυτού να στηρίζεται σε αποδεδειγμένες μορφές θεραπείας [12] για την αντιμετώπιση της κλινικά σοβαρής νόσου COVID-19. Συμπεράσματα Τα συλλογικά ευρήματα που αναλύθηκαν παραπάνω δείχνουν σαφώς ότι τα οφέλη του εμβολιασμού είναι εξαιρετικά αμφίβολα. Αντίθετα, η βλάβη που προκαλούν τα εμβόλια είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη, με περισσότερους από 15.000 θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό να έχουν πλέον καταγραφεί στη βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών της ΕΕ (EudraVigilance) και περισσότερους από 7.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ [13]. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19. Παραπομπές 1. Ogata, A.F. et al. (2021) Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients. Clin. Infect. Dis. -:x-x 2. Amanat, F. et al. (2021) SARS-CoV-2 mRNA vaccination induces functionally diverse antibodies to NTD, RBD and S2. Cell -:x-x 3. Wisnewski, A.V. et al. (2021) Human IgG and IgA responses to COVID-19 mRNA vaccines. PLoS One 16:e0249499
4. Qu, J. et al. (2020) Profile of Immunoglobulin G and IgM Antibodies Against Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2). Clin. Infect. Dis. 71:2255-2258 5. Le Bert, N. et al. (2020) SARS-CoV-2-specific T cell immunity in cases of COVID-19 and SARS, and uninfected controls. Nature 584:457-462 6. Grifoni, A. et al. (2020) Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals. Cell 181:1489-1501.e15 7. Gallais, F. et al. (2021) Intrafamilial Exposure to SARS-CoV-2 Associated with Cellular Immune Response without Seroconversion. Emerg. Infect. Dis. 27:x-x 8. Nielsen, S.S. et al. (2021) SARS-CoV-2 elicits robust adaptive immune responses regardless of disease severity. EBioMedicine 68:103410 9. Magro, C.M. et al. (2020) Docked severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 proteins within the cutaneous and subcutaneous microvasculature and their role in the pathogenesis of severe coronavirus disease 2019. Hum. Pathol. 106:106-116 10. Magro, C.M. et al. (2021) Severe COVID-19: A multifaceted viral vasculopathy syndrome. Annals of diagnostic pathology 50:151645 11. Tseng, C. et al. (2012) Immunization with SARS coronavirus vaccines leads to pulmonary immunopathology on challenge with the SARS virus. PLoS One 7:e35421 12. McCullough, P.A. et al. (2021) Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Am. J. Med. 134:16-22 13. Johnson, L. (2021) Official Vaccine Injury and Fatality Data: EU, UK and US.
Επίδραση στις μελλοντικές γενεές
Καθηγητής Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής (2008): “Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές!Το 10-25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν. BINTEO – dimpenews.com
(https://dimpenews.com/2021/05/31/καθηγητής-luc-montagnier-νόμπελ-ιατρικής-2008-σκανδ/)
Επιστημονικές εργασίες έχουν δείξει πως είναι δυνατόν να υπάρξει εξαιτίας των εμβολίων μετάλλαξη στο ανθρώπινο DNA με αποτέλεσμα την καταστροφή της ανθρώπινης νοημοσύνης και της ανθρώπινης γενετικής ταυτότητας.
Αυτό το γεγονός από μόνο του μας θέτει σε κατάσταση καθολικού συναγερμού προκειμένου να προστατευθεί ο άνθρωπος και ο πολιτισμός από μια εγκληματική διεθνή ομάδα αρρώστων πνευματικά ανθρώπων που θεωρούν τον πλανήτη γη και την ανθρωπότητα δικό των κτήμα και ιδιοκτησία όπου μπορούν μέσω της τεχνολογίας να επιβάλλουν τις οποίες δικές των αποφάσεις καταργώντας κάθε έννοια δικαίου δημοκρατίας και ελευθερίας των ανθρώπων.
Αν σήμερα δε δράσουν οι υπηρέτες της δικαιοσύνης Εισαγγελείς, Δικαστικοί, Δικηγόροι κλπ, θα έχουν οι ίδιοι συμβάλλει αδιαφορώντας στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μετά από το οποίο θα καταργηθεί ο πολιτισμός πάνω στον πλανήτη μας.
Εγκληματικές παραλείψεις από δημόσιες υπηρεσίες για την Δημόσια Υγεία που απαιτούν δικαστική παρέμβαση.
1. Μολονότι οι ίδιες οι εταιρείες που παρήγαγαν τα εμβόλια προειδοποιούν για τον πειραματικό χαρακτήρα των και ενώ δεν υπήρξε επίσημη έγκριση από τον Ε.Ο.Φ, ουδέποτε ενημερώθηκαν περί αυτών οι Έλληνες πολίτες. Μάλιστα η παραπληροφόρηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του ότι με τα εμβόλια θα περάσουμε στην ελευθερία από τα μέτρα, θα κτίσουμε τοίχος ανοσίας και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, είναι μέγιστο ψεύδος και σκάνδαλο ιατρικής παραπληροφόρησης για το οποίο πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη.
2. Το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πως θα έπρεπε όλα τα νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Εφάρμοσε δικά του πρωτόκολλα με την ευθύνη του πνευμονολόγου Λεωνίδα Στέλλα και άλλων συναδέλφων του και όχι τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ. Έτσι σε χίλιους περίπου νοσηλευθέντες από κορωνοϊό διασωληνώθηκαν μόνο οι 16 και πέθαναν μόνο 8. Γιατί το υπουργείο υγείας και άλλοι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία δεν αξιοποίησαν αυτή την εμπειρία της Πάτρας; Ποιος ευθύνεται για αυτή την εγκληματική αμέλεια και την εφαρμογή ιατρικών πρωτοκόλλων που έσπειραν τον θάνατο; 3. Συστηματική αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η τρομοκρατική τηλεόραση που διαρκώς βομβαρδίζει την ελληνική κοινωνία με αρνητικά και τρομοκρατικά μηνύματα θανάτων κρουσμάτων μεταλλάξεων διασωληνώσεων και ό,τι άλλο δημιουργεί ψυχισμό απόγνωσης και προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων. Ως γνωστόν η ψυχολογία είναι η κυρία αιτία για την αποτελεσματική λειτουργία της ανοσοποίησης και την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όμως πέρα από την τεράστια σημασία της ψυχολογίας και την ευθύνη των ΜΜΕ που έσπειραν και σπέρνουν ακόμη τον φόβο κατακρημνίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων -αρχές και άλλη βασική παράλειψη. Ότι δηλαδή, ενώ πληρώθηκαν τα ΜΜΕ ακριβά για να σπέρνουν τον φόβο, ουδεμία πρόνοια και ουδεμία ενημέρωση υπήρξε εκ μέρους της πολιτείας για την ανάγκη στήριξης του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων με βιταμίνες προβιοτικά ψευδάργυρο κλπ, ώστε να μπορούν να ανθίστανται οι οργανισμοί των στον ιό. 4. Όπως επίσημα, εκπρόσωποι της πολιτείας βεβαιώνουν στους θανάτους λόγω κορωνοϊού ότι συμπεριλαμβάνονται θάνατοι από άλλες αιτίες που συνοδεύονται από θετικό τεστ. Δηλαδή, εδώ έχουμε μια συστηματική παραποίηση της αλήθειας για να δικαιολογηθούν τα μέτρα εγκλεισμού εμβολίων κλπ. Ποιος έχει την ευθύνη, αν όχι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, για αυτήν την παραποίηση και πλαστογράφηση της πραγματικότητας; 5. Στην στατιστική των κρουσμάτων κορωνοϊού παρουσιάζονται παραπλανητικά μόνο οι απόλυτοι αριθμοί, αντίθετα με κάθε στατιστική επιστημονική δεοντολογία. Διότι μόνο το ποσοστό κρουσμάτων προς αριθμό τεστ έχει επιστημονικό νόημα. 6. Η στατιστική υπηρεσία και ο ΕΟΔΥ υπολειτουργούν ως προς την καταγραφή παρενεργειών και θανάτων των εμβολιασμένων συμπολιτών μας. Τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν σχεδόν μηδενικό αριθμό παρενεργειών και θανάτων αντίθετα από στατιστικές άλλων χωρών με περισσότερο αντικειμενικές στατικές καταγραφές. Μάλιστα τα νούμερα των θανάτων αποδεικνύουν πως αποκρύπτεται η αλήθεια και απαιτείται σαφώς η παρέμβαση της δικαιοσύνης. 7. Οι υπάρχουσες ιατροδικαστικές έρευνες νεκροψιών από θανάτους εμβολιασμένων δείχνουν εικόνες ανεξήγητες ιατρικά από τις γνωστές παθήσεις. Αντίθετα ιατροδικαστικές μελέτες νεκροψιών από κορωνοϊό ανεμβολίαστων ατόμων, δεν ξεχωρίζουν από εικόνες θανάτων στο παρελθόν από άλλες αιτίες. 8. Επείγει επίσης να ελεγχθεί το κατά πόσο οι υπεύθυνοι εμβολιασμού ενημέρωναν ή ενημερώνουν τους υποψήφιους για εμβολιασμό, πρώτον για τον πειραματικό χαρακτήρα των εμβολίων αλλά και για το ότι δεν έχει αποκλειστεί από τις εταιρείες που παρήγαγαν τα εμβόλια, η περίπτωση του φαινομένου ADE, σύμφωνα με το οποίο το ίδιο το εμβόλιο αντί να αναστείλει την δράση του ιού την διευκολύνει προκαλώντας καταστροφικό κατακλυσμό σε όλα τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος.
9. Επείγει η εισαγγελική έρευνα για την προκλητική λογοκρισία επιστημόνων διεθνούς κύρους, οι οποίοι, ενώ προειδοποιούν για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα από τα εμβόλια, όλως αντιθέτως και ενώ θα έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψιν η προειδοποίηση των αποκλείεται ο λόγος των από κάθε μέσο ενημέρωσης και απαγορεύεται η οποία αναφορά στις επιστημονικές των προειδοποιήσεις. 10. Συνοψίζοντας, όλα τα ανωτέρω γεγονότα δείχνουν την ανάγκη εισαγγελικής έρευνας σε βάθος και σε πλάτος για να διαπιστωθούν οι παραλείψεις και όποια παραποίηση της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και αμερόληπτης παρουσίασης των στατιστικών και άλλων στοιχείων σε σχέση με τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά και την παραποίηση της αλήθειας από την αρχή της πανδημίας. Ακόμη, πρέπει να υπάρξει πλήρης έλεγχος για την επιστημονική τεκμηρίωση της πανδημίας, για το κατά πόσο δεν ήταν μια σκηνοθετημένη απάτη με παγκόσμιο χαρακτήρα.
Επίλογος
Η οικονομολόγος και πρώην αμερικανίδα Υπουργός Οικονομικών Κατερίνα Ώστιν σε μια βαθυστόχαστη επιστημονική ανάλυσή της μας δίδει όλες τις διαστάσεις του εφιαλτικού εγκλήματος που αυτή την στιγμή συντελείται αφανώς μεν, πραγματικώς δε εναντίον όλης της ανθρωπότητας, από μια εγκληματική ομάδα που κατόρθωσε τις τελευταίες δεκαετίες να ελέγχει τις κυβερνήσεις, το χρήμα και την παγκόσμια οικονομία, την ενέργεια την πληροφορία και την εκπαίδευση.
(https://www.brighteon.com/089486ee-7a1f-4ffe-a696-2097314b38f2)
Όπως αναφέρει στην συνέντευξη της η Αμερικανίδα υπουργός, ο απώτερος στόχος της νεοταξικής και μισάνθρωπης αυτής ελίτ είναι ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων μέσω της τεχνητής Νοημοσύνης(AI, artificial intelligence). Οι άνθρωποι θα συνδεθούν με τα ανθρωποειδή ρομπότ και μέσω της τεχνητής νοημοσύνης θα εκπαιδεύσουν τα ρομπότ σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Έτσι οι άνθρωποι θα είναι περιττοί πλέον, αφού όλες οι εργασίες θα διεκπεραιώνονται μέσω των ρομπότ. Συγχρόνως οι άνθρωποι εξαρτώμενοι απολύτως από την τεχνητή νοημοσύνη και αφού θα έχει καταργηθεί η εγχρήματη οικονομία, αυτό θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2025, δε θα μπορούν με κανένα τρόπο να αντισταθούν έχοντας απωλέσει όλα τα πολιτικά και συνταγματικά των δικαιώματα. Κυρίως θα έχουν απωλέσει την πνευματική των αυτοτέλεια, αφού το πνεύμα των θα υπόκειται στον πλήρη έλεγχο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και του πλήρους ελέγχου της πληροφορίας και της παιδείας. Τα παιδιά θα χωριστούν από τους γονείς και τις οικογένειές των και θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά από το υποταγμένο στην νέα αυτή παγκόσμια τάξη κράτος, το οποίο θα ασκεί πλήρη έλεγχο επί όλων των πολιτών του.
Το ενδιάμεσο στάδιο για την πραγματοποίηση του στόχου αυτού που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε μια δεκαετία από σήμερα, είναι ο απόλυτος ιατρικός έλεγχος της ανθρωπότητας. Διότι μέσω του φόβου των ιών και των μικροβίων οι άνθρωποι θα υποταχθούν πλήρως στις φαρμακοβιομηχανίες και στο άρρωστο και διαπλεκόμενο ιατρικό κατεστημένο. Μάλιστα, τα
γενετικά εμβόλια αποτελούν ουσιαστικό πείραμα προκειμένου να δοκιμαστεί η ελεγχόμενη γενετική μετάλλαξη και ο γενετικός έλεγχος της ανθρωπότητας. Η εξάρτηση των ανθρώπων από τα εμβόλια θα οδηγήσει άμεσα στην εμφύτευση νανοτεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα προκειμένου να προβλέπονται οι πιθανές ασθένειες και παρενέργειες. Έτσι πολύ εύκολα και μέσω της ιατρικής τρομοκρατίας θα δεχθούν οι άνθρωποι να συνδεθούν πλήρως με την τεχνητή νοημοσύνη και να υποστούν εκουσίως την μετάλλαξη των σε εξάρτημα και εκπαιδευτή των ανθρωποειδών.
Δυστυχώς άριστοι συνεργοί εκτός των πολιτικών των διαπλεκόμενων επιστημόνων και των διαπλεκόμενων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, είναι και οι εκκλησιαστικοί άνδρες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Μια ζώσα ελπίδα για να σωθεί ο ελληνικός λαός, ο άνθρωπος και ο πολιτισμός είναι οι έχοντες συνείδηση του εγκλήματος άνθρωποι της δικαιοσύνης, εισαγγελείς, δικαστές, δικηγόροι κλπ. Για αυτό η μηνυτήριος αυτή αναφορά αποτελεί και έκκληση προς τον κόσμο της δικαιοσύνης, αφενός μεν να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του εγκλήματος, αφετέρου δε να εφαρμόσει τον νόμο και το Σύνταγμα και να σώσει τους ανθρώπους, που σύρονται από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους στρατευμένους από τις εξαγορασμένες φαρμακοβιομηχανίες επιστήμονες και λοιμωξιολόγους ως πρόβατα επί σφαγή χωρίς να το γνωρίζουν.
Με όσα αναφέρονται εδώ προκύπτει η άμεση ανάγκη τόσο οι εισαγγελείς όσο και οι Δικαστικοί της Ελλάδος να στραφούν κατά παντός υπευθύνου βάσει του Συντάγματος, του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συνθηκών για τα δικαιώματα και την ελευθερία των ανθρώπων, του ποινικού κώδικα του υπαλληλικού κώδικα και του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και να ελέγξουν ποινικά κάθε υπεύθυνο για ένα ιστορικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Δηλαδή πρέπει να στραφούν και να ερευνήσουν εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα
Από:
1. Πολιτικούς άνδρες
2. Υπουργό Υγείας
3. Ε.Ο.Φ
4. Επιστήμονες συμβούλους της Κυβέρνησης
5. Δημοσιογράφους και ΜΜΕ
6. Δημόσιους λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας
7. Εκκλησιαστικά πρόσωπα και εκκλησιαστικούς άνδρες
8. Κατά παντός άλλου υπευθύνου που οι ίδιοι ως καθ ύλην αρμόδιοι θα κρίνουν
Επιστημονικό Παράρτημα
Επιστημονικά Τεκμήρια
(https://dimpenews.com/2021/05/31/καθηγητής-luc-montagnier-νόμπελ-ιατρικής-2008-σκανδ/)
(https://newtube.app/fake_pandemic/PGKwsd8).
(https://youtu.be/U3c_1VNvyyo)
(https://www.brighteon.com)
(https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/sars-cov-2-sos.html)
(https://youtu.be/3QpiUKvBdVc)
(https://youtu.be/dZtDquQUEfU)
(https://youtu.be/-CCIoE9UMlE)
(https://youtu.be/Rd0UU7_Rov8)
(https://youtu.be/N8hW2ULmHug)
(https://youtu.be/WbWJ4xIPAkA)
(https://www.brighteon.com/628bbdf2-479e-4fe4-b408-7ca82535b028)
(https://rumble.com/vgiwqz-27756107.html)
(https://www.brighteon.com/089486ee-7a1f-4ffe-a696-2097314b38f2)
(https://newtube.app/fake_pandemic/PGKwsd8)
(https://fytro.wordpress.com/2021/04/28/προειδοποιηση-η-μετα-ανάλυση-65-μελετών/)
(https://www.brighteon.com/c3daa86d-4768-4f6e-b91a-aaf936a2dbec)
(http://oimos-athina.blogspot.com/2021/03/blog-post_30.html)
(https://youtu.be/9nfiygKdFtI)
(https://youtu.be/PiBmKGbIwbw)
(https://www.bitchute.com/video/vjJvnJk7MO0O/
Myocarditis Occurring After Immunization With mRNA-Based COVID-19 Vaccines David K. Shay, MD, MPH1; Tom T. Shimabukuro, MD, MPH, MBA1,2; Frank DeStefano, MD, MPH2
Author Affiliations Article Information JAMA Cardiol. Published online June 29, 2021. doi:10.1001/jamacardio.2021.2821 Two reports in the current issue of JAMA Cardiology describe cases of acute myocarditis that occurred among persons who received the BNT162b2-mRNA (Pfizer-BioNTech) or mRNA-1273 (Moderna) messenger RNA (mRNA)–based COVID-19 vaccines authorized for use in the US.1,2 During the clinical evaluations of these patients, alternative etiologies for myocarditis were not detected. The first report describes 4 cases of myocarditis with symptom onset 1 to 5 days after receipt of a second dose of mRNA-based COVID-19 vaccine (2 receiving the BNT162b2-mRNA vaccine and 2 receiving the mRNA-1273 vaccine) who were evaluated in a single tertiary care medical center (Duke University Medical Center) that attempted to define its catchment population.1 Three cases occurred in men aged 23 to 36 years and the fourth in a 70-year-old woman; details about the medical history of the fourth patient were not provided, but she received coronary angiography during her evaluation and no atherosclerosis was found. All presented with severe acute chest pain, had abnormal electrocardiogram results, and had evidence of myocardial injury demonstrated by elevated troponin levels. Cardiac magnetic resonance imaging was performed in these 4 patients on days 3 through 5 after vaccine receipt, and the findings were consistent with acute myocarditis as defined by recent expert consensus guidelines.3 The second, larger case report comes from the US Military Health System and describes 23 individuals with acute myocarditis who presented within 4 days after mRNA-based COVID-19 vaccination.2 All patients were male, 22 of 23 were on active duty, and the median (range) age was 25 (20-51) years; 20 cases occurred after receipt of a second dose of an mRNA-based COVID-19 vaccine. Clinical presentations and laboratory findings were similar to those described in the smaller case series1; 8 of 23 patients in this series received cardiac magnetic resonance imaging, and all 8 demonstrated findings again consistent with acute myocarditis.2 A separate case report published by Marshall et al4 provides additional context in a younger population. They report 7 US male adolescents aged 14 to 19 years who presented with myocarditis or myopericarditis within 4 days after receipt of a second dose of the BNT162b2-mRNA COVID-19 vaccine.4 These adolescents were found to have elevated troponin levels, abnormal electrocardiogram results, and findings on cardiac magnetic resonance imaging consistent with acute myocarditis. Although the extent of the search for alternative etiologies for acute myocarditis varied for each patient in these 3 reports,1,2,4 no evidence of common causes of acute myocardial injury in healthy persons was found, and findings of tests for enterovirus and adenovirus infection were negative. The striking clinical similarities in the presentations of these patients, their recent vaccination with an mRNA-based COVID-19 vaccine, and the lack of any alternative etiologies for acute myocarditis suggest an association with immunization. Myocarditis or pericarditis were not detected in the clinical trials for these vaccines; however, it is possible that any association is too rare for recognition in a clinical trial enrolling less than several hundred thousand participants. The patients described in these US-based case series had resolution of symptoms or are recovering after receipt of brief supportive care and continue to be monitored during recovery from the acute illness. What do we know about this possible association between myocarditis and immunization with mRNA-based COVID-19 vaccines, and what remains unclear? Acute onset of chest pain 3 to 5 days after vaccine administration, usually after a second dose, is a typical feature of reported cases and suggests an immune-mediated mechanism.5 Myocarditis following receipt of other vaccines is rare and is recognized as causally linked only with smallpox immunization.6 For example, myopericarditis has been reported in healthy adults after receipt of replication-competent live vaccinia virus vaccines.7 These highly reactogenic smallpox vaccines differ dramatically by composition and by immunologic responses compared with the mRNA-based lipid nanoparticle
vaccines currently in use for prevention of COVID-19. We do not know the specific mechanisms by which immunologic responses to mRNA-based COVID-19 vaccines could lead to myocarditis. Further investigation is critical and should be informed by the fact that most cases occurred following the second dose of a 2-dose series, some in patients with a history of prior COVID-19 infection. We know that infection with SARS-CoV-2 can result in acute cardiac compromise in substantial proportions of hospitalized patients and that it might lead to cardiac magnetic imaging findings suggestive of myocarditis in competitive college athletes with evidence of COVID-19, although the mechanisms that could lead to either direct SARS-CoV-2 viral injury or immunopathologic injury of myocardial tissues are unclear and under active investigation.8 None of the US case series reports are population based,1,2,4 and therefore, estimating rates of myocarditis following COVID-19 vaccination is problematic. However, based on data available to date, we can say that myocarditis occurring after COVID-19 immunization is rare. Kim et al1 estimated that more than 560 000 persons in the 6 counties surrounding their tertiary care institution had received 2 doses of an mRNA-based COVID-19 vaccine by April 30, 2021; they detected 4 myocarditis cases by that date.1 The Military Health System administered more than 2.8 million doses of mRNA-based vaccines through April 30, 2021, and detected 23 myocarditis cases.2 Based on the military’s extensive experience with vaccinia-associated myocarditis,9 it is possible that the military system may be more likely to detect mild myocarditis cases than most civilian medical centers. Among the 436 000 male active-duty military who have received 2 mRNA vaccine doses, Montgomery et al2 estimated that 0 to 8 cases of myocarditis might be expected based on US data on the background incidence rate of myocarditis, whereas they detected 19 myocarditis cases in that group.2 The most comprehensive data about the risk of myocarditis following immunization with mRNA vaccines comes from Israel. The Israeli Ministry of Health recently posted data describing 121 myocarditis cases occurring within 30 days of a second dose of mRNA vaccine among 5 049 424 persons, suggesting a crude incidence rate of approximately 24 cases per million following a second dose in this subset of their vaccinated population.10 While more definitive data on the incidence of myocarditis following immunization with mRNA COVID-19 vaccines and associated risk will eventually be provided by large population-based vaccine adverse event monitoring systems, including the US Centers for Disease Control and Prevention Vaccine Safety Datalink,11 several interim conclusions can be offered. Cardiac injury after SARS-CoV-2 infection occurs and may result in severe outcomes.8 Based on currently available data, myocarditis following immunization with current mRNA-based vaccines is rare. All possible myocarditis cases should be reported to the US Vaccine Adverse Events Reporting System to help better define the characteristics of this syndrome and its relationship to receipt of mRNA-based COVID-19 vaccines authorized for use in the US. At present, the benefits of immunization in preventing severe morbidity favors continued COVID-19 vaccination, particularly considering the increasing COVID-19 hospitalization rates among adolescents reported during spring 2021.12 Many questions remain. What modifications to the vaccine schedule, if any, should be considered among persons with a history of possible or confirmed myocarditis after a first dose of COVID-19 vaccine? How should postvaccine myocarditis be managed, particularly given the apparently benign outcomes described thus far and the success of supportive or conservative management alone? How often should follow-up assessments, including repeated cardiac imaging, be performed in these patients, and how might follow-up assessments affect recommendations to avoid vigorous physical activity following the diagnosis of myocarditis? Do all likely cases of acute myocarditis that appear to be uncomplicated require cardiac magnetic resonance imaging for more definitive diagnosis? While the data needed to answer such questions are being collected, there is an opportunity for researchers with expertise in myocarditis to develop a comprehensive, national assessment of the natural history, pathogenesis, and treatment of acute myocarditis associated with receipt of mRNA-based COVID-19 vaccines. Finally, the Centers for Disease Control and Prevention Advisory Committee on Immunization Practices held a public meeting from June 23 to 25, 2021. On June 23, the committee heard presentations about the epidemiology of myocarditis and pericarditis, an update on COVID-19
vaccine safety, including myocarditis following receipt of mRNA-based COVID-19 vaccines, and a benefit-risk assessment of COVID-19 mRNA vaccination programs in adolescents and young adults. Advisory Committee on Immunization Practices discussions and recommendations are summarized on the Centers for Disease Control and Prevention website.13 Back to top Article Information Corresponding Author: David K. Shay, MD, MPH, CDC COVID-19 Response Team, US Centers for Disease Control and Prevention, 1600 Clifton Rd NE, MS A-20, Atlanta, GA 30329 (dks4@cdc.gov). Published Online: June 29, 2021. doi:10.1001/jamacardio.2021.2821 Conflict of Interest Disclosures: None reported. Disclaimer: The findings and conclusions in this report are those of the authors and do not necessarily represent the official position of the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Mention of a product or company name is for identification purposes only and does not constitute endorsement by the CDC. Additional Contributions: We thank C. Buddy Creech, MD (Vanderbilt Vaccine Research Program, Department of Pediatrics, Vanderbilt University, School of Medicine, Nashville, Tennessee), and Matthew E. Oster, MD (National Center on Birth Defects and Developmental Disabilities, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia). Neither were compensated for their reviews. References 1. Kim HW, Jenista ER, Wendell DC, et al. Patients with acute myocarditis following mRNA COVID-19 vaccination. JAMA Cardiol. Published online June 29, 2021. doi:10.1001/jamacardio.2021.2828 ArticleGoogle Scholar 2. Montgomery J, Ryan M, Engler R, et al. Myocarditis following immunization with mRNA COVID-19 vaccines in members of the US military. JAMA Cardiol. Published online June 29, 2021. doi:10.1001/jamacardio.2021.2833 ArticleGoogle Scholar 3. Ferreira VM, Schulz-Menger J, Holmvang G, et al. Cardiovascular magnetic resonance in nonischemic myocardial inflammation: expert recommendations. J Am Coll Cardiol. 2018;72(24):3158-3176. doi:10.1016/j.jacc.2018.09.072PubMedGoogle ScholarCrossref 4. Marshall M, Ferguson ID, Lewis P, et al. Symptomatic acute myocarditis in seven adolescents following Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccination. Pediatrics. Published online June 4, 2021. doi:10.1542/peds.2021-052478PubMedGoogle Scholar 5. Stone CA Jr, Rukasin CRF, Beachkofsky TM, Phillips EJ. Immune-mediated adverse reactions to vaccines. Br J Clin Pharmacol. 2019;85(12):2694-2706. doi:10.1111/bcp.14112PubMedGoogle ScholarCrossref 6. Dudley MZ, Halsey NA, Omer SB, et al. The state of vaccine safety science: systematic reviews of the evidence. Lancet Infect Dis. 2020;20(5):e80-e89. doi:10.1016/S1473-3099(20)30130-4PubMedGoogle ScholarCrossref 7. Petersen BW, Damon IK, Pertowski CA, et al. Clinical guidance for smallpox vaccine use in a postevent vaccination program. MMWR Recomm Rep. 2015;64(RR-02):1-26.PubMedGoogle Scholar 8.
Chung MK, Zidar DA, Bristow MR, et al. COVID-19 and cardiovascular disease: from bench to bedside. Circ Res. 2021;128(8):1214-1236. doi:10.1161/CIRCRESAHA.121.317997PubMedGoogle ScholarCrossref 9. Engler RJ, Nelson MR, Collins LC Jr, et al. A prospective study of the incidence of myocarditis/pericarditis and new onset cardiac symptoms following smallpox and influenza vaccination. PLoS One. 2015;10(3):e0118283. doi:10.1371/journal.pone.0118283PubMedGoogle Scholar 10. Surveillance of myocarditis (inflammation of the heart muscle) cases between December 2020 and May 2021. News release. Israeli Ministry of Health; June 6, 2021. Accessed June 22, 2021. https://www.gov.il/en/departments/news/01062021-03 11. McNeil MM, Gee J, Weintraub ES, et al. The Vaccine Safety Datalink: successes and challenges monitoring vaccine safety. Vaccine. 2014;32(42):5390-5398. doi:10.1016/j.vaccine.2014.07.073PubMedGoogle ScholarCrossref 12. Havers FP, Whitaker M, Self JL, et al; COVID-NET Surveillance Team. Hospitalization of adolescents aged 12–17 years with laboratory-confirmed COVID-19—COVID-NET, 14 states, March 1, 2020–April 24, 2021. MMWR Morb Mortal Wkly Rep. 2021;70(23):851-857. doi:10.15585/mmwr.mm7023e1PubMedGoogle ScholarCrossref 13. US Centers for Disease Control and Prevention. COVID-19 ACIP vaccine recommendations. Accessed June 22, 2021. https://www.cdc.gov/vaccines/hcp/acip-recs/vacc-specific/covid-19.html
The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy by Harald Walach 1,2,3,*, Rainer J. Klement 4 and Wouter Aukema 5
https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm
1 Poznan University of the Medical Sciences, Pediatric Hospital, 60-572 Poznan, Poland 2 Department of Psychology, University of Witten/Herdecke, 58448 Witten, Germany 3 Change Health Science Institute, 10178 Berlin, Germany 4 Department of Radiation Oncology, Leopoldina Hospital, 97422 Schweinfurt, Germany 5 Independent Data and Pattern Scientist, Brinkenbergweg 1, 7351 BD Hoenderloo, The Netherlands * Author to whom correspondence should be addressed. Academic Editor: Ralph J. DiClemente Vaccines 2021, 9(7), 693; https://doi.org/10.3390/vaccines9070693 Received: 2 June 2021 / Revised: 19 June 2021 / Accepted: 21 June 2021 / Published: 24 June 2021 (This article belongs to the Section COVID-19 Vaccines and Vaccinationι) Download PDFBrowse FigureReview ReportsCitation Export Abstract Background: COVID-19 vaccines have had expedited reviews without sufficient safety data. We wanted to compare risks and benefits. Method: We calculated the number needed to
vaccinate (NNTV) from a large Israeli field study to prevent one death. We accessed the Adverse Drug Reactions (ADR) database of the European Medicines Agency and of the Dutch National Register (lareb.nl) to extract the number of cases reporting severe side effects and the number of cases with fatal side effects. Result: The NNTV is between 200–700 to prevent one case of COVID-19 for the mRNA vaccine marketed by Pfizer, while the NNTV to prevent one death is between 9000 and 50,000 (95% confidence interval), with 16,000 as a point estimate. The number of cases experiencing adverse reactions has been reported to be 700 per 100,000 vaccinations. Currently, we see 16 serious side effects per 100,000 vaccinations, and the number of fatal side effects is at 4.11/100,000 vaccinations. For three deaths prevented by vaccination we have to accept two inflicted by vaccination. Conclusions: This lack of clear benefit should cause governments to rethink their vaccination policy. Keywords: SARS-CoV2; COVID-19; vaccination; mRNA-vaccine; number needed to vaccinate; safety; side effects; adverse drug reaction; fatal side effects; EMA 1. Introduction In the course of the SARS-CoV2 pandemic, new regulatory frameworks were put in place that allowed for the expedited review of data and admission of new vaccines without safety data [1]. Many of the new vaccines use completely new technologies that have never been used in humans before. The rationale for this action was that the pandemic was such a ubiquitous and dangerous threat that it warrants exceptional measures. In due course, the vaccination campaign against SARS-CoV2 has started. To date (18 June 2021), roughly 304.5 million vaccination doses have been administered in the EU (https://qap.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#distribution-tab (accessed on 18 June 2021)), mostly the vector vaccination product developed by the Oxford vaccination group and marketed by AstraZeneca, Vaxzevria [2] (approximately 25% coverage in the EU), the RNA vaccination product of BioNTec marketed by Pfizer, Comirnaty [3,4] (approximately 60%), and the mRNA vaccination product developed by Moderna [5] (approximately 10%). Others account for only around 5% of all vaccinations. As these vaccines have never been tested for their safety in prospective post-marketing surveillance studies, we thought it useful to determine the effectiveness of the vaccines and to compare them with the costs in terms of side effects.
2. Methods We used a large Israeli field study [6] that involved approximately one million persons and the data reported therein to calculate the number needed to vaccinate (NNTV) to prevent one case of SARS-CoV2 infection and to prevent one death caused by COVID-19. In addition, we used the most prominent trial data from regulatory phase 3 trials to assess the NNTV [4,5,7]. The NNTV is the reciprocal of the absolute risk difference between risk in the treated group and in the control group, expressed as decimals. To give an artificial example: An absolute risk difference between a risk of 0.8 in the control group and a risk of 0.3 in the treated group would result in an absolute risk difference of 0.5; thus, the number needed to treat or the NNTV would be 1/0.5 = 2. This is the clinical effectiveness of the vaccine. We checked the Adverse Drug Reaction (ADR) database of the European Medicine Agency (EMA: http://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#, accessed on 28 May 2021; the COVID-19 vaccines are accessible under “C” in the index). Looking up the number of single cases with side effects reported for the three most widely used vaccines (Comirnaty by BioNTech/Pfizer, the vector vaccination product Vaxzevria marketed by AstraZeneca, and the mRNA vaccine by Moderna) by country, we discovered that the reporting of side effects varies by a factor of 47 (Figure 1). While the European average is 127 individual case safety reports (ICSRs), i.e., cases with side effect reports, per 100,000 vaccinations, the Dutch authorities have registered 701 reports per 100,000 vaccinations, while Poland has registered only 15 ISCRs per 100,000 vaccinations. Assuming that this difference is not due to differential national susceptibility to vaccination side effects, but due to different national reporting standards, we
decided to use the data of the Dutch national register (https://www.lareb.nl/coronameldingen; accessed on 29 May 2021) to gauge the number of severe and fatal side effects per 100,000 vaccinations. We compare these quantities to the NNTV to prevent one clinical case of and one fatality by COVID-19.
Figure 1. Individual safety case reports in association with COVID 19 vaccines in Europe. 3. Results Cunningham was the first to point out the high NNTV in a non-peer-reviewed comment: Around 256 persons needed to vaccinate with the Pfizer vaccine to prevent one case [8]. A recent large field study in Israel with more than a million participants [6], where Comirnaty, the mRNA vaccination product marketed by Pfizer, was applied allowed us to calculate the figure more precisely. Table 1 presents the data of this study based on matched pairs, using propensity score matching with a large number of baseline variables, in which both the vaccinated and unvaccinated persons were still at risk at the beginning of a specified period [6]. We mainly used the estimates from Table 1, because they are likely closer to real life and derived from the largest field study to date. However, we also report the data from the phase 3 trials conducted for obtaining regulatory approval in Table 2 and used them for a sensitivity analysis. Table 1. Risk differences and number needed to vaccinate (NNTV) to prevent one infection, one case of symptomatic illness, and one death from COVID-19. Data from Dagan et al. [6], N = 596,618 in each group.
Table 2. Number needed to vaccinate (NNTV) calculated from pivotal phase 3 regulatory trials of the SARS-CoV2 mRNA vaccines of Moderna, BioNTech/Pfizer, and Sputnik (the vector
vaccine of Astra-Zeneca is not contained here, as the study [9] was active-controlled and not placebo-controlled).
It should be noted that in the Israeli field study, the cumulative incidence of the infection, visible in the control group after seven days, was low (Kaplan–Meier estimate <0.5%; Figure 2 in Dagan et al.’s work [6]) and remained below 3% after six weeks. In the other studies, the incidence figures after three to six weeks in the placebo groups were similarly low, between 0.85% and 1.8%. The absolute infection risk reductions given by Dagan et al. [6] translated into an NNTV of 486 (95% CI, 417–589) two to three weeks after the first dose, or 117 (90–161) after the second dose until the end of follow-up to prevent one documented case (Table 1). Estimates of NNTV to prevent CoV2 infection from the phase 3 trials of the most widely used vaccination products [3,4,5] were between 61 (Moderna) and 123 (Table 2) and were estimated to be 256 by Cunningham [8]. However, it should also be noted that the outcome “Documented infection” in Table 1 refers to CoV2 infection as defined by a positive PCR test, i.e., without considering false-positive results [10], so that the outcome “symptomatic illness” may better reflect vaccine effectiveness. If clinically symptomatic COVID-19 until the end of follow-up was used as an outcome, the NNTV was estimated as 217 (95% CI, 154–304). In the Israeli field study, 4460 persons in the vaccination group became infected during the study period and nine persons died, translating into an infection fatality rate (IFR) of 0.2% in the vaccination group. In the control group, 6100 became infected and 32 died, resulting in an IFR of 0.5%, which is within the range found by a review [11]. Using the data from Table 1, we calculated the absolute risk difference to be 0.00006 (ARD for preventing one death after three to four weeks), which translates into an NNTV of 16,667. The 95% confidence interval spanned the range from 9000 to 50,000. Thus, between 9000 and 50,000 people need to be vaccinated, with a point-estimate of roughly 16,000, to prevent one COVID-19-related death. For the other studies listed in Table 2, in the case that positive infection was the outcome [7], we calculated the NNTV to prevent one death using the IFR estimate of 0.5%; in the case that clinically positive COVID-19 was the outcome [4,5], we used the case fatality rate estimated as the number of worldwide COVID-19 cases divided by COVID-19 related deaths, which was 2% (https://www.worldometers.info/coronavirus/ (accessed on 29 May 2021)). In the case of the Sputnik vaccine, one would thus have to vaccinate 22,000 people to prevent one death. In the case of the Moderna vaccine, one would have to vaccinate 3050 people to prevent one death. In the case of Comirnaty, the Pfizer vaccine, 6150 vaccinated people would prevent one death, although using the figure by Cunningham [8], it would be 12,300 vaccinations to prevent one death. The side effects data reported in the Dutch register (www.lareb.nl/coronameldingen (accessed on 27 May 2021)) are given in Table 3. Table 3. Individual case safety reports for the most widely distributed COVID-19 vaccines according to the Dutch side effects register (μ
Thus, we need to accept that around 16 cases will develop severe adverse reactions from COVID-19 vaccines per 100,000 vaccinations delivered, and approximately four people will die from the consequences of being vaccinated per 100,000 vaccinations delivered. Adopting the point estimate of NNTV = 16,000 (95% CI, 9000–50,000) to prevent one COVID-19-related death, for every six (95% CI, 2–11) deaths prevented by vaccination, we may incur four deaths as a consequence of or associated with the vaccination. Simply put: As we prevent three deaths by vaccinating, we incur two deaths.
The risk–benefit ratio looks better if we accept the stronger effect sizes from the phase 3 trials. Using Cunningham’s estimate of NNTV = 12,300, which stems from a non-peer reviewed comment, we arrived at eight deaths prevented per 100,000 vaccinations and, in the best case, 33 deaths prevented by 100,000 vaccinations. Thus, in the optimum case, we risk four deaths to prevent 33 deaths, a risk–benefit ratio of 1:8. The risk–benefit ratio in terms of deaths prevented and deaths incurred thus ranges from 2:3 to 1:8, although real-life data also support ratios as high as 2:1, i.e., twice as high a risk of death from the vaccination compared to COVID-19, within the 95% confidence limit. 4. Discussion The COVID-19 vaccines are immunologically effective and can—according to the publications—prevent infections, morbidity, and mortality associated with SARS-CoV2; however, they incur costs. Apart from the economic costs, there are comparatively high rates of side effects and fatalities. The current figure is around four fatalities per 100,000 vaccinations, as documented by the most thorough European documentation system, the Dutch side effects register (lareb.nl). This tallies well with a recently conducted analysis of the U.S. vaccine adverse reactions reporting system, which found 3.4 fatalities per 100,000 vaccinations, mostly with the Comirnaty (Pfizer) and Moderna vaccines [12]. Is this a few or many? This is difficult to say, and the answer is dependent on one’s view of how severe the pandemic is and whether the common assumption that there is hardly any innate immunological defense or cross-reactional immunity is true. Some argue that we can assume cross-reactivity of antibodies to conventional coronaviruses in 30–50% of the population [13,14,15,16]. This might explain why children and younger people are rarely afflicted by SARS-CoV2 [17,18,19]. An innate immune reaction is difficult to gauge. Thus, low seroprevalence figures [20,21,22] may not only reflect a lack of herd immunity, but also a mix of undetected cross-reactivity of antibodies to other coronaviruses, as well as clearing of infection by innate immunity. However, one should consider the simple legal fact that a death associated with a vaccination is different in kind and legal status from a death suffered as a consequence of an incidental infection. Our data should be viewed in the light of its inherent limitations: The study which we used to gauge the NNTV was a single field study, even though it is the largest to date. The other data stem from regulatory trials that were not designed to detect maximum effects. The field study was somewhat specific to the situation in Israel, and studies in other countries and other populations or other post-marketing surveillance studies might reveal more beneficial clinical effect sizes when the prevalence of the infection is higher. This field study also suffered from some problems, as a lot of cases were censored due to unknown reasons, presumably due to a loss to follow-up. However, the regulatory studies compensate for some of the weaknesses, and thereby generate a somewhat more beneficial risk–benefit ratio. The ADR database of the EMA collects reports of different kinds, by doctors, patients, and authorities. We observed (Figure 1) that the reporting standards vary hugely across countries. It might be necessary for the EMA and for national governments to install better monitoring procedures in order to generate more reliable data. Some countries have tight reporting schemes, some report in a rather loose fashion. As we have to assume that the average number of side effects is roughly similar across countries, we would expect a similar reporting quota. However, when inspecting the reports according to countries, we can see a large variance. Our decision to use the Dutch data as a proxy for Europe was derived from this discovery. One might want to challenge this decision, but we did not find any data from other countries being more valid than those used here. Apart from this, our data tallied well with the data from the U.S. CDC vaccine adverse reporting system [12], which indirectly validates our decision. One might argue that it is always difficult to ascertain causality in such reports. This is certainly true; however, the Dutch data, especially the fatal cases, were certified by medical specialists (https://www.lareb.nl/media/eacjg2eq/beleidsplan-2015-2019.pdf (accessed on 29 May 2021)),
page 13: “All reports received are checked for completeness and possible ambiguities. If necessary, additional information is requested from the reporting party and/or the treating doctor The report is entered into the database with all the necessary information. Side effects are coded according to the applicable (international) standards. Subsequently an individual assessment of the report is made. The reports are forwarded to the European database (Eudravigilance) and the database of the WHO Collaborating Centre for International Drug Monitoring in Uppsala. The registration holders are informed about the reports concerning their product.”). A recent experimental study showed that the SARS-CoV2 spike protein is sufficient to produce endothelial damage [23]. This provides a potential causal rationale for the most serious and most frequent side effects, namely, vascular problems such as thrombotic events. The vector-based COVID-19 vaccines can produce soluble spike proteins, which multiply the potential damage sites [24]. The spike protein also contains domains that may bind to cholinergic receptors, thereby compromising the cholinergic anti-inflammatory pathways, enhancing inflammatory processes [25]. A recent review listed several other potential side effects of COVID-19 mRNA vaccines that may also emerge later than in the observation periods covered here [26]. In the Israeli field study, the observation period was six weeks, and in the U.S. regulatory studies between four to six weeks, a period commonly assumed to be sufficient to see a clinical effect of a vaccine, because it would also be the time frame within which someone who was infected initially would fall ill and perhaps die. Had the observation period been longer, the clinical effect size might have increased, i.e., the NNTV could have become lower and, consequently, the ratio of benefit to harm could have increased in favor of the vaccines. However, as noted above, there is also the possibility of side effects developing with some delay and influencing the risk–benefit ratio in the opposite direction [26]. This should be studied more systematically in a long-term observational study. Another point to consider is that initially, mainly older persons and those at risk were entered into the national vaccination programs. It is to be hoped that the tally of fatalities will become lower as a consequence of the vaccinations, as the age of those vaccinated decreases. However, we do think that, given the data, we should not wait to see whether more fatalities accrue, but instead use the data available to study who might be at risk of suffering side effects and pursue a diligent route. Finally, we note that from experience with reporting side effects from other drugs, only a small fraction of side effects is reported to adverse events databases [27,28]. The median underreporting can be as high as 95% [29]. Given this fact and the high number of serious side effects already reported, the current political trend to vaccinate children who are at very low risk of suffering from COVID-19 in the first place must be reconsidered. 5. Conclusions The present assessment raises the question whether it would be necessary to rethink policies and use COVID-19 vaccines more sparingly and with some discretion only in those that are willing to accept the risk because they feel more at risk from the true infection than the mock infection. Perhaps it might be necessary to dampen the enthusiasm by sober facts? In our view, the EMA and national authorities should instigate a safety review into the safety database of COVID-19 vaccines and governments should carefully consider their policies in light of these data. Ideally, independent scientists should carry out thorough case reviews of the very severe cases, so that there can be evidence-based recommendations on who is likely to benefit from a SARS-CoV2 vaccination and who is in danger of suffering from side effects. Currently, our estimates show that we have to accept four fatal and 16 serious side effects per 100,000 vaccinations in order to save the lives of 2–11 individuals per 100,000 vaccinations, placing risks and benefits on the same order of magnitude. Author Contributions
Conceptualization, H.W.; methodology, H.W.; writing—original draft, H.W.; guarantor, H.W.; checked the analysis for correctness and contributed to the writing. R.J.K.; analysis of the COVID-19 vaccination volumes reported by ECDC and the ICSR reports from EMA and graph production, W.A. All authors have read and agreed to the published version of the manuscript. Funding This research received no external funding. Institutional Review Board Statement This was a study on publicly available data and a secondary analysis, and as such not subject to an ethical review. Informed Consent Statement Informed consent was obtained from all subjects involved in the cited studies used in our analysis. Data Availability Statement Documentation on how to extract information from the line listings of the ADR-database of the EMA, SQL scripts, and graphical representations is available at http://www.aukema.org/2021/04/analysis-of-icsr-reports-at-emaeuropaeu.html (accessed on 22 June 2021). Conflicts of Interest The authors declare no conflict of interest. References • Arvay, C.G. Genetische Impfstoffe gegen COVID-19: Hoffnung oder Risiko. Schweiz. Ärztezeitung 2020, 101, 862–864. [Google Scholar] • Ramasamy, M.N.; Minassian, A.M.; Ewer, K.J.; Flaxman, A.L.; Folegatti, P.M.; Owens, D.R.; Voysey, M.; Aley, P.K.; Angus, B.; Babbage, G.; et al. Safety and immunogenicity of ChAdOx1 nCoV-19 vaccine administered in a prime-boost regimen in young and old adults (COV002): A single-blind, randomised, controlled, phase 2/3 trial. Lancet 2020, 396, 1979–1993. [Google Scholar] [CrossRef] • Walsh, E.E.; Frenck, R.W.; Falsey, A.R.; Kitchin, N.; Absalon, J.; Gurtman, A.; Lockhart, S.; Neuzil, K.; Mulligan, M.J.; Bailey, R.; et al. Safety and Immunogenicity of Two RNA-Based COVID-19 Vaccine Candidates. N. Engl. J. Med. 2020, 383, 2439–2450. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Polack, F.P.; Thomas, S.J.; Kitchin, N.; Absalon, J.; Gurtman, A.; Lockhart, S.; Perez, J.L.; Marc, G.P.; Moreira, E.D.; Zerbini, C.; et al. Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine. N. Engl. J. Med. 2020, 383, 2603–2615. [Google Scholar] [CrossRef] • Baden, L.R.; El Sahly, H.M.; Essink, B.; Kotloff, K.; Frey, S.; Novak, R.; Diemert, D.; Spector, S.A.; Rouphael, N.; Creech, C.B.; et al. Efficacy and Safety of the mRNA-1273 SARS-CoV-2 Vaccine. N. Engl. J. Med. 2020, 384, 403–416. [Google Scholar] [CrossRef] • Dagan, N.; Barda, N.; Kepten, E.; Miron, O.; Perchik, S.; Katz, M.A.; Hernán, M.A.; Lipsitch, M.; Reis, B.; Balicer, R.D. BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in a Nationwide Mass Vaccination Setting. N. Engl. J. Med. 2021, 384, 1412–1423. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Logunov, D.Y.; Dolzhikova, I.V.; Shcheblyakov, D.V.; Tukhvatulin, A.I.; Zubkova, O.V.; Dzharullaeva, A.S.; Kovyrshina, A.V.; Lubenets, N.L.; Grousova, D.M.; Erokhova, A.S.; et al. Safety and efficacy of an rAd26 and rAd5 vector-based heterologous prime-boost COVID-19 vaccine: An interim analysis of a randomised controlled phase 3 trial in Russia. Lancet 2021, 397, 671–681. [Google Scholar] [CrossRef] • Cunningham, A.S. Rapid response: COVID-19 vaccine candidate is unimpressive: NNTV is around 256. BMJ 2020, 371, m4347. [Google Scholar]
• Folegatti, P.M.; Ewer, K.J.; Aley, P.K.; Angus, B.; Becker, S.; Belij-Rammerstorfer, S.; Bellamy, D.; Bibi, S.; Bittaye, M.; Clutterbuck, E.A.; et al. Safety and immunogenicity of the ChAdOx1 nCoV-19 vaccine against SARS-CoV-2: A preliminary report of a phase 1/2, single-blind, randomised controlled trial. Lancet 2020, 396, 467–478. [Google Scholar] [CrossRef] • Klement, R.J.; Bandyopadhyay, P.S. The Epistemology of a Positive SARS-CoV-2 Test. Acta Biotheor. 2020. [Google Scholar] [CrossRef] • Ioannidis, J.P.A.; Axfors, C.; Contopoulos-Ioannidis, D.G. Population-level COVID-19 mortality risk for non-elderly individuals overall and for non-elderly individuals without underlying diseases in pandemic epicenters. Environ. Res. 2020, 188, 109890. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Rose, J. A report on the U.S. vaccine adverse events reporting system (VAERS) on the COVID-19 messenger ribonucleic acid (mRNA) biologicals. Sci. Public Health Policy Law 2021, 2, 59–80. [Google Scholar] • Edridge, A.W.; Kaczorowska, J.M.; Hoste, A.C.; Bakker, M.; Klein, M.; Jebbink, M.F.; Matser, A.; Kinsella, C.; Rueda, P.; Prins, M.; et al. Seasonal coronavirus protective immunity is short-lasting. Nat. Med. 2020, 26, 1691–1693. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Havers, F.P.; Reed, C.; Lim, T.; Montgomery, J.M.; Klena, J.D.; Hall, A.J.; Fry, A.M.; Cannon, D.L.; Chiang, C.F.; Gibbons, A.; et al. Seroprevalence of Antibodies to SARS-CoV-2 in 10 Sites in the United States, March 23–May 12, 2020. JAMA Intern. Med. 2020, 180, 1576–1586. [Google Scholar] [CrossRef] • Mateus, J.; Grifoni, A.; Tarke, A.; Sidney, J.; Ramirez, S.I.; Dan, J.M.; Burger, Z.C.; Rawlings, S.A.; Smith, D.M.; Phillips, E.; et al. Selective and cross-reactive SARS-CoV-2 T cell epitopes in unexposed humans. Science 2020, 370, 89–94. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Doshi, P. COVID-19: Do many people have pre-existing immunity? BMJ 2020, 370, m3563. [Google Scholar] [CrossRef] • Lavine, J.S.; Bjornstad, O.N.; Antia, R. Immunological characteristics govern the transition of COVID-19 to endemicity. Science 2021, 371, 741–745. [Google Scholar] [CrossRef] • Brandal, L.T.; Ofitserova, T.S.; Meijerink, H.; Rykkvin, R.; Lund, H.M.; Hungnes, O.; Greve-Isdahl, M.; Bragstad, K.; Nygård, K.; Winje, B.A. Minimal transmission of SARS-CoV-2 from paediatric COVID-19 cases in primary schools, Norway, August to November 2020. Eurosurveillance 2021, 26, 2002011. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Ludvigsson, J.F.; Engerström, L.; Nordenhäll, C.; Larsson, E. Open Schools, COVID-19, and Child and Teacher Morbidity in Sweden. N. Engl. J. Med. 2021, 384, 669–671. [Google Scholar] [CrossRef] • Lorent, D.; Nowak, R.; Roxo, C.; Lenartowicz, E.; Makarewicz, A.; Zaremba, B.; Nowak, S.; Kuszel, L.; Stefaniak, J.; Kierzek, R.; et al. Prevalence of Anti-SARS-CoV-2 Antibodies in Poznań, Poland, after the First Wave of the COVID-19 Pandemic. Vaccines 2021, 9, 541. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed] • Ioannidis, J. The infection fatality rate of COVID-19 inferred from seroprevalence data. Bull. World Health Organ. 2021, 99, 19F–33F. [Google Scholar] [CrossRef] [PubMed]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


.Μηνυτήριος-αναφορά-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ-2η-σελιδα-και-μετά-23-7-2021

Κ Α Τ Α

πάντων πάντων των των υπευθύνων, υπευθύνων, υπευθύνων, πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών προσώπων, προσώπων, προσώπων, προσώπων, προσώπων, λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων λοιμωξιολόγων συμβούλων συμβούλων της κυβέρ- κυβέρ- κυβέρ- κυβέρ- κυβέρ- νησης, νησης, υπουργού υπουργού υπουργού υπουργού Υγείας, Υγείας, Υγείας, Υγείας, περιφερειακών περιφερειακών περιφερειακών περιφερειακών περιφερειακών περιφερειακών περιφερειακών διοικητών διοικητών διοικητών διοικητών διοικητών Υγείας, Υγείας, Υγείας, Υγείας, διοικητών διοικητών διοικητών διοικητών διοικητών νοσοκομείων νοσοκομείων νοσοκομείων νοσοκομείων νοσοκομείων νοσοκομείων και εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών εμβολιαστικών κέντρων, κέντρων, Δημοσογράφων Δημοσογράφων Δημοσογράφων Δημοσογράφων Δημοσογράφων και ΜΜΕ, ΜΜΕ, ΜΜΕ, όσων όσων άλλων άλλων άλλων αυτουργών, αυτουργών, αυτουργών, αυτουργών, αυτουργών, συ- συ- νεργών νεργών και συνυπαίτιων, συνυπαίτιων, συνυπαίτιων, συνυπαίτιων, αλλά και κατά Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκκλησιαστικών Εκπροσώπων, Εκπροσώπων, Εκπροσώπων, Εκπροσώπων, Εκπροσώπων, Εκπροσώπων, Διοικήσεων Διοικήσεων Διοικήσεων Διοικήσεων Δικηγορικών Δικηγορικών Δικηγορικών Δικηγορικών Δικηγορικών Δικηγορικών Συλλόγων. Συλλόγων. Συλλόγων. Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών Εισαγγελικών και Δικαστικών Δικαστικών Δικαστικών ενώσεων, ενώσεων, Διευθυντών Διευθυντών περιφε- περιφε- περιφε- περιφε- περιφε- ρειακής ρειακής ρειακής ρειακής εκπαίδευσης εκπαίδευσης εκπαίδευσης εκπαίδευσης και Διευθυντών Διευθυντών Διευθυντών Εκπαίδευσης Εκπαίδευσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ Πρωτοβάθμ ιας ιας και Δευτεροβάθ- Δευτεροβάθ- Δευτεροβάθ- Δευτεροβάθ- Δευτεροβάθ- Δευτεροβάθ- μιας, μιας, μιας, Διοικήσεων Διοικήσεων Διοικήσεων Ιατρικών Ιατρικών Ιατρικών Ιατρικών Ιατρικών Ενώσεων Ενώσεων κλπ κλπ δια δια των δράσεων, δράσεων, δράσεων, παραλείψεων παραλείψεων παραλείψεων και εν γένει γένει γένει ενεργειών ενεργειών ενεργειών ενεργειών των οποίων, οποίων, οποίων, οποίων, οποίων, οποίων, απειλήθηκαν απειλήθηκαν απειλήθηκαν απειλήθηκαν ή προκλήθηκαν προκλήθηκαν προκλήθηκαν προκλήθηκαν βλάβες βλάβες βλάβες βλάβες της υγείας, υγείας, υγείας, υγείας, υγείας, απώλειες απώλειες απώλειες απώλειες αν- θρώπινων θρώπινων θρώπινων ζωών ζωών και και προσβολή προσβολή προσβολή προσβολή προσβολή των συνταγματικώς συνταγματικώς συνταγματικώς συνταγματικώς κατοχυρωμένων κατοχυρωμένων κατοχυρωμένων κατοχυρωμένων κατοχυρωμένων ατομικών ατομικών ατομικών ατομικών δικαιω- δικαιω- δικαιω- μάτων με πρόσχημα πρόσχημα πρόσχημα και επιδίωξη επιδίωξη επιδίωξη επιδίωξη την αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση της εκ του του του κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού CovidCovidCovidCovidCovid-19 πανδημίας. πανδημίας. πανδημίας. πανδημίας.
----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------
Δια της μηνυτήριας αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς μας, μας, καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε τεκμηριωμένα τεκμηριωμένα τεκμηριωμένα συγκεκριμένες συγκεκριμένες συγκεκριμένες συγκεκριμένες έ- κνομες κνομες και ποινικά ποινικά ποινικά ποινικά ποινικά ποινικά αξιόλογες αξιόλογες αξιόλογες πράξεις πράξεις πράξεις πράξεις και παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις προσδιο προσδιο προσδιο προσδιο ριζομένων ριζομένων ριζομένων ριζομένων ριζομένων ριζομένων επώνυμων επώνυμων επώνυμων προσώπων, προσώπων, προσώπων, τα οποία, οποία, οποία, οποία, με τις τις ενέργειές ενέργειές ενέργειές ενέργειές τους, τους, τους, προξένησαν προξένησαν προξένησαν προξένησαν προξένησαν και προξενούν προξενούν προξενούν προξενούν προξενούν εξακολουθη- εξακολουθη- εξακολουθη- εξακολουθη- εξακολουθη- εξακολουθη- τικά τικά σημαντικές σημαντικές σημαντικές και ανεπανόρθωτες ανεπανόρθωτες βλάβες βλάβες σε πλήθος πλήθος προσώπων, προσώπων, προσώπων, προσώπων, σύμφωνα με το ευσύνοπτο ευσύνοπτο κατωτέρω κατωτέρω κατωτέρω προβαλλόμενο προβαλλόμενο προβαλλόμενο προβαλλόμενο προβαλλόμενο προβαλλόμενο προβαλλόμενο ιστορικό, ιστορικό, ιστορικό, ιστορικό, ιστορικό, ιστορικό, ιστορικό, υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε δε το αίτημα για για την ά- σκηση, σκηση, στο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων αρμοδιοτήτων αρμοδιοτήτων αρμοδιοτήτων αρμοδιοτήτων αρμοδιοτήτων της διωκτικής διωκτικής διωκτικής Αρχής, Αρχής, Αρχής, Αρχής, τις τις προσήκουσες προσήκουσες προσήκουσες προσήκουσες ποινι- ποινι- ποινι- ποινι- ποινι- ποινι- κές διώξεις διώξεις κατά των υπευθύνων, ως αντίδραση αντίδραση αντίδραση αντίδραση της Πολιτείας Πολιτείας Πολιτείας Πολιτείας Πολιτείας Πολιτείας στις στις στις ακραία ακραία βλαπτικές βλαπτικές βλαπτικές βλαπτικές συμπεριφορές συμπεριφορές συμπεριφορές συμπεριφορές συμπεριφορές όπως όπως αυτές αυτές εξωτερικεύτηκαν εξωτερικεύτηκαν εξωτερικεύτηκαν εξωτερικεύτηκαν εξωτερικεύτηκαν εξωτερικεύτηκαν και συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε συγκεκριμενοποιήθηκαν.Τυγχάνουμε αστική αστική αστική μη κερδοσκοπική κερδοσκοπική κερδοσκοπική κερδοσκοπική κερδοσκοπική κερδοσκοπική κερδοσκοπική εταιρ εταιρ εταιρ ία, ία, με έδρα έδρα την την Ξάνθη, Ξάνθη, της οποίας οποίας οποίας οποίας σκοπός σκοπός σκοπός είναι είναι είναι η Παι- Παι- δεία, η Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, η διεκδίκηση διεκδίκηση διεκδίκηση του του Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, η προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία και η διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση της Αξίας Αξίας Αξίας και των Δικαιωμάτων Δικαιωμάτων του του Ανθρώπου, Ανθρώπου, Ανθρώπου, Ανθρώπου, όπως όπως ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν το Σύνταγμα Σύνταγμα και οι νόμοι νόμοι της Ελ- Ελ- λάδας λάδας αλλά και οι ισχύουσες ισχύουσες ισχύουσες ισχύουσες Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές (Κο (Κο (Κο ινοτικές) ινοτικές) ινοτικές) ινοτικές) ινοτικές) ινοτικές) ινοτικές) και λοιπές λοιπές λοιπές λοιπές λοιπές Διεθνείς Διεθνείς Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, κλπ) και και και οι αρχές αρχές αρχές του δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας αυστηρές αυστηρές αυστηρές αυστηρές αυστηρές δικλείδες δικλείδες δικλείδες δικλείδες δικλείδες προ- προ- προ- στασίας στασίας στασίας από από φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα κάθε είδους είδους είδους είδους καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας και διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα με το αρθ.4 αρθ.4 του του δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού μας. μας.
2
Αναφέρουμε Αναφέρουμε Αναφέρουμε Αναφέρουμε Αναφέρουμε Αναφέρουμε Αναφέρουμε ότι ότι ότι σκοπός σκοπός σκοπός σκοπός της ΕΛΔΔΙΕΣ ΕΛΔΔΙΕΣ ΕΛΔΔΙΕΣ μεταξύ μεταξύ μεταξύ άλλων είναι είναι είναι είναι η Παιδεία, Παιδεία, Παιδεία, η Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, Οικονομία, η διεκδίκηση διεκδίκηση διεκδίκηση του του Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, Δικαίου, η προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία και και η διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση διασφάλιση της Αξίας Αξίας και των Δικαιω- Δικαιω- Δικαιω- μάτων του του Ανθρώπου, Ανθρώπου, Ανθρώπου, Ανθρώπου, Ανθρώπου, όπως όπως ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν ορίζουν το Σύ νταγμα και και οι νόμοι νόμοι της Ελλάδας Ελλάδας Ελλάδας Ελλάδας αλλά και και οι ισχύουσες ισχύουσες ισχύουσες ισχύουσες ισχύουσες Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) (Κοινοτικές) και λοιπές Διεθνείς Διεθνείς Διεθνείς Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις Συμβάσεις (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, (ΕΣΔΑ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, ΟΗΕ, κλπ) και οι αρχές αρχές του του δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας θεσμοθετώντας αυστηρές αυστηρές αυστηρές δικλείδες δικλείδες δικλείδες δικλείδες προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας από από φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα φαινόμενα κάθε είδους είδους είδους καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας καταχρηστικότητας και διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, διαφθοράς, σύ μφωνα μφωνα μφωνα με το αρθ.4 αρθ.4 του του δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου δημοσιευμένου καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού καταστατικού μας. μας.
Για Για Για τους τους τους ανωτέρω ανωτέρω ανωτέρω σκοπούς σκοπούς σκοπούς σκοπούς σκοπούς διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, διαχειριζόμαστε, μεταξύ μεταξύ άλλων, άλλων, και και την ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ¨Δί- κτυο Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ Ελληνισμού¨ (httpshttpshttpshttpshttps://://://wwwwwwwww.diktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismou diktyoellinismou.gr /)./). Στην Στην εν λόγω ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα ιστοσελίδα έ- χουμε χουμε χουμε ξεκινήσει ξεκινήσει ξεκινήσει συλλογή συλλογή συλλογή υπογραφών υπογραφών υπογραφών υπογραφών ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ των των ιατρικών ιατρικών ιατρικών ιατρικών πράξεων πράξεων πράξεων που που επιβάλλει επιβάλλει επιβάλλει επιβάλλει επιβάλλει η κυβέρνηση κυβέρνηση κυβέρνηση (httpshttpshttpshttpshttps://://://wwwwwwwww.diktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismoudiktyoellinismou.gr /ypografesypografesypografesypografesypografes ypografes-iatrikesiatrikes iatrikes iatrikesiatrikesiatrikes-praxeispraxeis praxeis praxeis/), έχοντας έχοντας συγκεντρώσει συγκεντρώσει μέχρι μέχρι σήμερα σήμερα 57.63057.63057.630 57.63057.630 υπογραφές, υπογραφές, υπογραφές, υπογραφές, από από διάφορους διάφορους διάφορους διάφορους διάφορους διάφορους πολίτες πολίτες πολίτες από από όλη όλη την ελληνική ελληνική ελληνική ελληνική επικράτεια, επικράτεια, επικράτεια, επικράτεια, μεταξύ μεταξύ των οποίων οποίων οποίων οποίων και υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, υγειονομικοί, ένστολοι, ένστολοι, ένστολοι, ένστολοι, ένστολοι, ένστολοι, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί, γονείς γονείς γονείς γονείς κλπ.
1. Η μηνυτήρια μηνυτήρια μηνυτήρια μηνυτήρια αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά μας περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, περιλαμβάνει, πέραν πέραν πέραν πέραν των βουλήσεων βουλήσεων βουλήσεων των εκπροσώπων εκπροσώπων εκπροσώπων εκπροσώπων εκπροσώπων εκπροσώπων και των μελών μελών της μη κερδοσκοπικής κερδοσκοπικής κερδοσκοπικής κερδοσκοπικής κερδοσκοπικής κερδοσκοπικής εταιρείας εταιρείας εταιρείας εταιρείας εταιρείας μας, μας, πρώτης πρώτης από από εμάς όπως όπως όπως νομίμως νομίμως νομίμως εκπροσωπείται, εκπροσωπείται, εκπροσωπείται, εκπροσωπείται, εκπροσωπείται, τις τις βουλήσεις βουλήσεις βουλήσεις βουλήσεις βουλήσεις πολλών πολλών πολλών πολλών δεκάδων δεκάδων δεκάδων δεκάδων χιλιάδων χιλιάδων χιλιάδων χιλιάδων πολιτών, πολιτών, πολιτών, πολιτών, πολιτών, πολιτών, οι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι βίωσαν βίωσαν βίωσαν βίωσαν και βιώνουν βιώνουν βιώνουν βιώνουν βιώνουν τις τις καταστρε καταστρε καταστρε πτικές πτικές συνέπειες συνέπειες συνέπειες των ενεργειών ενεργειών ενεργειών των καταγγελλόμενων καταγγελλόμενων καταγγελλόμενων καταγγελλόμενων καταγγελλόμενων δρα- δρα- δρα- στών, οι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι συνεχίζουν συνεχίζουν συνεχίζουν συνεχίζουν συνεχίζουν συνεχίζουν με αμείωτη αμείωτη αμείωτη ένταση, ένταση, ένταση, παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας παραπληροφορώντας τους τους πολίτες, πολίτες, πολίτες, πολίτες, να προξενούν προξενούν προξενούν προξενούν ανεπανόρθωτη ανεπανόρθωτη ανεπανόρθωτη βλάβη βλάβη βλάβη στην υγεία υγεία υγεία υγεία πλήθους πλήθους προσώπων, προσώπων, προσώπων, προσώπων, προσώπων, όπως όπως ακολούθως ακολούθως ακολούθως ε- ξηγείται, ξηγείται, ξηγείται, ξηγείται, ξηγείται, θέτοντας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο κίνδυνο κίνδυνο και και καταστρ καταστρ έφοντας έφοντας έφοντας ανθρώπινες ανθρώπινες ανθρώπινες ζωές. ζωές. ζωές. Ταυτό- Ταυτό- Ταυτό- χρονα, για για την την επίτευξη επίτευξη του του σκοπού σκοπού σκοπού σκοπού της επιβολής επιβολής εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών επί των πολιτών, πολιτών, πολιτών, πολιτών, ασχέτως ασχέτως ασχέτως ιδιοτήτων, ιδιοτήτων, ιδιοτήτων, ιδιοτήτων, ιδιοτήτων, επαγγελμάτων επαγγελμάτων επαγγελμάτων επαγγελμάτων ή άλλων προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών προσδιοριστικών στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων
3
εκάστου, εκάστου, εκάστου, έχει έχει αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί παρανόμως παρανόμως παρανόμως παρανόμως παρανόμως παρανόμως κάθε αντίθετη ή διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική επισ επισ επισ τημονική τημονική τημονική τημονική τημονική ή άλλη άποψη, άποψη, άποψη, άποψη, γνώμη, γνώμη, γνώμη, ιατρική ιατρική ιατρική ιατρική και επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση και και κάθε κάθε αντίθετο αντίθετο στοιχείο στοιχείο στοιχείο στοιχείο στοιχείο και τεκμηρίωση, τεκμηρίωση, τεκμηρίωση, με ευθύνη ευθύνη των αρμόδιων, αρμόδιων, αρμόδιων, αρμόδιων, αρμόδιων, δηλαδή δηλαδή των συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων δημόσιων δημόσιων δημόσιων δημόσιων λει- λει- λει- τουργών τουργών τουργών και υπαλλήλων, υπαλλήλων, υπαλλήλων, στην ειδικοτερη ειδικοτερη ειδικοτερη ειδικοτερη ειδικοτερη ειδικοτερη αρμοδιότητα αρμοδιότητα αρμοδιότητα αρμοδιότητα αρμοδιότητα των οποίων οποίων οποίων οποίων οποίων οποίων ανήκει ανήκει η κατά το Σύνταγμ α εποπτεία εποπτεία εποπτεία εποπτεία εποπτεία και και ο άμεσος άμεσος άμεσος έλεγχος έλεγχος έλεγχος της της ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας ραδιοφωνίας και της της τηλεόρασης. τηλεόρασης. τηλεόρασης. τηλεόρασης. τηλεόρασης.
2. Η καταγγελία καταγγελία καταγγελία καταγγελία καταγγελία μας συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται συγκεκριμενοποιείται στο ευρύτερα ευρύτερα ευρύτερα γνωστό γνωστό γνωστό γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός ότι, ότι, ότι, ότι, μέσω μέσω των ληφθέντων ληφθέντων ληφθέντων και των των εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς λαμβανόμενων λαμβανόμενων λαμβανόμενων λαμβανόμενων ιατρικών ιατρικών ιατρικών ιατρικών ιατρικών μέτρων και κυρίως κυρίως των μέτρων εξαναγκασμού εξαναγκασμού εξαναγκασμού εξαναγκασμού για για για τη ν αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση της προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης προσδιοριζόμενης ως πανδημίας πανδημίας πανδημίας πανδημίας του του κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού CovidCovidCovidCovidCovid-19, ήδη διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται με κυβερνητική κυβερνητική κυβερνητική κυβερνητική κυβερνητική επίνευση επίνευση και εντολή εντολή εντολή και έχουν έχουν κορυφωθεί κορυφωθεί κορυφωθεί κορυφωθεί κορυφωθεί οι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι χαρακτηριζόμενοι ως “μη υποχρεωτικοί” υποχρεωτικοί” υποχρεωτικοί” υποχρεωτικοί” υποχρεωτικοί” υποχρεωτικοί” αλλά εν τοις τοις τοις πράγμασι πράγμασι πράγμασι πράγμασι καθιστάμενοι καθιστάμενοι καθιστάμενοι σαφώς σαφώς σαφώς υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί με νέου νέου τύπου τύπου τύπου γενετικά γενετικά mRNA mRNAmRNA πει- πει- ραματικά ραματικά ραματικά ραματικά εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, αμφίβολης αμφίβολης αμφίβολης αμφίβολης αμφίβολης αποτελεσματικότητας αποτελεσματικότητας αποτελεσματικότητας αποτελεσματικότητας αποτελεσματικότητας αποτελεσματικότητας και καταφανούς καταφανούς καταφανούς καταφανούς βλαπτικής βλαπτικής βλαπτικής βλαπτικής επε- επε- νέργειας νέργειας νέργειας νέργειας στους εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. εμβολιαζόμενους. Η διαδιδόμενη διαδιδόμενη διαδιδόμενη διαδιδόμενη διαδιδόμενη μέσω των καθεστωτικών καθεστωτικών καθεστωτικών καθεστωτικών καθεστωτικών καθεστωτικών φερέφωνων φερέφωνων φερέφωνων φερέφωνων φερέφωνων (των συστημικών συστημικών συστημικών συστημικών τηλεοπτικών τηλεοπτικών τηλεοπτικών τηλεοπτικών τηλεοπτικών διαύλων διαύλων διαύλων διαύλων και και του του ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) ραδιοφώνου) αξιολογική αξιολογική αξιολογική αξιολογική αξιολογική κρί ση και και η αθεμελίωτη αθεμελίωτη αθεμελίωτη αθεμελίωτη άποψη άποψη άποψη ότι ότι οι παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες από από την επιβολή επιβολή επιβολή επιβολή επιβολή των των εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών “δεν “δεν είναι είναι είναι σοβαρές” σοβαρές” σοβαρές” σοβαρές” σοβαρές” επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει επιβεβαιώνει τη διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση της της επικινδυνότητας επικινδυνότητας επικινδυνότητας επικινδυνότητας των των παρενεργειών παρενεργειών παρενεργειών παρενεργειών από από τους τους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους αθρόους αθρόους αθρόους αθρόους εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς που που επεκτείνονται επεκτείνονται επεκτείνονται επεκτείνονται επεκτείνονται επεκτείνονται ήδη και στις στις νεότε- νεότε- νεότε- ρες ρες ηλικίες, ηλικίες, ηλικίες, ηλικίες, δηλαδή δηλαδή ακόμα ακόμα και στα παιδιά. παιδιά. παιδιά. παιδιά. παιδιά. Ταυτόχρονα Ταυτόχρονα Ταυτόχρονα Ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται επιβεβαιώνεται η προξενού- προξενού- προξενού- προξενού- προξενού- μενη συστηματική συστηματική συστηματική συστηματική βλάβη βλάβη βλάβη της υγείας υγείας υγείας υγείας των πολιτών πολιτών πολιτών πολιτών ασχέτως ασχέτως ηλικίας ηλικίας οι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι εξανα- εξανα- γκάζονται, γκάζονται, γκάζονται, γκάζονται, γκάζονται, ενώ αντιτίθενται, αντιτίθενται, αντιτίθενται, αντιτίθενται, αντιτίθενται, δεν επιθυμούν επιθυμούν επιθυμούν επιθυμούν και δεν δεν συγκατατίθενται, συγκατατίθενται, συγκατατίθενται, συγκατατίθενται, συγκατατίθενται, να υποστούν υποστούν υποστούν υποστούν υποστούν εμ- εμ- βολιασμούς βολιασμούς βολιασμούς βολιασμούς βολιασμούς πέραν πέραν των άλλων ιατρ ιατρ ικών ικών πράξεων πράξεων πράξεων που που αποτέλεσαν αποτέλεσαν αποτέλεσαν και αποτελούν αποτελούν αποτελούν αποτελούν αποτελούν πλέον πλέον καθημερινότητα καθημερινότητα καθημερινότητα καθημερινότητα καθημερινότητα στη Χώρα Χώρα Χώρα μας χωρίς χωρίς χωρίς ν’ αντιπαρατίθεται αντιπαρατίθεται αντιπαρατίθεται και χωρίς να τίθεται τίθεται τίθεται κανένας κανένας αρμόδιος αρμόδιος αρμόδιος αρμόδιος αρμόδιος αρμόδιος φραγμός φραγμός φραγμός φραγμός φραγμός στην στην ασυδοσία ασυδοσία ασυδοσία ασυδοσία των φορέων φορέων φορέων φορέων της εξουσίας, εξουσίας, εξουσίας, εξουσίας, εξουσίας, εξουσίας, εντεταλμένων εντεταλμένων εντεταλμένων εντεταλμένων εντεταλμένων από από το κράτος κράτος κράτος των των επώνυμων επώνυμων επώνυμων επώνυμων ειδικών ειδικών ειδικών ειδικών ειδικών γιατρών, γιατρών, γιατρών, γιατρών, γιατρών, των επώνυμων επώνυμων επώνυμων επώνυμων καθηγητών καθηγητών των των ιατρι- ιατρι- ιατρι- ιατρι- κών σχολών σχολών σχολών κυρίως και των επωνύμως επωνύμως επωνύμως εκτελούντων εκτελούντων εκτελούντων τις τις τις κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές παράνομες παράνομες παράνομες παράνομες α- ποφάσεις ποφάσεις ποφάσεις ποφάσεις ποφάσεις κυβερνητικών κυβερνητικών κυβερνητικών κυβερνητικών κυβερνητικών στελεχών στελεχών και και δημοσίων δημοσίων δημοσίων δημοσίων δημοσίων υπαλλήλων, υπαλλήλων, υπαλλήλων, υπαλλήλων, που δεν εντάσσονται εντάσσονται εντάσσονται εντάσσονται στην άσκηση άσκηση της κυβερνητικής κυβερνητικής κυβερνητικής κυβερνητικής πολιτικής, πολιτικής, πολιτικής, πολιτικής, πολιτικής, πολιτικής, πολιτικής, αλλά διαπράττουν διαπράττουν διαπράττουν διαπράττουν διαπράττουν διαπράττουν διαπράττουν δια δια της ασύδοτης ασύδοτης ασύδοτης και και
4
αχαλίνωτη αχαλίνωτη αχαλίνωτη αχαλίνωτη ς απόλυτης απόλυτης απόλυτης δράσης δράσης δράσης και της ανεμπόδιστης ανεμπόδιστης ανεμπόδιστης ανεμπόδιστης ανεμπόδιστης εξουσίας εξουσίας εξουσίας τους τους βαρύτατη βαρύτατη βαρύτατη παρανο- παρανο- παρανο- μία μία και επιβολή επιβολή επιβολή επιβολή μιάς μιάς κατάστασης, κατάστασης, κατάστασης, κατάστασης, που που βιώνει βιώνει βιώνει βιώνει το σύνολο σύνολο σύνολο σύνολο του του λαού, λαού, λαού, χωρίς τη δυνατό- δυνατό- τητα απόλαυσης απόλαυσης απόλαυσης απόλαυσης ή διεκδίκησης διεκδίκησης διεκδίκησης διεκδίκησης διεκδίκησης των των στοιχειωδών στοιχειωδών στοιχειωδών στοιχειωδών στοιχειωδών ατομικών ατομικών ατομικών ατομικών ελευθεριών ελευθεριών ελευθεριών ελευθεριών ελευθεριών και και δικαιωμά- δικαιωμά- δικαιωμά- δικαιωμά- των καθώς ειδικότερα ειδικότερα ειδικότερα ειδικότερα ειδικότερα χωρίς τη δυ νατότητα νατότητα άσκησης άσκησης άσκησης του του στοιχειώδους στοιχειώδους στοιχειώδους στοιχειώδους στοιχειώδους στοιχειώδους δικαιώματος δικαιώματος δικαιώματος δικαιώματος δικαιώματος δικαιώματος στον στον αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό αυτοπροσδιορισμό του του προσώπου προσώπου προσώπου προσώπου προσώπου και του του σώματος σώματος εκάστου εκάστου εκάστου πολίτη πολίτη και ως προς προς προς το δικαίωμα δικαίωμα δικαίωμα δικαίωμα επιλογής επιλογής επιλογής επιλογής επιλογής εάν εάν θα υποστεί υποστεί η δεν θα υποστεί υποστεί υποστεί εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, ένα, δύο δύο ή πε- πε- ρισσότερους, ρισσότερους, ρισσότερους, ρισσότερους, ρισσότερους, ρισσότερους, ανάλογα ανάλογα ανάλογα ανάλογα ανάλογα με τις τις κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές ορέξεις, ορέξεις, ορέξεις, ορέξεις, ορέξεις,
3. Αποτέλεσμα Αποτέλεσμα Αποτέλεσμα Αποτέλεσμα Αποτέλεσμα της επιβολής επιβολής επιβολής επιβολής επιβολής των των κατ’ ουσία ουσία υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών που που που επεκτεί- επεκτεί- επεκτεί- νονται νονται νονται κατά κάθε παρερχόμενη παρερχόμενη παρερχόμενη παρερχόμενη παρερχόμενη ημέρα, ημέρα, ημέρα, μέσω μέσω κοινών κοινών κοινών υπουργικών υπουργικών υπουργικών υπουργικών αποφάσεων, αποφάσεων, αποφάσεων, αποφάσεων, αποφάσεων, δια δια των μέσων μαζικής μαζικής μαζικής ενημέρωσης, ενημέρωσης, ενημέρωσης, ενημέρωσης, με ευρύτατη ευρύτατη προπαγάνδα προπαγάνδα προπαγάνδα προπαγάνδα και διαφημιστικές διαφημιστικές διαφημιστικές διαφημιστικές διαφημιστικές διαφημιστικές διαφημιστικές εκστρατείες εκστρατείες εκστρατείες εκστρατείες εκστρατείες κυρίως εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού εκφοβισμού του του του πληθυσμού πληθυσμού πληθυσμού πληθυσμού καθώς και με μονομερείς μονομερείς μονομερείς μονομερείς προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές προπαγανδιστικές εκ- στρατείες στρατείες στρατείες στρατείες εξαναγκασμένης εξαναγκασμένης εξαναγκασμένης πειθούς πειθούς πειθούς όσων όσων όσων διστάζουν διστάζουν διστάζουν διστάζουν διστάζουν διστάζουν ή επέλεξαν επέλεξαν επέλεξαν ελευθέρως ελευθέρως να μην υ- ποστούν ποστούν ποστούν εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς (τον ένα και και ήδη ήδη τους τους τους δύο θεωρούμενους θεωρούμενους θεωρούμενους θεωρούμενους θεωρούμενους θεωρούμενους θεωρούμενους ως αναγκαίους αναγκαίους αναγκαίους αναγκαίους εμ- βολιασμούς, βολιασμούς, βολιασμούς, βολιασμούς, βολιασμούς, βολιασμούς, επικείμενου επικείμενου επικείμενου και τρίτου), τρίτου), τρίτου), τρίτου), τρίτου), όπως όπως όπως και με οργάνωση ργάνωση εκδηλώσεων εκδηλώσεων με ταυτό- ταυτό- ταυτό- χρονες αναντίρρητες αναντίρρητες αναντίρρητες αναντίρρητες αναντίρρητες αναντίρρητες αναντίρρητες προτρεπτικές προτρεπτικές προτρεπτικές προτρεπτικές των των επικίνδυνων επικίνδυνων επικίνδυνων επικίνδυνων επικίνδυνων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών δηλώσεις δηλώσεις δηλώσεις πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών πολιτικών και γιατρών, γιατρών, γιατρών, γιατρών, είναι είναι είναι να σημειώνονται σημειώνονται σημειώνονται σημειώνονται σημειώνονται συχνές συχνές συχνές νοσήσεις, νοσήσεις, νοσήσεις, νοσήσεις, σοβαρές σοβαρές σοβαρές σοβαρές σοβαρές και μη, μαζί μαζί με θανά- θανά- τους τους πολλών πολλών πολλών από από τους τους τους τους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους σε εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. Στο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο της αθέμιτης αθέμιτης αθέμιτης αθέμιτης μονομερούς μονομερούς μονομερούς μονομερούς μονομερούς μονομερούς προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής προπαγανδιστικής και διαφημιστικής διαφημιστικής διαφημιστικής διαφημιστικής διαφημιστικής διαφημιστικής διαφημιστικής εκστρατείας εκστρατείας εκστρατείας εκστρατείας επιβολής επιβολής υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- κών εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, με χρησιμοποίηση χρησιμοποίηση χρησιμοποίηση χρησιμοποίηση χρησιμοποίηση όλων όλων όλων των σύγχρονων σύγχρονων σύγχρονων σύγχρονων μέσων μέσων προπαγάνδας προπαγάνδας προπαγάνδας προπαγάνδας και και εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής ανεπίτρεπτης, ανεπίτρεπτης, ανεπίτρεπτης, ανεπίτρεπτης, ανεπίτρεπτης, κατά κυριολεξία, κυριολεξία, κυριολεξία, κυριολεξία, κυριολεξία, κυριολεξία, πλύσεως πλύσεως εγκεφάλων, εγκεφάλων, εγκεφάλων, έχει έχει ουσια- ουσια- ουσια- ουσια- στικά στικά αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί αποκλειστεί κά θε ενάντια επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική – ιατρική ιατρική ιατρική ιατρική γνώμη γνώμη γνώμη και κάθε αντίθετο αντίθετο αντίθετο αντίθετο επι- επι- επι- στημονικό στημονικό στημονικό στημονικό πόρισμα, πόρισμα, πόρισμα, πόρισμα, πόρισμα, επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική διάγνωση, διάγνωση, διάγνωση, διάγνωση, διάγνωση, επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα και και συμπέρασμα συμπέρασμα συμπέρασμα συμπέρασμα συμπέρασμα στηριζό- στηριζό- στηριζό- στηριζό- στηριζό- μενο σε συγκεκριμένα συγκεκριμένα συγκεκριμένα συγκεκριμένα συγκεκριμένα στατιστικά στατιστικά στατιστικά στατιστικά και επιστημονικά επιστημονικά επιστημονικά επιστημονικά επιστημονικά επιστημονικά επιστημονικά δεδομένα. δεδομένα. δεδομένα. Συνεπώς, Συνεπώς, στο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο του του διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου διαφαινόμενου επιτελικού επιτελικού επιτελικού επιτελικού επιτελικού σχεδιασμού σχεδιασμού σχεδιασμού σχεδιασμού των επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων επιβαλλόμενων συστηματικών, συστηματικών, ευρύ- ευρύ- τατων τατων και αθέμιτα αθέμιτα αθέμιτα αθέμιτα υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών υποχρεωτικών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών από από τους τους τους επιλήσμονες επιλήσμονες επιλήσμονες επιλήσμονες των των καθηκό- καθηκό- καθηκό- ντων τους τους εκπροσώπους εκπροσώπους εκπροσώπους εκπροσώπους εκπροσώπους εκπροσώπους της της κρατικής κρατικής κρατικής κρατικής κρατικής εξουσίας εξουσίας εξουσίας εξουσίας καθώς καθώς και και συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων μελών μελών της της ιατρικής ιατρικής ιατρικής ιατρικής κοινότητας, κοινότητας, κοινότητας, κοινότητας, κοινότητας, κοινότητας, παρά παρά παρά πάσα πάσα έννοια έννοια έννοια ηθικής, ηθικής, ηθικής, ηθικής, νομιμότητας νομιμότητας νομιμότητας νομιμότητας νομιμότητας νομιμότητας νομιμότητας και και επιστη επιστη μοσύνης, μοσύνης, μοσύνης, μοσύνης, με- γάλα τμήματα τμήματα του του του πληθυσμού πληθυσμού πληθυσμού πληθυσμού στην Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα έχουν έχουν καταληφθεί καταληφθεί καταληφθεί καταληφθεί καταληφθεί από από εναγώνιο εναγώνιο εναγώνιο άγχος, άγχος, άγχος, άγχος,
5
υφίστανται υφίστανται υφίστανται υφίστανται στιγματισμό, στιγματισμό, στιγματισμό, στιγματισμό, στιγματισμό, στιγματισμό, στιγματισμό, χλευάζονται, χλευάζονται, χλευάζονται, χλευάζονται, χλευάζονται, λοιδορούνται, λοιδορούνται, λοιδορούνται, λοιδορούνται, λοιδορούνται, λοιδορούνται, υπομένουν υπομένουν υπομένουν υπομένουν υπομένουν αδιανόητες αδιανόητες αδιανόητες και ανό- ανό- ανό- ητες ητες διακρίσεις, διακρίσεις, διακρίσεις, διακρίσεις, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, απομονώνονται, χάνουν χάνουν την εργασία εργασία εργασία τους, τους, υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται υποβιβάζονται και εν γένει γένει κακοπο κακοπο ιούνται ιούνται ιούνται ιούνται επειδή επειδή επειδή επειδή τολμούν, τολμούν, τολμούν, τολμούν, όταν όταν τολμούν, τολμούν, τολμούν, τολμούν, τολμούν, τολμούν, να διατυπώσουν διατυπώσουν διατυπώσουν διατυπώσουν όχι όχι όχι απλώς απλώς αντίθετη αντίθετη άποψη άποψη άποψη αλλά ακόμη ακόμη και όταν όταν δεν αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται να συρθούν συρθούν συρθούν στους στους στους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι κατηγορούμενοι ως δήθεν δήθεν στερημένοι στερημένοι στερημένοι του του του στοιχείου στοιχείου στοιχείου στοιχείου στοιχείου στοιχείου στοιχείου της “κοινωνικής “κοινωνικής “κοινωνικής “κοινωνικής “κοινωνικής “κοινωνικής αλληλεγγύης” αλληλεγγύης” αλληλεγγύης” αλληλεγγύης” και της της “υπευθυνό τητας τητας του του πολίτη”, πολίτη”, πολίτη”, πολίτη”, επειδή επειδή επειδή επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν να γίνουν γίνουν σε- βαστά βαστά βαστά και να παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν εκτός εκτός εκτός της επιβολής επιβολής επιβολής επιβολής και της ασκούμενης ασκούμενης ασκούμενης ασκούμενης ασκούμενης συστηματική συστηματική φυ- φυ- σικής σικής και ψυχολογικής ψυχολογικής ψυχολογικής ψυχολογικής ψυχολογικής τα διεκδικούμενα διεκδικούμενα διεκδικούμενα διεκδικούμενα διεκδικούμενα στοιχειώδη στοιχειώδη στοιχειώδη στοιχειώδη ανθρώπινα ανθρώπινα ανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα δικαιώματα δικαιώματα και οι συναφείς συναφείς συναφείς θεμελιώδεις θεμελιώδεις θεμελιώδεις για για την υπόσταση υπόσταση υπόσταση του του ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου και της αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς αξιοπρέπειάς του του ελευ- θερίες. θερίες. θερίες. θερίες. Οι συνέπειες συνέπειες της κατασυκοφάντησης κατασυκοφάντησης κατασυκοφάντησης κατασυκοφάντησης κατασυκοφάντησης κατασυκοφάντησης όσων όσων τόλμησαν τόλμησαν τόλμησαν τόλμησαν ν’ αρθρώσουν αρθρώσουν αρθρώσουν αρθρώσουν αντίθετο αντίθετο αντίθετο του του επικρατούντος επικρατούντος επικρατούντος επικρατούντος επικρατούντος επικρατούντος επικρατούντος λόγο λόγο λόγο λόγο είναι είναι ευρύτατα ευρύτατα γνωστές γνωστές και βαρύτατα βαρύτατα βαρύτατα επιζήμιες επιζήμιες για για το πρό- πρό- πρό- σωπο εκείνων εκείνων που που δεν αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται αποδέχονται να μετατραπούν μετατραπούν μετατραπούν μετατραπούν μετατραπούν σε άβουλα άβουλα άβουλα όντα όντα εκτέλεση ς των παράνομων παράνομων παράνομων παράνομων εντολών εντολών εντολών για για τον τον τον άμεσο, άμεσο, άμεσο, ευρύτατο, ευρύτατο, ευρύτατο, εξαναγκασμένο εξαναγκασμένο εξαναγκασμένο εξαναγκασμένο και και αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα αποδεδειγμένα βλαπτικό βλαπτικό βλαπτικό βλαπτικό βλαπτικό βλαπτικό εμβολιασμό, εμβολιασμό, εμβολιασμό, εμβολιασμό, εμβολιασμό, εμβολιασμό, που, όπως όπως τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε και και είναι είναι γνωστό, γνωστό, γνωστό, γνωστό, δεν δεν περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται περιορίζεται σε ένα ένα ούτε ούτε σε δύο δύο αλλά σταδιακά σταδιακά σταδιακά επεκτείνεται επεκτείνεται επεκτείνεται επεκτείνεται και σε τρίτο τρίτο τρίτο τρίτο εμβολιασμό εμβολιασμό εμβολιασμό εμβολιασμό εμβολιασμό εμβολιασμό ειδικά ειδικά ειδικά ειδικά των μη νο- νο- νο- σούντων σούντων σούντων που που εν τέλει, τέλει, όπως όπως αποδεικνύεται, αποδεικνύεται, αποδεικνύεται, αποδεικνύεται, αποδεικνύεται, αποδεικνύεται, νοσούν νοσούν νοσούν νοσούν και βλάπτονται βλάπτονται βλάπτονται βλάπτονται βλάπτονται εξ αιτίας αιτίας της υπο- υπο- βολής βολής βολής στους στους στους εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς που που βρίσκονται βρίσκονται βρίσκονται βρίσκονται βρίσκονται βρίσκονται βρίσκονται (και (και αυτό αυτό δεν αμφισβητείται) αμφισβητείται) αμφισβητείται) αμφισβητείται) αμφισβητείται) αμφισβητείται) αμφισβητείται) σε πρώιμο πρώιμο πρώιμο πειραματικό πειραματικό πειραματικό στάδιο. στάδιο. στάδιο. στάδιο. στάδιο.
4. Η βασιμότητα βασιμότητα βασιμότητα βασιμότητα βασιμότητα και η αλήθεια αλήθεια αλήθεια της καταγγελίας καταγγελίας καταγγελίας καταγγελίας μας, μας, αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται αποδεικνύονται από από τα παρατι- παρατι- παρατι- θέμενα αδ ιάσειστα ιάσειστα ιάσειστα ιάσειστα στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία περί περί του του συντελουμένου συντελουμένου συντελουμένου συντελουμένου συντελουμένου συντελουμένου συντελουμένου και θεωρούμενου θεωρούμενου θεωρούμενου θεωρούμενου ως ιατρογενούς ιατρογενούς ιατρογενούς ιατρογενούς ιατρογενούς ιατρογενούς εγκλήματος εγκλήματος εγκλήματος εγκλήματος που που που έχει έχει μέχρι στιγμής στιγμής στιγμής στιγμής στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει χιλιάδες χιλιάδες χιλιάδες χιλιάδες θανάτους θανάτους θανάτους θανάτους στην Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα και σα- σα- φώς φώς προβλέπεται προβλέπεται προβλέπεται προβλέπεται προβλέπεται να στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει στοιχίσει πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους πολλαπλάσιους θανάτους θανάτους θανάτους εάν δεν αναχαιτιστεί αναχαιτιστεί αναχαιτιστεί αναχαιτιστεί άμεσα το συντελούμενο συντελούμενο συντελούμενο συντελούμενο συντελούμενο συντελούμενο ιατρικό ιατρικό ιατρικό ιατρικό ιατρικό έγκλημα, γκλημα, γκλημα, σύμφωνα σύμφωνα με τους τους τους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους επιστήμονες επιστήμονες επιστήμονες και τα διατυπωμένα διατυπωμένα διατυπωμένα πορίσματά πορίσματά πορίσματά πορίσματά πορίσματά τους. τους.
5. Το ότι ότι ότι στόχος στόχος στόχος στόχος στόχος ενός ενός απίστευτου απίστευτου απίστευτου απίστευτου πειράματος πειράματος πειράματος πειράματος πειράματος πειράματος πειράματος είναι είναι ο ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός λαός λαός λαός αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται επιπρόσθετα επιπρόσθετα από από το γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός ότι ότι ότι οι απρόσκλητοι απρόσκλητοι απρόσκλητοι απρόσκλητοι απρόσκλητοι απρόσκλητοι μετανάστες μετανάστες δεν δεν υπόκεινται υπόκεινται υπόκεινται υπόκεινται στα ίδια ίδια ίδια
6
εξαναγκαστικ εξαναγκαστικ εξαναγκαστικ ά μέτρα για για την πανδημία πανδημία πανδημία πανδημία με το πρόσχημα πρόσχημα πρόσχημα ότι ότι ότι είναι είναι είναι κυρίως νέοι νέοι και και επο- επο- επο- μένως δεν νοσούν νοσούν νοσούν νοσούν νοσούν από από τον τον τον κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. Αντίθετα, Αντίθετα, οι Έλληνες Έλληνες Έλληνες νέοι νέοι οδηγούνται οδηγούνται οδηγούνται οδηγούνται ως πρό- πρό- πρό- βατα βατα επί σφαγή σφαγή σφαγή ακόμη ακόμη ακόμη ακόμη και με πληρωμή. πληρωμή. πληρωμή. Δηλαδή, Δηλαδή, Δηλαδή, η ελληνική ελληνική ελληνική ελληνική Πολιτεία, Πολιτεία, Πολιτεία, Πολιτεία, Πολιτεία, Πολιτεία, δια δια δια των υπευ- υπευ- θύνων της που που ευθέως ευθέως καταγγέλλο καταγγέλλο καταγγέλλο καταγγέλλο καταγγέλλο υμε, υμε, κοστολογεί κοστολογεί κοστολογεί κοστολογεί κοστολογεί κοστολογεί τη ζωή ζωή των Ελλήνων Ελλήνων Ελλήνων νέων στα 150150150 ευρώ ευρώ όπως όπως δείχνει δείχνει δείχνει δείχνει η πρόσφατη πρόσφατη πρόσφατη πρόσφατη εξαγγελία εξαγγελία εξαγγελία εξαγγελία εξαγγελία κατά την οποία οποία οποία οποία οποία κάθε νέος νέος που που που εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται εμβολιάζεται θα αμείβεται αμείβεται αμείβεται αμείβεται με 150150150 ευρώ. ευρώ.
6. Αποτελεί Αποτελεί Αποτελεί Αποτελεί υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση και κοινωνικό κοινωνικό κοινωνικό κοινωνικό καθήκον καθήκον μας να συμβάλλουμε συμβάλλουμε συμβάλλουμε συμβάλλουμε συμβάλλουμε συμβάλλουμε δια δια της προκεί- προκεί- προκεί- μενης υπεύθυνης υπεύθυνης καταγγε καταγγε λίας λίας λίας – αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς μας στην προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία της ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής Κοινω- Κοινω- Κοινω- Κοινω- νίας νίας από από έναν έναν επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο ιατρικό ιατρικό ιατρικό ιατρικό εφιάλτη εφιάλτη εφιάλτη εφιάλτη όπως όπως χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται από από τους τους Έλληνες Έλληνες και αλλοδαπούς αλλοδαπούς αλλοδαπούς αλλοδαπούς αλλοδαπούς αλλοδαπούς ειδήμονες. ειδήμονες. ειδήμονες. ειδήμονες. ειδήμονες. Για Για Για τον τον τον λόγο λόγο λόγο λόγο αυτό, υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε υποβάλλουμε το βάσιμο βάσιμο βάσιμο βάσιμο βάσιμο αίτημα αίτημα ν’ α- ναληφθούν ναληφθούν ναληφθούν ναληφθούν οι απαιτούμενες απαιτούμενες απαιτούμενες απαιτούμενες απαιτούμενες νόμιμες νόμιμες ενέργειες ενέργειες ενέργειες ενέργειες και οι κατεπείγουσες κατεπείγουσες κατεπείγουσες κατεπείγουσες δράσεις, δράσεις, δράσεις, δράσεις, σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα με τον τον νόμο, νόμο, νόμο, νόμο, για για τον τον άμεσο έλεγχο έλεγχο των καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων που που διαθέτουν διαθέτουν διαθέτουν διαθέτουν διαθέτουν αποδεικτική αποδεικτική αποδεικτική αποδεικτική αποδεικτική αποδεικτική αποδεικτική τεκμηρίωση τεκμηρίωση τεκμηρίωση τεκμηρίωση και και προβάλλονται προβάλλονται προβάλλονται προβάλλονται προβάλλονται προβάλλονται από από από εμάς εμάς για για την την και και εν προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω εκπλήρωση εκπλήρωση εκπλήρωση της της προς προς προς τους τους πολίτες πολίτες πολίτες πολίτες πολίτες υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση συμπαράστασης, συμπαράστασης, συμπαράστασης, συμπαράστασης, συμπαράστασης, συμπαράστασης, συμπαράστασης, στήριξης στήριξης στήριξης στήριξης και αλληλ αλληλ αλληλ εγγύης εγγύης εγγύης αλλά αλλά αλλά και και εκ καθήκοντος καθήκοντος καθήκοντος καθήκοντος καθήκοντος προς προς προς τον τον τον εαυτό εαυτό εαυτό του του έκαστος έκαστος έκαστος έκαστος από από εμάς. εμάς.
7. Είναι, Είναι, Είναι, εξ άλλου, άλλου, άλλου, άλλου, γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός ότι ότι οι αθέμιτα αθέμιτα αθέμιτα αθέμιτα επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, επιβαλλόμενοι, αρχικά αρχικά αρχικά σε συγκεκριμένες συγκεκριμένες συγκεκριμένες συγκεκριμένες ομάδες ομάδες και σταδιακά σταδιακά σταδιακά σε ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο τον τον πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται αναληθώς αναληθώς ότι ότι δήθεν δήθεν δεν συνεπάγονται συνεπάγονται συνεπάγονται συνεπάγονται καμιά αμιά ευθύνη ευθύνη ευθύνη εκείνων εκείνων που που τους τους καθιστούν καθιστούν καθιστούν υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- υποχρεωτι- κούς. κούς. Συνεπώς, Συνεπώς, Συνεπώς, οι εκ των συνεχών συνεχών εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, εμβολιασμών, πρώτου, πρώτου, πρώτου, πρώτου, δεύτερου δεύτερου δεύτερου δεύτερου δεύτερου και και προαναγγελ- προαναγγελ- προαναγγελ- προαναγγελ- προαναγγελ- προαναγγελ- λόμενου λόμενου τρίτου τρίτου τρίτου τρίτου τρίτου ή ενδεχομένως ενδεχομένως ενδεχομένως ενδεχομένως ενδεχομένως και τέταρτου, τέταρτου, τέταρτου, τέταρτου, τέταρτου, βλαπτικές βλαπτικές βλαπτικές βλαπτικές για για την υγεία, υγεία, υγεία, σωματική σωματική σωματική αλλά αλλά αλλά και ψυχική, ψυχική, συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται διαδίδεται από από τους τους φορείς φορείς φορείς φορείς φορείς της κυβερνητικής κυβερνητικής κυβερνητικής κυβερνητικής κυβερνητικής εξουσίας εξουσίας εξουσίας ψευδώς ότι ότι δήθεν δήθεν δεν επιβαρύνουν επιβαρύνουν επιβαρύνουν επιβαρύνουν επιβαρύνουν επιβαρύνουν εκείνους εκείνους εκείνους εκείνους εκείνους που που που συμπράττουν συμπράττουν συμπράττουν συμπράττουν συμπράττουν και δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται δραστηριοποιούνται για για για την εξαναγκασμένη εξαναγκασμένη διενέργειά διενέργειά διενέργειά διενέργειά διενέργειά τους. τους. τους. Δηλαδή, Δηλαδή, Δηλαδή, οι υπεύθυνοι υπεύθυνοι υπεύθυνοι και και υπαίτιοι υπαίτιοι υπαίτιοι υπαίτιοι υπαίτιοι της επιβολής επιβολής επιβολής επιβολής επιβολής σε ολόκληρον ολόκληρον ολόκληρον ολόκληρον ολόκληρον ολόκληρον τον τον πληθυσμό πληθυσμό των των διαδοχικών διαδοχικών διαδοχικών διαδοχικών διαδοχικών διαδοχικών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών με τα αδια αδια αδια μφισβητήτως μφισβητήτως μφισβητήτως μφισβητήτως πει- πει- ραματικά ραματικά ραματικά εμβόλια εμβόλια εμβόλια επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν επιδιώκουν να παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν παραμείνουν στο στο ελεγκτικό ελεγκτικό ελεγκτικό ελεγκτικό απυρόβλητο, απυρόβλητο, απυρόβλητο, απυρόβλητο, απυρόβλητο, απυρόβλητο, απυρόβλητο, απεκδυό- απεκδυό- απεκδυό- μενοι πάσης πάσης ευθύνης ευθύνης έχοντας έχοντας τη συμπαράσταση συμπαράσταση συμπαράσταση συμπαράσταση συμπαράσταση συμπαράσταση συμπαράσταση των υπερκείμενων υπερκείμενων υπερκείμενων υπερκείμενων υπερκείμενων υπερκείμενων τούτων τούτων αρμόδιων αρμόδιων αρμόδιων αρμόδιων αρμόδιων αρμόδιων κρατικών κρατικών κρατικών παραγόντων. παραγόντων. παραγόντων. παραγόντων. παραγόντων. παραγόντων. Αυτή Αυτή όμως όμως η συμπαράσταση, συμπαράσταση, συμπαράσταση, συμπαράσταση, συμπαράσταση, η ενίσχυση ενίσχυση ενίσχυση και η προώθηση προώθηση προώθηση της της
7
παρανομίας παρανομίας παρανομίας παρανομίας παρανομίας καθιστά όλους όλους όλους όλους τους τους τους συμπράττοντες συμπράττοντες συμπράττοντες συμπράττοντες συμπράττοντες συνυπεύθυνους συνυπεύθυνους συνυπεύθυνους συνυπεύθυνους και συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους δρά- δρά- δρά- στες των βλαπτικών βλαπτικών βλαπτικών βλαπτικών βλαπτικών συνεπειών συνεπειών των των αξιόποινων αξιόποινων αξιόποινων αξιόποινων αξιόποινων αξιόποινων πράξεών πράξεών πράξεών τους τους και, ειδικότερα, ειδικότερα, ειδικότερα, ειδικότερα, ειδικότερα, ειδικότερα, της πρόκλησης πρόκλησης πρόκλησης νοσήσεων νοσήσεων νοσήσεων νοσήσεων νοσήσεων των υγειών υγειών υγειών υγειών ανθρώπων ανθρώπων ανθρώπων καθώς και και πολλών πολλών πολλών πολλών πολλών εκ των θανάτων θανάτων που που έπονται έπονται έπονται πλείστων πλείστων πλείστων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εμβο εμβο εμβο λιασμών λιασμών με τα πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά και μη αδειοδο- αδειοδο- αδειοδο- αδειοδο- αδειοδο- αδειοδο- τηθέντα τηθέντα εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια της συμφοράς. συμφοράς. Η τήρηση τήρηση στατιστικής στατιστικής στατιστικής στατιστικής στατιστικής για για για το εάν εάν οι απώλειες απώλειες απώλειες απώλειες ανθρώ- ανθρώ- πων ως συνέπεια των εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών είναι είναι πολλές, πολλές, πολλές, λίγες λίγες ή ελάχιστες ελάχιστες ελάχιστες αποτελεί αποτελεί αποτελεί αποτελεί μακάβριο μακάβριο μακάβριο μακάβριο μακάβριο και και σαφέστατα σαφέστατα σαφέστατα σαφέστατα ανεπίτρεπτο ανεπίτρεπτο ανεπίτρεπτο ανεπίτρεπτο ανεπίτρεπτο επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα επιχείρημα επε ιδή ιδή με τη στατιστική στατιστική στατιστική στατιστική στατιστική δεν παρέχεται παρέχεται παρέχεται παρέχεται καμιά καμιά παρηγοριά παρηγοριά παρηγοριά παρηγοριά παρηγοριά παρηγοριά ούτε ούτε δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται δικαιολογείται η με άμεσο άμεσο άμεσο δόλο δόλο τέλεση τέλεση ανθρω- ανθρω- ποκτονιών ποκτονιών ποκτονιών ποκτονιών ποκτονιών ποκτονιών ούτε ούτε αμνηστεύεται αμνηστεύεται αμνηστεύεται η πρόκληση πρόκληση πρόκληση πρόκληση βλάβης βλάβης βλάβης της υγείας υγείας υγείας υγείας πολλών πολλών πολλών πολλών υγειών. υγειών. υγειών. υγειών. υγειών.
8. Σύμφωνα Σύμφωνα Σύμφωνα με τις τις τις προσαγόμενες προσαγόμενες προσαγόμενες προσαγόμενες προσαγόμενες προσαγόμενες ακαταμάχητες ακαταμάχητες ακαταμάχητες ακαταμάχητες αποδείξεις, αποδείξεις, αποδείξεις, αποδείξεις, αποδείξεις, βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται ότι ότι ότι η χαρα- χαρα- κτηρισ κτηρισ κτηρισ μένη ως πανδημία πανδημία πανδημία πανδημία του του του κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, κορωνοϊού, δεν δεν προκαλεί προκαλεί προκαλεί προκαλεί θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα μεγαλύτερη μεγαλύτερη μεγαλύτερη μεγαλύτερη από από αυτήν αυτήν της γρίπης γρίπης και μάλιστα μάλιστα μάλιστα μόνο σε ανθρώπους ανθρώπους ανθρώπους ανθρώπους μεγάλης μεγάλης μεγάλης ηλικίας ηλικίας ηλικίας ηλικίας ή κυρίως σε ευπα- ευπα- θείς θείς θείς με πολλά πολλά υποκείμενα υποκείμενα υποκείμενα υποκείμενα υποκείμενα νοσήματα. νοσήματα. νοσήματα. νοσήματα. Αυτή Αυτή Αυτή Αυτή η επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική και και αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αντικειμενική, αμερό- αμερό- αμερό- αμερό- ληπτη διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση καθιστά καθιστά τη μεθοδευόμενη μεθοδευόμενη μεθοδευόμενη μεθοδευόμενη μεθοδευόμενη συστηματικά συστηματικά επιβολή επιβολή επιβολή επιβολή των πολλαπλών πολλαπλών πολλαπλών πολλαπλών πολλαπλών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών σε ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο τον τον τον πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, ακόμη ακόμη και σε πρόσωπα πρόσωπα πρόσωπα πρόσωπα παιδικής παιδικής παιδικής παιδικής ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, κυριολεκτικά κυριολεκτικά κυριολεκτικά εφιαλτική, εφιαλτική, εφιαλτική, εφιαλτική, εφιαλτική, λαμβάνοντας λαμβάνοντας λαμβάνοντας λαμβάνοντας υπ’ όψει όψει όψει το πασίδηλο πασίδηλο πασίδηλο πασίδηλο ότι ότι ότι τα εφαρμοζόμενα εφαρμοζόμενα εφαρμοζόμενα εφαρμοζόμενα εφαρμοζόμενα εφαρμοζόμενα εμ- βόλια βόλια βόλια βόλια τελούν τελούν τελούν ακόμη ακόμη ακόμη υπό προσωρινή προσωρινή προσωρινή προσωρινή προσωρινή έγκριση έγκριση έγκριση και έχουν έχουν ομολογημένα ομολογημένα ομολογημένα ομολογημένα ομολογημένα ομολογημένα ομολογημένα πειραματικό πειραματικό πειραματικό χα- χα- ρακτήρα. ρακτήρα. ρακτήρα. ρακτήρα. Συνεπώς, Συνεπώς, οι επιβάλλοντες επιβάλλοντες επιβάλλοντες επιβάλλοντες με επιμονή επιμονή επιμονή επιμονή και εμμονή εμμονή εμμονή εμμονή τους τους τους τους υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς πολ- πολ- πολ- λαπλούς λαπλούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς παρανομούν, παρανομούν, παρανομούν, παρανομούν, παρανομούν, παρανομούν, δρουν δρουν δρουν δρουν με δολιότητα, δολιότητα, αδιαφορία αδιαφορία αδιαφορία αδιαφορία για για τις τις βλαπτικές βλαπτικές βλαπτικές συνέπειες εις εις εις βάρος βάρος βάρος βάρος της της υγείας υγείας υγείας και της ζωής ζωής των υγειών υγειών υγειών υγειών που που που εμβολιάζοντα εμβολιάζοντα εμβολιάζοντα εμβολιάζοντα εμβολιάζοντα εμβολιάζοντα ι χωρίς χωρίς χωρίς χωρίς τη θέλησή τους τους ή των οποίων οποίων οποίων οποίων οποίων οποίων ο εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός, εμβολιασμός, επί του του παρόντος παρόντος παρόντος παρόντος παρόντος παρόντος οι δύο εμβολιασμοί, εμβολιασμοί, εμβολιασμοί, εμβολιασμοί, εμβολιασμοί, απο- απο- απο- τελεί συνέπεια συνέπεια συνέπεια αφόρητων αφόρητων αφόρητων πιέσεων πιέσεων και αθέμιτου αθέμιτου αθέμιτου αθέμιτου αθέμιτου εξαναγκασμού, εξαναγκασμού, εξαναγκασμού, εξαναγκασμού, και φέρουν φέρουν φέρουν φέρουν οι προω- προω- προω- προω- θούντες θούντες (από (από θέσεις θέσεις θέσεις ευθύνης ευθύνης και προβολής) προβολής) προβολής) προβολής) προβολής) προβολής) τους τους εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, πέραν πέραν της κοινής κοινής κοινής ευ- θύνης το υ έκαστος έκαστος έκαστος έκαστος εκ της δηλωμένης και της διεκδικούμενης διεκδικούμενης διεκδικούμενης διεκδικούμενης διεκδικούμενης ιδιότητάς ιδιότητάς ιδιότητάς ιδιότητάς ιδιότητάς του, του, ποινική ποινική ποινική ποινική ποινική ποινική ευθύνη, επειδή, επειδή, επειδή, μέσω της δράσεως δράσεως δράσεως αυτών, υπηρετούνται υπηρετούνται υπηρετούνται υπηρετούνται αλλότρια αλλότρια αλλότρια αλλότρια αλλότρια συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, κατα- κατα- φανώς φανώς φανώς τα οικονομικά οικονομικά οικονομικά οικονομικά οικονομικά οικονομικά συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, ύψους ύψους ύψους δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων, των φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων φαρμακεμπόρων και και των σχετικά σχετικά με την την υγεία υγεία υγεία κερ δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. δοσκοπούντων. Για Για Για δε τον τον σκοπό σκοπό σκοπό σκοπό της υπηρέτησης υπηρέτησης υπηρέτησης αλλό- αλλό-
8
τριων τριων τριων συμφερόντων, συμφερόντων, συμφερόντων, συμφερόντων, συμφερόντων, συμφερόντων, που που πρέπει πρέπει πρέπει και αιτούμεθα αιτούμεθα αιτούμεθα αιτούμεθα αιτούμεθα ν’ αποτελέσει αποτελέσει αποτελέσει αποτελέσει ένα ένα από από τα καίρια καίρια καίρια αντι- αντι- κείμενα κείμενα κείμενα ποινικής ποινικής ποινικής ποινικής ποινικής έρευνας, έρευνας, έρευνας, έρευνας, αλλοιώνεται αλλοιώνεται αλλοιώνεται αλλοιώνεται αλλοιώνεται αλλοιώνεται από από αυτούς αυτούς αυτούς η αντικειμενική αντικειμενική αντικειμενική αντικειμενική αντικειμενική αντικειμενική αντικειμενική πραγματικότητα πραγματικότητα πραγματικότητα πραγματικότητα πραγματικότητα πραγματικότητα και, το χειρότερο, χειρότερο, χειρότερο, χειρότερο, χειρότερο, χειρότερο, παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται παρεμποδίζεται κάθε διαφορε διαφορε διαφορε διαφορε τική τική τική ή αντίθετη επιστημονική, επιστημονική, επιστημονική, επιστημονική, εκδοχή, εκδοχή, εκδοχή, διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση και τεκμηριωμένη τεκμηριωμένη τεκμηριωμένη τεκμηριωμένη άποψη. άποψη. άποψη. άποψη. Αυτή Αυτή Αυτή η συμπεριφορά αναμφίβολα αναμφίβολα αναμφίβολα στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- στοιχειοθε- τεί εξαπάτηση εξαπάτηση εξαπάτηση και συνεπάγεται συνεπάγεται τις τις τις εκ του του νόμου νόμου νόμου νόμου νόμου αντίστοιχες αντίστοιχες αντίστοιχες αντίστοιχες αντίστοιχες αντίστοιχες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες που που πρέπει πρέπει πρέπει και επιβάλλεται επιβάλλεται επιβάλλεται επιβάλλεται επιβάλλεται να επέλθουν. επέλθουν. επέλθουν. επέλθουν.
9. Ακόμη, Ακόμη, Ακόμη, Ακόμη, καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε και και το γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός γεγονός ότι, ότι, ότι, δια δια δια της μεθόδευσης μεθόδευσης μεθόδευσης μεθόδευσης των εξαναγκασμέ- εξαναγκασμέ- νων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών ευρύτατων ευρύτατων ευρύτατων πληθυσμιακών πληθυσμιακών πληθυσμιακών πληθυσμιακών ομάδων ομάδων με τελικό, τελικό, τελικό, τελικό, τελικό, δηλωμένο δηλωμένο σκοπό σκοπό σκοπό την επιβολή επιβολή εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού με τα πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια σε ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο ολόκληρο τον τον τον πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, πληθυσμό, ασχέ- ασχέ- ασχέ- ασχέ- τως των ανθρωποκτόνων ανθρωποκτόνων ανθρωποκτόνων ανθρωποκτόνων ανθρωποκτόνων ανθρωποκτόνων συνεπειών συνεπειών συνεπειών αυτή ς της μεθόδευσης, μεθόδευσης, μεθόδευσης, μεθόδευσης, και με την πρόφαση πρόφαση πρόφαση πρόφαση πρόφαση αντι- αντι- αντι- μετώπισης μετώπισης της αναφερόμενης αναφερόμενης αναφερόμενης αναφερόμενης αναφερόμενης ως πανδημίας πανδημίας πανδημίας πανδημίας του του κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού CovidCovidCovidCovidCovid-19,19,19, έχουν έχουν αφεθεί αφεθεί χωρίς την απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη ιατρική ιατρική ιατρική ιατρική πλαισίωση πλαισίωση πλαισίωση πλαισίωση και αρωγή αρωγή πλήθη πλήθη ασθενών ασθενών ασθενών που που που υποφέρουν υποφέρουν υποφέρουν υποφέρουν υποφέρουν υποφέρουν υποφέρουν και και έχουν έχουν έχουν εκτεθεί εκτεθεί εκτεθεί εκτεθεί στις στις στις άλλες άλλες σαφώς σαφώς σαφώς θανατηφόρες θανατηφόρες θανατηφόρες θανατηφόρες θανατηφόρες θανατηφόρες ασθένειες, ασθένειες, ασθένειες, ασθένειες, ασθένειες, ασθένειες, ενώ η από από τον τον τον κορωνοϊό κορωνοϊό κορωνοϊό κορωνοϊό κορωνοϊό κορωνοϊό νόσηση νόσηση έχει έχει θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα ίση ίση με αυτήν αυτήν της της γρίπης. γρίπης. γρίπης. Συνεπώς, Συνεπώς, αποτελεί αποτελεί αποτελεί αποτελεί πλέον πλέον πλέον κοινή κοινή κοινή κοινή κοινή διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση ότι ότι ότι η αρμόδιοι αρμόδιοι αρμόδιοι αρμόδιοι αρμόδιοι αρμόδιοι και εν προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω υπεύθυνοι υπεύθυνοι υπεύθυνοι απαιτούν, απαιτούν, απαιτούν, απαιτούν, με ευρύτατη ευρύτατη προ- προ- προ- παγανδιστική παγανδιστική παγανδιστική παγανδιστική παγανδιστική εκστρατεία, εκστρατεία, εκστρατεία, εκστρατεία, από από τους τους πολίτες πολίτες πολίτες πολίτες ν’ αποδεχθούν αποδεχθούν αποδεχθούν σε οιαδήποτε οιαδήποτε οιαδήποτε οιαδήποτε περίπτ περίπτ περίπτ ωση όχι όχι μόνο ένα αλλά αλλά περισσότερους περισσότερους περισσότερους περισσότερους περισσότερους περισσότερους περισσότερους πειραματικούς πειραματικούς πειραματικούς πειραματικούς πειραματικούς πειραματικούς εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, εμβολιασμούς, χωρίς ουδείς ουδείς ουδείς ουδείς να τους τους εξασφαλίζει εξασφαλίζει εξασφαλίζει εξασφαλίζει εξασφαλίζει εξασφαλίζει αν θα ζήσουν ζήσουν ζήσουν ζήσουν η αν δεν θα μείνουν μείνουν ανάπηροι ανάπηροι ανάπηροι ανάπηροι έστω και με μικρή μικρή μικρή πιθανό- πιθανό- πιθανό- πιθανό- τητα. τητα. Πρόκειται Πρόκειται Πρόκειται Πρόκειται Πρόκειται Πρόκειται για για για παραλογισμό παραλογισμό παραλογισμό παραλογισμό παραλογισμό παραλογισμό παραλογισμό και εξωτερίκευση εξωτερίκευση εξωτερίκευση εξωτερίκευση αξιόποινης αξιόποινης αξιόποινης αξιόποινης αξιόποινης αξιόποινης συμπεριφοράς συμπεριφοράς συμπεριφοράς συμπεριφοράς συμπεριφοράς που που ε- πιδιώκουμε πιδιώκουμε πιδιώκουμε πιδιώκουμε πιδιώκουμε ν’ αποδοκιμαστεί ποδοκιμαστεί ποδοκιμαστεί ποδοκιμαστεί ποδοκιμαστεί ποδοκιμαστεί δια δια της άσκησης άσκησης των νομίμων. νομίμων. νομίμων. νομίμων. νομίμων.
10. Οι επώνυμοι, επώνυμοι, επώνυμοι, επώνυμοι, επώνυμοι, ευρέως ευρέως γνωστοί γνωστοί γνωστοί γνωστοί (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) (αναγνωρίσιμοι) μέσω των των μέσων μέσων ενημέρωσης, ενημέρωσης, ενημέρωσης, που που προωθούν προωθούν προωθούν προωθούν προωθούν τους τους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εξαναγκασμένους εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς αποτελούν αποτελούν αποτελούν αποτελούν μικρή μικρή μικρή μικρή ομάδα ομάδα ειδικών ειδικών ειδικών επι- επι- στημόνων, στημόνων, διαφόρων διαφόρων διαφόρων διαφόρων διαφόρων διαφόρων διαφόρων ιατρικών ιατρικών ιατρικών ιατρικών ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, ειδικοτήτων, με καθηγητική καθηγητική καθηγητική έκα έκα στος στος ιδιότητα, ιδιότητα, ιδιότητα, ιδιότητα, ιδιότητα, εξαι- εξαι- εξαι- ρουμένων ρουμένων ρουμένων ρουμένων ρουμένων των πολιτικά, πολιτικά, πολιτικά, πολιτικά, πολιτικά, δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά δημοσιογραφικά και συνδικαλιστικά συνδικαλιστικά συνδικαλιστικά συνδικαλιστικά συνδικαλιστικά δρώντων, δρώντων, οι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι πα- πα- ραμερίζουν, ραμερίζουν, ραμερίζουν, ραμερίζουν, ραμερίζουν, ραμερίζουν, ραμερίζουν, αγνοούν αγνοούν αγνοούν αγνοούν αγνοούν και και απαξιώνουν, απαξιώνουν, απαξιώνουν, απαξιώνουν, απαξιώνουν, κυρίως κυρίως κυρίως με τη σιωπή τους τους οι κατέχοντες κατέχοντες κατέχοντες κατέχοντες ιατρικές ιατρικές ιατρικές ιατρικές ειδικότητες, ειδικότητες, ειδικότητες, ειδικότητες, ειδικότητες, ειδικότητες, τις τις τις προβλέψεις προβλέψεις προβλέψεις προβλέψεις και και τις τις τις επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές τεκμηριώσεις τεκμηριώσεις τεκμηριώσεις δεκάδων δεκάδων συναδ έλφων έλφων έλφων τους τους επιστημόνων, επιστημόνων, επιστημόνων, επιστημόνων, επιστημόνων, επιστημόνων, ειδικών ειδικών ειδικών ειδικών γιατρών, γιατρών, γιατρών, γιατρών, στην Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα και και διεθνώς διεθνώς διεθνώς για για το ανώφελο ανώφελο ανώφελο ανώφελο των
9
εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εν όψει όψει όψει και της ύπαρξης ύπαρξης ύπαρξης πράγματι πράγματι αποτελεσματικών αποτελεσματικών αποτελεσματικών αποτελεσματικών αποτελεσματικών θεραπειών. θεραπειών. θεραπειών. θεραπειών. Έτσι, Έτσι, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, παραμερίζοντας, απαξιώνοντας απαξιώνοντας απαξιώνοντας απαξιώνοντας απαξιώνοντας απαξιώνοντας και αγνοώντας αγνοώντας αγνοώντας αγνοώντας αγνοώντας κάθε διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική διαφορετική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική τεκ- τεκ- τεκ- μηρίωση και και υπεύθυ νη διάγνωση, διάγνωση, επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν τους τους τους υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς εμβολιασμούς ως δήθεν δήθεν το μόνο μόνο μόνο μόνο μέσο μέσο προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας των ανθρώπων ανθρώπων από από τον τον τον κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό. κορωνοϊό.
11. Η προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη καταγγελία καταγγελία καταγγελία καταγγελία μας, μας, η οποία οποία οποία οποία στρέφεται, στρέφεται, στρέφεται, στρέφεται, στρέφεται, όπως όπως τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε τονίστηκε εκ καθήκοντος, καθήκοντος, καθήκοντος, καθήκοντος, καθήκοντος, καθήκοντος, εναντίον εναντίον εναντίον εκείνων εκείνων εκείνων των επωνύμων που που που υποκινούν, υποκινούν, υποκινούν, υποκινούν, υποκινούν, υποκινούν, προωθ προωθ προωθ ούν ούν και επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν τους τους τους εξα- εξα- ναγκασμένους ναγκασμένους ναγκασμένους εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών με τις τις τις καταστροφικές καταστροφικές καταστροφικές καταστροφικές καταστροφικές καταστροφικές συνέπειές συνέπειές συνέπειές τους, τους, τεκμηριώνεται τεκμηριώνεται τεκμηριώνεται τεκμηριώνεται δια δια των ακολουθούντων ακολουθούντων ακολουθούντων ακολουθούντων ακολουθούντων ακολουθούντων στοιχείων, στοιχείων, στοιχείων, στοιχείων, που που τίθενται τίθενται τίθενται τίθενται υπό τον τον αρμόδιο αρμόδιο αρμόδιο αρμόδιο αρμόδιο διωκτικό διωκτικό διωκτικό διωκτικό έλεγχο έλεγχο και την την επιδιωκόμενη επιδιωκόμενη εξέταση εξέταση εξέταση της μηνυτήριας αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς μας. μας.
12. Οι εμβολιασ εμβολιασ εμβολιασ εμβολιασ μοί, όπως όπως τονίστηκε, τονίστηκε, τονίστηκε, τονίστηκε, τονίστηκε, διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται με πειραματικού πειραματικού πειραματικού χαρακτήρα χαρακτήρα χαρακτήρα χαρακτήρα και και και δομής δομής γενετικά γενετικά γενετικά εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. Συνεπώς, Συνεπώς, η απόκρυψη απόκρυψη του του ουσιώδους ουσιώδους ουσιώδους ουσιώδους ουσιώδους ουσιώδους ουσιώδους τούτου τούτου τούτου και και καίριου καίριου καίριου καίριου καίριου γεγονότος γεγονότος γεγονότος γεγονότος από από τους πολίτες, πολίτες, πολίτες, πολίτες, εκ μέρους μέρους μέρους των των υπευθύνων υπευθύνων των εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εμβο- εμβο- εμβο- λιασμών, λιασμών, λιασμών, λιασμών, αποτελεί αποτελεί αποτελεί αποτελεί αθέμιτη αθέμιτη αθέμιτη ενέργεια, ενέργεια, ενέργεια, ενέργεια, πρ άξη άξη απάτης απάτης απάτης υπό τη μορφή μορφή μορφή μορφή της αθέμιτης αθέμιτης αθέμιτης αθέμιτης παρα- παρα- παρα- σιώπησης σιώπησης σιώπησης και της απόκρυψης απόκρυψης αληθινών αληθινών γεγονότων. γεγονότων. γεγονότων. γεγονότων. γεγονότων. γεγονότων. Αυτά Αυτά τα γεγονότα γεγονότα γεγονότα γεγονότα έπρεπε έπρεπε να είχαν είχαν είχαν τεθεί τεθεί και να τίθενται τίθενται τίθενται τίθενται εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς εξακολουθητικώς υπ’ όψει, όψει, όψει, όψει, να περιέρχονται περιέρχονται περιέρχονται περιέρχονται περιέρχονται περιέρχονται περιέρχονται δηλαδή δηλαδή σε γνώση, γνώση, γνώση, των προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων προοριζόμενων για για εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. εμβολιασμό. Ταυτόχρονα, Ταυτόχρονα, Ταυτόχρονα, Ταυτόχρονα, Ταυτόχρονα, Ταυτόχρονα, επιβαλλό επιβαλλό επιβαλλό επιβαλλό ταν ταν να παρέχεται παρέχεται παρέχεται παρέχεται σε αυ- αυ- τούς, τούς, αφού αφού αφού λάβουν λάβουν λάβουν λάβουν λάβουν γνώση γνώση όλων όλων όλων των κρίσιμων κρίσιμων κρίσιμων κρίσιμων και ουσιωδών ουσιωδών ουσιωδών ουσιωδών στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων και των των συνε- πειών των εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών με τα ευρισκόμενα ευρισκόμενα ευρισκόμενα ευρισκόμενα ευρισκόμενα ευρισκόμενα ακόμη ακόμη σε πειραματικό πειραματικό πειραματικό πειραματικό πειραματικό πειραματικό στάδιο στάδιο στάδιο εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, η δυνατότητα επιλογής επιλογής επιλογής επιλογής επιλογής και κυρίαρχης κυρίαρχης κυρίαρχης κυρίαρχης απόφασης απόφασης απόφασης απόφασης απόφασης των ίδιων ίδιων ίδιων ίδιων εάν θα εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν εμβολιαστούν ή δεν δεν θα υποστούν υποστούν υποστούν το συγκεκριμένο συγκεκριμένο συγκεκριμένο συγκεκριμένο συγκεκριμένο συγκεκριμένο πείραμα πείραμα στο στο σώμα τους, τους, που που επιδρά επιδρά επιδρά και στην ψυχική ψυχική σφαίρα σφαίρα του του του ανθρώπου, ανθρώπου, ανθρώπου, ανθρώπου, σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα και και με την την πρόσφατη πρόσφατη πρόσφατη πρόσφατη πρόσφατη νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία νομολογία του του Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου της της Επικρατείας Επικρατείας Επικρατείας Επικρατείας Επικρατείας [ΣτΕ ΣτΕ 2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020,2387/2020, Δ΄ Τμήμα Τμήμα Τμήμα ]. Ο απόλυτος απόλυτος απόλυτος απόλυτος απόλυτος και αυταρχικός αυταρχικός αυταρχικός αυταρχικός αυταρχικός αποκλεισμός αποκλεισμός αποκλεισμός αποκλεισμός αποκλεισμός αποκλεισμός αποκλεισμός τής ελεύθερης ελεύθερης επιλογής επιλογής επιλογής επιλογής αποτελεί αποτελεί αποτελεί ομοίως ομοίως ομοίως ομοίως ομοίως παράνομη παράνομη παράνομη παράνομη και αξιόποινη αξιόποινη αξιόποινη αξιόποινη αξιόποινη αξιόποινη πράξη πράξη πράξη στο ίδιο ίδιο ίδιο ως άνω πλαίσιο, πλαίσιο, πλαίσιο, πλαίσιο, πλαίσιο, όπως όπως αντικειμενικά αντικειμενικά αντικειμενικά αντικειμενικά αντικειμενικά αντικειμενικά αντικειμενικά βεβαιώνεται. βεβαιώνεται. βεβαιώνεται. βεβαιώνεται. βεβαιώνεται. βεβαιώνεται. βεβαιώνεται.
13. Η αποδοχή αποδοχή αποδοχή αποδοχή αποδοχή να χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται οι εξαναγκασμένα εξαναγκασμένα εξαναγκασμένα εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι ως πειρ αμα- αμα- τόζωα τόζωα τόζωα και και πολύ πολύ πολύ περισσότερο περισσότερο περισσότερο περισσότερο περισσότερο η αποδοχή αποδοχή αποδοχή αποδοχή διενέργειας διενέργειας διενέργειας διενέργειας διενέργειας διενέργειας των επίμαχων επίμαχων επίμαχων επίμαχων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών για για για
10
την αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση αντιμετώπιση της της χαρακτηρισμένης χαρακτηρισμένης χαρακτηρισμένης χαρακτηρισμένης χαρακτηρισμένης ως πανδημίας πανδημίας πανδημίας από από τον τον Κορωνοϊό Κορωνοϊό Κορωνοϊό Κορωνοϊό Κορωνοϊό Κορωνοϊό Κορωνοϊό Covid CovidCovidCovid-19 στα παιδιά, παιδιά, παιδιά, παιδιά, ασχέτως ασχέτως ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, ηλικίας, δεν αποτελεί αποτελεί αποτελεί αποτελεί ανήθικη, ανήθικη, ανήθικη, αντιδεοντολογική αντιδεοντολογική αντιδεοντολογική αντιδεοντολογική αντιδεοντολογική αντιδεοντολογική και και αποκρου- αποκρου- αποκρου- αποκρου- στική στική ενέργεια ενέργεια ενέργεια και επί επί πλέον, πλέον, όπως όπως όπως προκύπτει προκύπτει προκύπτει προκύπτει αντικειμενικά, αντικειμενικά, αντικειμενικά, αντικειμενικά, αντικειμενικά, αποτελεί αποτελεί αποτελεί αποτελεί ποινικά ποινικά ποινικά ποινικά αποδο- αποδο- αποδο- κιμαζόμενη κιμαζόμενη κιμαζόμενη κιμαζόμενη διαγωγή, διαγωγή, διαγωγή, διαγωγή, τον τον επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο επιβαλλόμενο έλεγχο έλεγχο της οποίας οποίας οποίας οποίας βασίμω βασίμω βασίμω βασίμω ς επιδιώκουμε επιδιώκουμε επιδιώκουμε επιδιώκουμε επιδιώκουμε επιδιώκουμε δια δια δια της προκείμενης προκείμενης προκείμενης προκείμενης μηνυτήριας μηνυτήριας μηνυτήριας μηνυτήριας αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς αναφοράς μας μας εναντίον εναντίον εναντίον των των συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων συγκεκριμένων υπευθύνων. υπευθύνων. υπευθύνων. Επιπροσθέτως, Επιπροσθέτως, Επιπροσθέτως, Επιπροσθέτως, Επιπροσθέτως, Επιπροσθέτως, δεν είναι είναι άνευ σημασίας σημασίας σημασίας η επισήμανση του του του γνωστού γνωστού γνωστού γνωστού παγκοσμίως παγκοσμίως παγκοσμίως παγκοσμίως παγκοσμίως παγκοσμίως ια- ια- τρικού τρικού τρικού τρικού ερευνητή ερευνητή και καταξιωμένου καταξιωμένου καταξιωμένου καταξιωμένου καταξιωμένου επιστήμονα, επιστήμονα, επιστήμονα, επιστήμονα, επιστήμονα, Λουν Λουν Λουν Μοντανιέ, Μοντανιέ, Μοντανιέ, Μοντανιέ, Μοντανιέ, σύμφωνα σύμφωνα με την ο- ποία ποία ποία “δεν δεν πρέπει πρέπει πρέπει πρέπει να υπάρξουν υπάρξουν υπάρξουν υπάρξουν υπάρξουν νεκροί νεκροί νεκροί εξ αιτίας αιτίας αιτίας αιτίας αιτίας αιτίας των των των εμβολίων εμβολίων εμβολίων ”. Με τη συμπλήρωση συμπλήρωση συμπλήρωση ότι ότι δεν έπρεπε έπρεπε να είχαν είχαν υπάρξει υπάρξει νεκροί νεκροί νεκροί εξ αιτ ίας ίας των εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών [httpshttpshttpshttpshttps://://://youtuyoutuyoutuyoutuyoutu.be /U3c_1 VNvyyoVNvyyoVNvyyoVNvyyoVNvyyoVNvyyo και και httpshttpshttpshttpshttps:// www .brighteonbrighteonbrighteonbrighteonbrighteonbrighteonbrighteonbrighteonbrighteon.com com]. Συναφώς, οι ίδιες ίδιες ίδιες οι φαρμακευτικές φαρμακευτικές φαρμακευτικές φαρμακευτικές φαρμακευτικές εταιρείες εταιρείες εταιρείες εταιρείες εταιρείες μας ενημερώνουν ενημερώνουν ενημερώνουν ενημερώνουν ότι ότι ότι τα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα επιβαλλόμενα εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια δεν έχουν έχουν έχουν έχουν ελεγχθεί ελεγχθεί κλινικά. κλινικά. κλινικά. κλινικά. κλινικά. Μάλιστα Μάλιστα Μάλιστα ο κλινικός κλινικός κλινικός κλινικός κλινικός κλινικός έλεγχος έλεγχος έλεγχος έλεγχος αυτών θα ολοκληρωθεί ολοκληρωθεί ολοκληρωθεί ολοκληρωθεί ολοκληρωθεί ολοκληρωθεί κατά την περί- περί- περί- οδο οδο των ετών 2023202320232023 και και 2024.2024.2024.2024.2024. Συνεπώς, Συνεπώς, κάθε επιβολή επιβολή επιβολή επιβολή καθίστατα καθίστατα καθίστατα καθίστατα καθίστατα ι αξιόποινη, αξιόποινη, αξιόποινη, αξιόποινη, αξιόποινη, αξιόποινη, αξιόποινη, επειδή επειδή επειδή ο εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εμβολιασμός εναπόκειται εναπόκειται εναπόκειται εναπόκειται εναπόκειται στην στην ανεπηρέαστη ανεπηρέαστη ανεπηρέαστη ανεπηρέαστη ανεπηρέαστη και και ελεύθερη ελεύθερη ελεύθερη ελεύθερη επιλογή επιλογή επιλογή επιλογή και και βούληση βούληση του του του δεδομένου δεδομένου δεδομένου δεδομένου δεδομένου ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου που που αξιώνει αξιώνει αξιώνει αξιώνει να διαθέτει διαθέτει διαθέτει το σώμα σώμα και και τον τον τον εαυτόν εαυτόν εαυτόν του του του σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα με τη δική δική δική του του του θέληση θέληση χωρίς εξαναγκασμούς, εξαναγκασμούς, εξαναγκασμούς, εξαναγκασμούς, εξαναγκασμούς, πιέσεις πιέσεις πιέσεις πιέσεις και βία βία βία τόσο τόσο τόσο σωματική σωματική σωματική όσο όσο και ψυχολογική. ψυχολογική. ψυχολογική. ψυχολογική. ψυχολογική.
14. Συμπληρωματικά Συμπληρωματικά Συμπληρωματικά Συμπληρωματικά Συμπληρωματικά Συμπληρωματικά στα προεκτεθέντα προεκτεθέντα προεκτεθέντα προεκτεθέντα προεκτεθέντα προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε προβάλλουμε και καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε ότι ότι ότι οι φαρ- φαρ- φαρ- μακευτικές μακευτικές ετα ιρείες ιρείες ιρείες ιρείες που που παρήγαγαν παρήγαγαν παρήγαγαν τα γενετικά γενετικά γενετικά εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν ότι ότι είναι είναι είναι είναι εμ- εμ- βόλια βόλια βόλια βόλια πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά με προσωρινή προσωρινή προσωρινή προσωρινή προσωρινή άδεια άδεια άδεια έκτακτης έκτακτης έκτακτης ανάγκης ανάγκης και την την ευθύνη για για τις τις τις πα- πα- ρενέργειες ρενέργειες ρενέργειες ρενέργειες ή και τους τους τους πιθανούς πιθανούς θανάτους θανάτους θανάτους θανάτους την αναλαμβάνουν αναλαμβάνουν αναλαμβάνουν αναλαμβάνουν αναλαμβάνουν αναλαμβάνουν οι ίδιες ίδιες ίδιες οι κυβερνήσεις κυβερνήσεις κυβερνήσεις κυβερνήσεις και εν προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω οι προπαγαν προπαγαν προπαγαν προπαγαν δίζοντες δίζοντες δίζοντες δίζοντες δίζοντες και διαδίδοντες διαδίδοντες διαδίδοντες διαδίδοντες διαδίδοντες διαδίδοντες την αναγκαιότητα αναγκαιότητα αναγκαιότητα αναγκαιότητα αναγκαιότητα και μάλιστα μάλιστα μάλιστα τον τον εξαναγκασμό εξαναγκασμό εξαναγκασμό εξαναγκασμό των εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών με τα εν λόγω πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά κει κει επισφαλή επισφαλή επισφαλή εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. Όλες Όλες οι φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες φαρμακοβιομηχανίες που που που παρήγαγαν παρήγαγαν παρήγαγαν παρήγαγαν τα επίμαχα επίμαχα επίμαχα εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται ότι ότι ότι δεν είναι είναι ασφαλή ασφαλή ασφαλή ούτε ούτε ούτε αποτελεσματικά. αποτελεσματικά. αποτελεσματικά. αποτελεσματικά. αποτελεσματικά. Σχετική Σχετική Σχετική ενημέρωση ενημέρωση παρέσχε παρέσχε παρέσχε ο Έλληνας κα- θηγητής θηγητής θηγητής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής Παιδιατρικής στις Ηνωμένες Ηνωμένες Πολιτείες Πολιτείες Πολιτείες Πολιτείες Αμερικής Αμερικής Αμερικής Αμερικής Αμερικής (ΗΠΑ), (ΗΠΑ), (ΗΠΑ), (ΗΠΑ), Παναγιώτης Παναγιώτης Παναγιώτης Παναγιώτης Παναγιώτης Παναγιώτης Καλα- Καλα- Καλα- μπόκης, μπόκης, μπόκης, μελετώντας μελετώντας μελετώντας τα ίδια ίδια ίδια τα έγραφα έγραφα έγραφα έγραφα των των φαρμακευτικών φαρμακευτικών φαρμακευτικών φαρμακευτικών φαρμακευτικών φαρμακευτικών εταιρειών εταιρειών που που που περιγρά- περιγρά- περιγρά- περιγρά- φουν φουν φουν το προϊόν προϊόν προϊόν προϊόν προϊόν τους, τους, τους, επειδή επειδή επειδή και οι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι εμβολιαζόμενοι αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν αρρωσταίνουν και μεταδί δουν δουν δουν τον τον
11
ιό. Επίσης, Επίσης, Επίσης, Επίσης, μεταξύ μεταξύ πολλών πολλών πολλών πολλών αρμοδίων αρμοδίων αρμοδίων αρμοδίων αρμοδίων και υπεύθυνων υπεύθυνων επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων – ερευνητών, ερευνητών, ο Έλ- Έλ- ληνας καθηγητής καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Φαρμακολογίας, Δημήτριος Δημήτριος Δημήτριος Κούβελας, Κούβελας, Κούβελας, Κούβελας, Κούβελας, Κούβελας, προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί προειδοποιεί για για τις τις σοβαρές σοβαρές σοβαρές σοβαρές σοβαρές παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες παρενέργειες που που συνεπάγονται συνεπάγονται οι διαδοχικοί διαδοχικοί διαδοχικοί διαδοχικοί διαδοχικοί διαδοχικοί διαδοχικοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί στα παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά και και στις στις στις εγκύ- εγκύ- ους. ους.
15. Επίσης Επίσης Επίσης οι ίδιες ίδιες ίδιες ίδιες οι εταιρείες εταιρείες εταιρείες εταιρείες εταιρείες παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται παραδέχονται ότι ότι ότι δεν έχουν έχουν γίνει φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές φαρμακοκινητικές μελέτες μελέτες που που απαιτούνται απαιτούνται απαιτούνται απαιτούνται απαιτούνται σαφώς σαφώς σαφώς πριν πριν πριν δοθεί δοθεί δοθεί σε χρήση χρήση το φάρμακο. φάρμακο. φάρμακο. φάρμακο. φάρμακο. Έτσι δεν δεν αποκλεί- αποκλεί- αποκλεί- αποκλεί- αποκλεί- ονται ονται ονται ούτε ούτε οι καρκινογενέσεις καρκινογενέσεις καρκινογενέσεις καρκινογενέσεις καρκινογενέσεις καρκινογενέσεις αλλά επίσης επίσης δεν αποκλείονται αποκλείονται αποκλείονται αποκλείονται αποκλείονται αποκλείονται άλλες άλλες επικίνδυνες επικίνδυνες επικίνδυνες παρε- παρε- παρε- νέργειες νέργειες νέργειες όπως όπως η καταστροφή αταστροφή αταστροφή αταστροφή αταστροφή του του του νευρικού νευρικού νευρικού συστήματος συστήματος συστήματος και του του του εγκεφάλου. εγκεφάλου. εγκεφάλου. εγκεφάλου. Δημοσιευ- Δημοσιευ- Δημοσιευ- μένες επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές εργασίες εργασίες εργασίες προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν μάλιστα μάλιστα μάλιστα ότι ότι ότι τα γενετικά γενετικά αυτά εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί να προκαλούν προκαλούν προκαλούν προκαλούν την γνωστή γνωστή εγκεφαλοπάθεια εγκεφαλοπάθεια εγκεφαλοπάθεια εγκεφαλοπάθεια εγκεφαλοπάθεια prionprion prionprion, κάτι κάτι που που δεν εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται εξασφαλίζεται από από τα εν λόγω λόγω λόγω λόγω εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια τα οποία οποία οποία οποία δεν έχουν έχουν έχουν ελεγχθεί ελεγχθεί κλινικά κλινικά κλινικά κλινικά κλινικά και, και, όπως όπως ελέχθη, ελέχθη, ευρί- ευρί- ευρί- σκονται σκονται σκονται σε πειραματικό πειραματικό πειραματικό πειραματικό στάδιο. στάδιο. στάδιο. στάδιο.
16. Συγχρόνως Συγχρόνως Συγχρόνως η Πολιτεία Πολιτεία Πολιτεία Πολιτεία Πολιτεία Πολιτεία και το υγειονομικό υγειονομικό υγειονομικό υγειονομικό υγειονομικό υγειονομικό προσωπικό προσωπικό προσωπικό προσωπικό προσωπικό προσωπικό ουδόλως ουδόλως ουδόλως ουδόλως ενημερώνουν ενημερώνουν ενημερώνουν ενημερώνουν όπως όπως όπως όπως αντιθέτως είχαν είχαν υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση υποχρέωση να ενημερώνουν ενημερώνουν ενημερώνουν τους τους πολίτες πολίτες πολίτες που που που καλούνται καλούνται καλούνται καλούνται να εμβολια- εμβολια- εμβολια- εμβολια- στούν στούν ότι ότι ότι πρόκε πρόκε πρόκε ιται ιται περί περί πειραματικού πειραματικού πειραματικού πειραματικού πειραματικού φαρμάκου φαρμάκου φαρμάκου φαρμάκου . Έτσι, Έτσι, Έτσι, παραβιάστηκε παραβιάστηκε παραβιάστηκε παραβιάστηκε παραβιάστηκε παραβιάστηκε και και παραβιά- παραβιά- παραβιά- παραβιά- παραβιά- ζεται ζεται ζεται κατάφωρα κατάφωρα κατάφωρα κατάφωρα ο Κώδικας Κώδικας Ιατρικής Ιατρικής Ιατρικής Δεοντολογίας Δεοντολογίας Δεοντολογίας Δεοντολογίας Δεοντολογίας Δεοντολογίας Δεοντολογίας [ν. 3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005],3418/2005], οι οικείες οικείες οικείες οικείες οικείες συνταγ- συνταγ- ματικές ματικές διατάξεις διατάξεις διατάξεις διατάξεις διατάξεις [όπως όπως όπως των άρθρων άρθρων άρθρων 2§1, 5§1, 5§1, 5§1, 5§1, 25 Σ] και το διεθνές διεθνές διεθνές διεθνές δίκαιο δίκαιο όσον όσον όσον αφορά αφορά αφορά αφορά τα δικαιώματα δικαιώματα δικαιώματα και την αξιοπρέ αξιοπρέ αξιοπρέ αξιοπρέ αξιοπρέ πεια πεια πεια του του ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου [νδ 53/1974].53/1974].53/1974].53/1974].53/1974].53/1974].53/1974].53/1974]. Μέχρι Μέχρι σήμερα σήμερα επι- κρατεί κρατεί ανεξήγητη ανεξήγητη ανεξήγητη και και ένοχη ένοχη σιωπή σιωπή απέναντι απέναντι απέναντι στις στις στις αντισυνταγματικές αντισυνταγματικές αντισυνταγματικές αντισυνταγματικές αντισυνταγματικές αντισυνταγματικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές α- ποφάσεις, ποφάσεις, ποφάσεις, ποφάσεις, ποφάσεις, ποφάσεις, η δε νομοθέτηση νομοθέτηση νομοθέτηση νομοθέτηση νομοθέτηση νομοθέτηση διενεργείται διενεργείται διενεργείται διενεργείται διενεργείται διενεργείται κατ’ ουσίαν ουσίαν ουσίαν ουσίαν εναντίον εναντίον εναντίον εναντίον της ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής κοινω- κοινω- κοινω- κοινω- κοινω- κοινω- νίας. νίας. νίας. Στα ΜΜΕ ουδόλως ουδόλως ουδόλως ουδόλως λαμβάνονται λαμβάνονται λαμβάνονται λαμβάνονται λαμβάνονται υπ’ όψει όψει όψει και δεν μεταδίδονται μεταδίδονται μεταδίδονται μεταδίδονται οι διαπιστώσεις διαπιστώσεις διαπιστώσεις διαπιστώσεις διαπιστώσεις και οι υπεύθυνες γνώμες γνώμες γνώμες των επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων επιστημόνων διεθνούς διεθνούς διεθνούς διεθνούς κύρους, οι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι οποίοι προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν προειδοποίησαν και προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν προειδοποιούν για χιλιάδες χιλιάδες χιλιάδες χιλιάδες θανάτων θανάτων από από τα ιατρικά ιατρικά ιατρικά ιατρικά μέτρα και έχουν έχουν έχουν ήδη αποδει- αποδει- αποδει- χθεί προφήτες προφήτες προφήτες προφήτες προφήτες κακών κακών ειδήσεων ειδήσεων ειδήσεων ενώ ενώ το μέλλον μέλλον μέλλον μέλλον μοιάζει μοιάζει μοιάζει μοιάζει μοιάζει μοιάζει να καθίσταται καθίσταται καθίσταται καθίσταται πρωτόγνωρα πρωτόγνωρα πρωτόγνωρα πρωτόγνωρα πρωτόγνωρα πρωτόγνωρα σκοτεινό. σκοτεινό. σκοτεινό. σκοτεινό. σκοτεινό. Για Για τον λόγο λόγο λόγο λόγο αυτό, αυτό, συντρέχει συντρέχει συντρέχει νόμιμη νόμιμη νόμιμη νόμιμη περίπτωση περίπτωση περίπτωση περίπτωση περίπτωση ελέγχου ελέγχου ελέγχου των εν προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω
12
υπευθύνως καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων από από εμάς ως ενεργών ενεργών πολιτών πολιτών πολιτών πολιτών προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου να ελεγ- χθούν χθούν οι πράξεις, πράξεις, πράξεις, πράξεις, οι παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις και οι εν γένει ενέργειες ενέργειες ενέργειες των υπευθύνων υπευθύνων καθώς και και η πραγ πραγ ματική ματική κατάσταση κατάσταση κατάσταση κατάσταση πριν πριν πριν να είναι είναι είναι πολύ πολύ πολύ αργά αργά για για όλους. όλους. όλους.
17. Ακόμη Ακόμη Ακόμη καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε τους τους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους και υπευθύνους υπευθύνους για για για τη συστηματική απα- απα- γόρευση γόρευση γόρευση σωτήριων σωτήριων σωτήριων φαρμάκων φαρμάκων φαρμάκων και και για για για την την παράνομη παράνομη παράνομη παράνομη διάκριση διάκριση διάκριση διάκριση των πολιτών πολιτών πολιτών πολιτών πολιτών σε δυο δυο αντιπαρατιθέμενες αντιπαρατιθέμενες αντιπαρατιθέμενες κατηγορίες κατηγορίες κατηγορίες κατηγορίες κατηγορίες στο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο πλαίσιο του του μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου μεθοδευόμενου κοινωνικού κοινωνικού κοινωνικού κοινωνικού κοινωνικού κοινωνικού κοινωνικού αυτοματι- αυτοματι- αυτοματι- σμού σμού με τον τον τον ίδιο ίδιο ίδιο δόλιο δόλιο δόλιο δόλιο σκοπό, σκοπό, σκοπό, σκοπό, δηλαδή δηλαδή με σκοπό σκοπό την εξαναγκασμένη εξαναγκασμένη εξαναγκασμένη εξαναγκασμένη υποβολή υποβολή υποβολή υποβολή των πολιτών πολιτών πολιτών πολιτών στους στους στους αλλεπάλληλους αλλεπάλληλους αλλεπάλληλους αλλεπάλληλους αλλεπάλληλους αλλεπάλληλους βλαπτικούς βλαπτικούς βλαπτικούς βλαπτικούς βλαπτικούς και επικίνδυνους επικίνδυνους επικίνδυνους για για τη ζωή ζωή εμβολια- εμβολια- εμβολια- εμβολια- εμβολια- σμούς. σμούς. Ιδιαίτερη Ιδιαίτερη Ιδιαίτερη σημασία σημασία σημασία σημασία προσλαμβάνει προσλαμβάνει προσλαμβάνει προσλαμβάνει προσλαμβάνει προσλαμβάνει η δήλωση του του κυβερνητικού κυβερνητικού κυβερνητικού κυβερνητικού κυβερνητικού κυβερνητικού κυβερνητικού στελέχους στελέχους στελέχους Γε- Γε- ωργίου ωργίου Γεραπετρίτη, Γεραπετρίτη, Γεραπετρίτη, Γεραπετρίτη, σύμφωνα σύμφωνα σύμφωνα με την την οποία οποία “μόλις “μόλις “μόλις “μόλις αποκτηθεί αποκτηθεί αποκτηθεί αποκτηθεί αποκτηθεί η δυνατότητα δυνατότητα δυνατότητα δυνατότητα κα- κα- κα- θολικού θολικού θολικού θολικού εμβολιασμού, εμβολιασμού, εμβολιασμού, εμβολιασμού, εμβολιασμού, εμβολιασμού, ξεκινούν ξεκινούν ξεκινούν ξεκινούν ξεκινούν αμ έσως έσως έσως τα προνόμια προνόμια προνόμια προνόμια προνόμια γιά γιά γιά τους εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- εμβολιασμέ- νους”. νους”. νους”. Χώρισε Χώρισε Χώρισε δηλαδή δηλαδή δηλαδή δηλαδή αμέσως αμέσως αμέσως αμέσως αμέσως τους πολίτες πολίτες πολίτες σε δύο δύο κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες, παρεισάγο- παρεισάγο- παρεισάγο- παρεισάγο- παρεισάγο- παρεισάγο- ντας ντας παράνομη παράνομη παράνομη παράνομη παράνομη παράνομη διάκριση διάκριση διάκριση διάκριση διάκριση σε αντίθεση αντίθεση αντίθεση αντίθεση με τις προβλέψεις ροβλέψεις ροβλέψεις ροβλέψεις του του διεθνούς διεθνούς διεθνούς διεθνούς και και και του του εσωτερικού εσωτερικού εσωτερικού εσωτερικού εσωτερικού εσωτερικού δικαίου δικαίου δικαίου δικαίου που αποκλείουν αποκλείουν αποκλείουν αποκλείουν αποκλείουν αποκλείουν κάθε κάθε κάθε διαχωρισμό διαχωρισμό διαχωρισμό διαχωρισμό των των πολιτών πολιτών πολιτών και και και εν γένει γένει γένει γένει των των κατοίκων κατοίκων κατοίκων κατοίκων κατοίκων κατοίκων εντός εντός εντός της ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής Επικράτειας Επικράτειας Επικράτειας Επικράτειας Επικράτειας Επικράτειας Επικράτειας καθώς καθώς καθώς καθώς και και και εντός εντός της επικράτειας επικράτειας επικράτειας επικράτειας επικράτειας επικράτειας επικράτειας των των κρατών κρατών κρατών κρατών κρατών – μελών μελών μελών μελών της Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένωσης. Ένωσης. Ένωσης. Ένωσης. Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά ο επιφανής επιφανής επιφανής επιφανής επιφανής επιφανής καθηγ καθηγ καθηγ καθηγ ητής Γεώργιος Γεώργιος Γεώργιος Γεώργιος Γεώργιος Γεώργιος Κασιμάτης επεσήμανε επεσήμανε επεσήμανε επεσήμανε επεσήμανε επεσήμανε ότι αυτό αυτό αυτό το πράγμα πράγμα πράγμα που που που έχει έχει έχει κάνει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, Γεραπετρίτης, ο οποίος οποίος οποίος οποίος οποίος οποίος είναι είναι είναι είναι Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος Συνταγματολόγος -μαθητής μαθητής μαθητής μου, είναι είναι είναι έγκλημα έγκλημα έγκλημα κατά κατά της ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. ανθρωπότητος. Το λέω λέω ξεκάθαρα ξεκάθαρα ξεκάθαρα ξεκάθαρα . [httpshttpshttpshttpshttps://://://theflagreporttheflagreport theflagreporttheflagreport theflagreport. comcomcom/ kathigitiskathigitis kathigitiskathigitis kathigitiskathigitis-g-kasima-kasima-kasima-kasima-kasima-kasima- tistis -o-gerapetritis gerapetritisgerapetritis gerapetritisgerapetritisgerapetritis-pou pou-ypirxeypirxe ypirxeypirxe-mathitismathitismathitismathitis mathitis -moumou -diaprattei diapratteidiapratteidiaprattei -egklima egklimaegklimaegklimaegklima-katakata kata -tististis- an-an- thropotitasthropotitas thropotitasthropotitas thropotitas /].
18. Είναι σαφές και καταγγέλλουμε ότι, πέραν των άλλων εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων, συντελείται εντελώς αντισυνταγματικά η διάκριση των πολιτών σε άνι-σες κατηγορίες. Αυτών που μπορούν να θεραπεύονται αμέσως από τον κορωνοϊό και αυτών που υποβάλλονται σε ιατρικά πρωτόκολλα θανάτου ως αποτέλεσμα πλάνης και εξαπάτησης καταργούμενης εν τοις πράγμασι της διάταξης του άρθρου 4§2 Σ περί της θεμελιώδους ισότητας στα δικαιώματα και στιςς υποχρεώσεις των Ελλήνων. Την ίδια
13
στιγμή που το εμβόλιο επιβάλλεται ως δήθεν το μόνο μέσο άμυνας απέναντι στην παν-δημία, η ελληνική Πολιτεία μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), δη-λαδή δια των αρμοδίων και υπευθύνων κρατικών παραγόντων και υπαλλήλων, εμπο-δίζουν τη χρήση αποτελεσματικών φαρμάκων τα οποία αποδεικνύονται σωτήρια. Μά-λιστα Έλληνες επιστήμονες, όπως συμβαίνει με ερευνητές στο Νοσοκομείο Παπανι-κολάου, που έχουν σαφώς παράγει αποτελεσματικές θεραπείες, παρακαλούν τους αρ-μοδίους για τη διάθεση οικονομικών πόρων για να εφαρμόσουν τις εν λόγω θεραπείες και να σώζουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό. Επί-σης, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που διέθετε τα κονδύλια για την εισαγωγή μο-νοκλωνικών αντισωμάτων, δεν δόθηκε άδεια εισαγωγής και αγοράς των σωτήριων φαρμάκων από τον ΕΟΦ. Όπως είναι γνωστό, οι Αρχιεπίσκοποι Ελλάδος και Αλβα-νίας θεραπευθήκαν σε μια ημέρα, ενώ ο απλός λαός διασωληνώνεται και καταδικάζε-ται σε θάνατο. Ομοίως και τα παρεισαγόμενα “ιατρικά διαβατήρια” διχάζουν την ελ-ληνική κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ως παράδειγμα, ενδεικτικά, αναφέρουμε την περίπτωση των κυρίων Γώγου και Τζωρτίδη. Κυκλοφόρησε στο δια-δίκτυο βίντεο (τον Μάιο 2020) στο οποίο αποτυπώθηκε η αφήγηση ενός ασθενούς που νοσηλεύτηκε τον Απρίλιο του 2020 στο ΠΓΝΠ (ιατρός Φ. Τζωρτζίδης), στον οποίο ο κ. Χ. Γώγος χορήγησε "φάρμακο" που "τον έκανε καλά" [https://www.youtube. com/watch?v=Y Kr2t7t6ya4 και εκτενέστερα στο https://www.youtube.com/ watch?v=3aQHvuyOOOg.]. Στο βίντεο αυτό αναφέρονται πολλά ονόματα γιατρών του Πανεπιστημιακού/ Νοσοκομείου (Κλινική Παθολογίας) που χορηγούν το ίδιο "φάρμακο" και θεραπεύουν ασθενείς. Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει πλέον ευρύτερα και υπάρχει και απάντηση του κ. Χ. Γώγου αναφορικά με τη θεραπεία που ακολού-θησε. Οι περιγραφές του ασθενούς στο σχετικό βίντεο και οι απαντήσεις του κ. Χ. Γώγου δημιουργούν πολλές απορίες (α΄) ο ασθενής υπογράφει. Συνεπώς, η θεραπεία είναι πειραματική. Υπάρχει πρωτόκολλο στο Νοσοκομείο για να ελεγχθεί πόσοι άλλοι έλαβαν την ίδια θεραπεία και με συγκεκριμένα αποτελέσματα, (β΄) στον ασθενή χορη-γήθηκε η θεραπεία στο χέρι και δεν την έλαβε από τις νοσηλεύτριες της Κλινικής (κα-θώς ο ασθενής νοσηλευόταν), (γ΄) δεν γνωστοποιήθηκε η διαδικασία χορήγησης της
14
θεραπείας, (δ΄) ο κ. Γώγος έχει δώσει δύο διαφορετικές απαντήσεις αναφορικά με το είδος της θεραπείας περί χορήγησης (Ι) Τασιλιζουμάμπης και (ΙΙ) Τασιλιζουμάμπης, κορικοστεροειδών, ρεμδεσιβίρης. Η δεύτερη απάντηση έχει προφανές σφάλμα επειδή τότε (τον Απρίλιο 2020) δεν υπήρχε ρεμδεσιβίρη στην ελληνική αγορά και στα νοσο-κομεία, (ε΄) ο ασθενής θεραπεύτηκε πολύ γρήγορα. Εξήγησε μάλιστα ότι ο κ. Γώγος κράτησε μια θεραπεία για αυτόν και έτσι κάνουν οι γιατροί. Όμως, οι γιατροί δεν επι-τρέπεται να ευεργετούν και να θεραπεύουν μόνο ορισμένους ασθενείς, διακρίνοντας μεταξύ των ασθενών τους προνομιούχους και τους μη προνομιούχους και (ε΄) εφ’ όσον η θεραπεία ήταν αποτελεσματική, έπρεπε να είχε δημοσιευθεί και να είχε γίνει κτήμα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.
19. Υπάρχουν Υπάρχουν Υπάρχουν Υπάρχουν Υπάρχουν Υπάρχουν στατιστικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές θανάτου θανάτου θανάτου που που που αφήνουν αφήνουν αφήνουν ψυχρά ψυχρά αδιάφορους αδιάφορους αδιάφορους αδιάφορους τους τους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους αρμοδίους και όσους όσους όσους άλλους άλλους άλλους άλλους είναι είναι είναι είναι υπεύθυνοι υπεύθυνοι για για την προστασία προστασία προστασία προστασία προστασία της δημόσιας δημόσιας δημόσιας δημόσιας δημόσιας δημόσιας υγείας υγείας υγείας υγείας και για για το μέλλον μέλλον μέλλον της της ελληνικής ελληνικής ελληνικής ελληνικής κοινωνίας. κοινωνίας. κοινωνίας. κοινωνίας. κοινωνίας. κοινωνίας. Βάσει Βάσει Βάσει αυτών αυτών των στοιχείων στοιχείων στοιχείων προκύπτει προκύπτει προκύπτει προκύπτει προκύπτει αδιαμφισβή- αδιαμφισβή- αδιαμφισβή- αδιαμφισβή- αδιαμφισβή- τητα ότι ότι στην στην Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα όπως όπως και αλλού αλλού αλλού αλλού τα εμβόλια εμβόλια εμβόλια εμβόλια έχουν έχουν έχουν αυξήσει αυξήσει αυξήσει κατακόρυφα κατακόρυφα κατακόρυφα κατακόρυφα κατακόρυφα κατακόρυφα τους τους τους θανάτους. θανάτους. θανάτους. Τα στατιστικά στατιστικά στατιστικά στατιστικά στατιστικά δεδομένα δεδομένα δεδομένα δεδομένα προκύπτουν προκύπτουν προκύπτουν προκύπτουν προκύπτουν και και τεκμηριών τεκμηριών τεκμηριών τεκμηριών ονται ονται από από ακόλουθο ακόλουθο βί- βί- βί- ντεο (httpshttpshttpshttpshttps://://://youtuyoutuyoutuyoutuyoutu.be /xSrcxSrcxSrc _s2GqfwGqfwGqfwGqfw) και αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται σαφώς σαφώς σαφώς ότι ότι τα πειραματικά πειραματικά πειραματικά πειραματικά εμ- εμ- βόλια βόλια βόλια βόλια του του του κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού σαφώς σαφώς σαφώς προκαλούν, προκαλούν, προκαλούν, προκαλούν, τόσο τόσο τόσο στην Ελλάδα, Ελλάδα, Ελλάδα, Ελλάδα, στην Κύπρο Κύπρο Κύπρο αλλά αλλά και και διεθνώς, διεθνώς, διεθνώς, θανάτους θανάτους θανάτους θανάτους υπέρμετρα υπέρμετρα υπέρμετρα περισσ περισσ περισσ ότερους ότερους ότερους ότερους από από τους τους τους αναμενόμενους αναμενόμενους αναμενόμενους αναμενόμενους αν δεν εγίνο- εγίνο- εγίνο- ντο τα εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. εμβόλια. Επειδή Επειδή Επειδή Επειδή τα στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία αυτά είναι είναι αξιόπιστα αξιόπιστα αξιόπιστα αξιόπιστα αξιόπιστα αξιόπιστα εφ’ εφ’ εφ’ όσον όσον όσον προέρχονται προέρχονται προέρχονται προέρχονται προέρχονται προέρχονται προέρχονται από από τις τις επίσημες επίσημες κρατικές κρατικές κρατικές κρατικές κρατικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές στατιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες, υπηρεσίες, υπηρεσίες, υπηρεσίες, επιβάλλεται επιβάλλεται επιβάλλεται επιβάλλεται η αυτεπάγγελτη αυτεπάγγελτη αυτεπάγγελτη αυτεπάγγελτη αυτεπάγγελτη ενέργεια ενέργεια ενέργεια ενέργεια της διωκτικής διωκτικής διωκτικής διωκτικής Αρχής, Αρχής, Αρχής, Αρχής, με αφορμή αφορμή αφορμή αφορμή την προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη μηνυτ ήρια ήρια ήρια αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά μας, μας, για για να προ- προ- προ- στατευθεί στατευθεί ο ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός ελληνικός λαός λαός από από την επιβαλλόμενη επιβαλλόμενη επιβαλλόμενη επιβαλλόμενη επιβαλλόμενη επέκταση επέκταση επέκταση της της νόσου νόσου νόσου και και των θανά- θανά- των που που μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί να καταλήξει καταλήξει κυριολεκτικά κυριολεκτικά κυριολεκτικά κυριολεκτικά κυριολεκτικά σε γενοκτονία. γενοκτονία. γενοκτονία. γενοκτονία. γενοκτονία. Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση παρέχεται παρέχεται παρέχεται παρέχεται από από τους τους νέους νέους νέους πίνακες πίνακες πίνακες πίνακες από από την ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ (httpshttpshttpshttpshttps:// www .statisticsstatisticsstatistics statisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatistics.gr /el /statisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatisticsstatistics? p_p_id =documentsdocumentsdocuments documents documentsdocuments_WARWARWAR_publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportlet _INSTANCEINSTANCEINSTANCE INSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCE_qDQqDQqDQ8fBKKo fBKKofBKKofBKKo4lN & p _p_lifecyclelifecyclelifecyclelifecycle lifecycle lifecycle=2& =2&p_p_statestatestatestatestate=normalnormalnormal normal&p_p_mode modemode=viewviewviewview&p_p_cacheabilitycacheabilitycacheability cacheability cacheabilitycacheabilitycacheabilitycacheabilitycacheabilitycacheability=cacheLev-cacheLev- cacheLev- cacheLev- cacheLev-elPage elPage elPageelPage&p_p_colcolcol_id =column columncolumncolumncolumn-2& p_p_colcolcol_count countcountcount=4&=4&=4&p_p_col col_pospospos=1&_=1&_=1&_=1&_docu-docu-docu- docu-
15
ments mentsments_WARWARWAR_publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet_INSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCE _qDQ 8fBKKo fBKKofBKKo4lN _javaxjavaxjavaxjavaxjavax.faces faces .re- re-sourcesourcesourcesource =documentdocumentdocumentdocumentdocument documentdocument&_ documentsdocumentsdocuments documentsdocuments documentsdocuments_WARWARWAR_publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet_INSTANCE INSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCE_qDQ 8fBK fBK Ko 4lN _ln =downloadResourcesdownloadResourcesdownloadResourcesdownloadResourcesdownloadResourcesdownloadResourcesdownloadResources downloadResources downloadResourcesdownloadResourcesdownloadResourcesdownloadResources &_ documentsdocumentsdocumentsdocumentsdocuments documentsdocumentsdocuments_WARWARWAR_publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet publicationsportletpublicationsportletpublicationsportlet_IN-IN-IN-STANCE STANCESTANCESTANCESTANCE_qDQqDQqDQ8fBKKo fBKKofBKKofBKKo4lN _documentIDdocumentIDdocumentID documentIDdocumentID documentIDdocumentIDdocumentID=444491&_ =444491&_=444491&_=444491&_=444491&_=444491&_=444491&_=444491&_documentsdocumentsdocuments documents documentsdocuments_WAR _publica-publica-publica-publica-publica-publica- tionsportlettionsportlettionsportlettionsportlettionsportlettionsportlettionsportlettionsportlet tionsportlettionsportlettionsportlet_INSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCEINSTANCE _qDQ 8fBKKo fBKKofBKKo4lN _localelocalelocale localelocale=el )
Όπως Όπως αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται από από τα επίσημα στατιστικά στατιστικά στατιστικά στατιστικά στοιχεία, στοιχεία, στοιχεία, στοιχεία, στοιχεία, οι θάνατοι θάνατοι θάνατοι θάνατοι πριν πριν πριν την εφαρ- εφαρ- εφαρ- μογή του του εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού εμβολιασμού ήταν ήταν σαφώς σαφώς σαφώς λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι λιγότεροι ακόμη ακόμη ακόμη και και με την την πανδημία πανδημία πανδημία του του του κορω- κορω- κορω- κορω- νοϊού. νοϊού. νοϊού. νοϊού. Μάλιστα Μάλιστα Μάλιστα τα δεδομένα δεδομένα δεδομένα θνησιμότητας θνησιμότητας θνησιμότητας θνησιμότητας θνησιμότητας θνησιμότητας του του 2020,2020,2020,2020,2020, παρουσία παρουσία παρουσία παρουσία παρουσία της πανδημίας, πανδημίας, πανδημίας, πανδημίας, ήταν ήταν όμοια όμοια όμοια όμοια όμοια με αυτά των προηγούμενων προηγούμενων προηγούμενων προηγούμενων προηγούμενων προηγούμενων προηγούμενων ετών. Δηλαδή, Δηλαδή, Δηλαδή, όπως όπως έχουν έχουν επισημάνει επισημάνει πολλοί πολλοί πολλοί πολλοί επι- επι- επι- στήμονες, στήμονες, στήμονες, η θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα του του κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού κορωνοϊού ήταν ήταν εντελώς ίση ίση με τη θνησιμότητα θνησιμότητα θνησιμότητα της γρί- γρί- γρί- πης και άλλων ιώσεων. ιώσεων. ιώσεων. Συνεπώς, Συνεπώς, συντρέχει συντρέχει συντρέχει νόμιμη νόμιμη περίπτωση περίπτωση περίπτωση περίπτωση ελέγχου ελέγχου ελέγχου των εν προκει- προκει- προκει- προκει- προκει- μένω καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων με σκοπό σκοπό σκοπό σκοπό τη διενέργεια διενέργεια διενέργεια διενέργεια διενέργεια διενέργεια των απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων απαιτουμένων ανακριτικών ανακριτικών ανακριτικών ανακριτικών ανακριτικών πρά- πρά- πρά- ξεων και έρευνες έρευνες από από αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αρμόδιους αντικειμενικούς αντικειμενικούς αντικειμενικούς αντικειμενικούς αντικειμενικούς αντικειμενικούς αντικειμενικούς και αμερόληπτους αμερόληπτους αμερόληπτους αμερόληπτους αμερόληπτους επιστήμονες επιστήμονες που που δεν ευρίσκονται ευρίσκονται ευρίσκονται ευρίσκονται ευρίσκονται ευρίσκονται σε οικονομική οικονομική οικονομική οικονομική οικονομική οικονομική εξάρτηση εξάρτηση εξάρτηση εξάρτηση εξάρτηση από από τους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους φαρμακέμπορους και και τις τις φαρμα- φαρμα- φαρμα- φαρμα- κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες κοβιομηχανίες ούτε ούτε ελέγχονται ελέγχονται ελέγχονται ελέγχονται ελέγχονται ελέγχονται από από τις τις μονομερείς μονομερείς μονομερείς μονομερείς πολιτικές πολιτικές και και κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές κυβερνητικές επιλο- επιλο- επιλο- επιλο- γές.
20. Περαιτέρω, Περαιτέρω, Περαιτέρω, καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε καταγγέλλουμε τις τις τις παρανόμως αρανόμως αρανόμως μη γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες γνωστοποιηθείσες σοβαρές σοβαρές σοβαρές σοβαρές παρε- παρε- παρε- νέργειες νέργειες νέργειες των των πειραματικών πειραματικών πειραματικών πειραματικών πειραματικών πειραματικών εμβολίων, εμβολίων, εμβολίων, εμβολίων, που που που έπρεπε έπρεπε να είχαν είχαν είχαν γίνει γίνει γίνει γίνει γνωστές γνωστές από από τους τους τους υ- πευθύνους πευθύνους πευθύνους και και τις τις τις οποίες οποίες οποίες οποίες όφειλαν όφειλαν όφειλαν όφειλαν οι καταγγελλόμενοι καταγγελλόμενοι καταγγελλόμενοι καταγγελλόμενοι καταγγελλόμενοι καταγγελλόμενοι να είχαν είχαν είχαν είχαν αποκαλύψει αποκαλύψει αποκαλύψει αποκαλύψει ειδικά ειδικά ειδικά ειδικά ειδικά στους στους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους εξαναγκαζόμενους να υποστούν υποστούν υποστούν υποστούν υποστούν τους τους διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς διαδοχικούς εμβο εμβο λιασμούς λιασμούς λιασμούς λιασμούς πολίτες. πολίτες. πολίτες. πολίτες. πολίτες. πολίτες. Όπως Όπως Όπως αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται αποδεικνύεται από από τις τις συγκεκριμένες συγκεκριμένες συγκεκριμένες μελέτες μελέτες μελέτες που που δημοσιεύθηκαν δημοσιεύθηκαν δημοσιεύθηκαν δημοσιεύθηκαν στα έγκυρα διεθνή διεθνή διεθνή ιατρικά ιατρικά ιατρικά ιατρικά περιοδικά περιοδικά περιοδικά περιοδικά περιοδικά περιοδικά (βάσει (βάσει (βάσει των προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων προσκομιζόμενων αδιάψευστων αδιάψευστων αδιάψευστων αδιάψευστων στοιχείων στοιχείων στοιχείων στοιχείων και αποδεί- αποδεί- αποδεί- αποδεί- αποδεί- ξεων), τα γενετικά γενετικά γενετικά εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, δια δια των των οποίων οποίων οποίων οποίων διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται διενεργούνται οι μαζικοί μαζικοί μαζικοί μαζικοί εμβολιασ εμβολιασ εμβολιασ εμβολιασ μοί, μοί, μοί, μοί, προκαλούν προκαλούν προκαλούν προκαλούν προκαλούν πολλαπλές πολλαπλές πολλαπλές πολλαπλές πολλαπλές ασθένειες, ασθένειες, στην καρδιά, καρδιά, καρδιά, στον στον εγκέφαλο εγκέφαλο εγκέφαλο εγκέφαλο και σε άλλα όργανα όργανα όργανα του του ανθρώπινου ανθρώπινου ανθρώπινου ανθρώπινου ανθρώπινου ανθρώπινου σώματος. σώματος. Κυρίως, Κυρίως, Κυρίως, Κυρίως, όμως, όμως, προκαλούν προκαλούν προκαλούν προκαλούν προκαλούν αλλαγή αλλαγή αλλαγή στη στη γενετική γενετική γενετική ταυτότητα ταυτότητα ταυτότητα ταυτότητα του ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου ανθρώπου η οποία οποία οποία οποία οποία προστατεύεται προστατεύεται προστατεύεται προστατεύεται προστατεύεται προστατεύεται από από από διεθνείς διεθνείς διεθνείς συνθήκες συνθήκες και και τα εθνικά εθνικά εθνικά συντάγ- συντάγ- ματα. ματα. Ειδικότερα, Ειδικότερα, Ειδικότερα, Ειδικότερα, Ειδικότερα, Ειδικότερα, αποκρύφτηκε ποκρύφτηκε ποκρύφτηκε ποκρύφτηκε από από τους τους καταγγελλόμενους καταγγελλόμενους καταγγελλόμενους καταγγελλόμενους καταγγελλόμενους καταγγελλόμενους ότι ότι ότι το RNA RNA ενσωματώ- ενσωματώ- νεται νεται στο γενετικό γενετικό γενετικό υλικό υλικό υλικό του του του ανθρώπου. ανθρώπου. ανθρώπου. ανθρώπου. Κατά Κατά την έναρξη έναρξη του του Μαΐου, δημοσιεύθηκε δημοσιεύθηκε δημοσιεύθηκε δημοσιεύθηκε δημοσιεύθηκε
16
σημαντικό σημαντικό άρθρο άρθρο άρθρο στο στο περιοδικό περιοδικό περιοδικό περιοδικό περιοδικό περιοδικό PNASPNASPNASPNAS που που που πειραματικά πειραματικά πειραματικά αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει τη δυνατότητα δυνατότητα δυνατότητα δυνατότητα ενσωμάτωσης ενσωμάτωσης τμημάτων τμημάτων τμημάτων του του του RNARNARNA του του του ιού SARS SARS -Co V-2 στο γονιδίωμα γονιδίωμα γονιδίωμα γονιδίωμα γονιδίωμα γονιδίωμα των ανθρώ- ανθρώ- ανθρώ- πινων πινων κυττάρων κυττάρων κυττάρων που που προσβάλλει προσβάλλει προσβάλλει προσβάλλει προσβάλλει [https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas. https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas.https://www.pnas. org/org/org/org/ content/118/21/e210 content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210content/118/21/e210 59 6811868118681186811868118]. Οι ερευνητές ερευνητές διαπίστωσαν διαπίστωσαν διαπίστωσαν διαπίστωσαν διαπίστωσαν διαπίστωσαν ότι ότι σε νεκροτομικό νεκροτομικό νεκροτομικό νεκροτομικό νεκροτομικό υλικό υλικό υλικό υλικό προσβληθέντων προσβληθέντων προσβληθέντων προσβληθέντων προσβληθέντων από κο- κο- ρωνοϊό ρωνοϊό ρωνοϊό ρωνοϊό παρατηρούνται παρατηρούνται παρατηρούνται παρατηρούνται παρατηρούνται παρατηρούνται παρατηρούνται αλληλουχίες αλληλουχίες αλληλουχίες αλληλουχίες αλληλουχίες DNADNADNA στα πνευμονικά πνευμονικά πνευμονικά πνευμονικά κύτταρα κύτταρα κύτταρα που που είναι είναι το απο- πο- τέλεσμα αντίστροφης αντίστροφης αντίστροφης αντίστροφης αντίστροφης αντίστροφης μεταγραφής μεταγραφής μεταγραφής και και ενσωμάτωσης ενσωμάτωσης ιικού ιικού ιικού ιικού ιικού γενετικού γενετικού γενετικού γενετικού γενετικού υλικού υλικού υλικού υλικού υλικού στο αν- θρώπινο. θρώπινο. θρώπινο. θρώπινο. θρώπινο. Η επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική επιστημονική αυτή διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση διαπίστωση δεν αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει αποδεικνύει ότι ότι ότι το mRNA mRNAmRNA των των εμβο- εμβο- εμβο- εμβο- λίων λίων κάνει το ίδιο ίδιο ίδιο αλλά αλλά πλέον, πλέον, μετά από από αυτή αυτή την έρευνα, έρευνα, αυτό πιθανολογείται πιθανολογείται πιθανολογείται πιθανολογείται πιθανολογείται πιθανολογείται πιθανολογείται έντονα. έντονα. έντονα. έντονα. Οι εξαναγκαζόμενο εξαναγκαζόμενο εξαναγκαζόμενο εξαναγκαζόμενο εξαναγκαζόμενο ι εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί εμβολιασμοί καταλήγουν καταλήγουν καταλήγουν καταλήγουν καταλήγουν σε επιδράσεις επιδράσεις επιδράσεις επιδράσεις επιδράσεις επιδράσεις αρνητικές αρνητικές αρνητικές αρνητικές και και στις στις στις μελ- μελ- λοντικές λοντικές λοντικές λοντικές γενεές. Ο καθηγητής καθηγητής LucLucLuc Montagnier MontagnierMontagnierMontagnier MontagnierMontagnierMontagnierMontagnier, Νόμπελ Νόμπελ Νόμπελ Νόμπελ Ιατρικής Ιατρικής Ιατρικής Ιατρικής (2008), (2008),(2008),(2008),(2008), δήλωσε δήλωσε σχε- σχε- τικά τικά : “Σκανδαλίστηκα “Σκανδαλίστηκα “Σκανδαλίστηκα “Σκανδαλίστηκα “Σκανδαλίστηκα που που θέλουν θέλουν θέλουν να εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν εμβολιάσουν τα παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά γιατί γιατί γιατί με το mRNA mRNAmRNA αγ- γίζουμε γίζουμε γίζουμε γίζουμε γίζουμε αληθινά αληθινά αληθινά τις τις τις μελλοντικές μελλοντικές μελλοντικές μελλοντικές μελλοντικές γενιές, γενιές, γενιές, γενιές, μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί να έχει έχει επιπτώσεις επιπτώσεις επιπτώσεις επιπτώσεις γι’ αυτές αυτές ! Το 10 -25 % των εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων εμβολιασμένων θα πεθάνουν πεθάνουν πεθάνουν [βίντεο βίντεο βίντεο βίντεο - dimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenews dimpenews dimpenews.comcomcom
(httpshttpshttpshttpshttps://://://dimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenewsdimpenews.comcomcom/2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής /2021/05/31/καθηγητής -luclucluc-montagniermontagniermontagniermontagniermontagniermontagniermontagniermontagniermontagnier -νόμπελ νόμπελ νόμπελ νόμπελ -ιατρικής ιατρικής ιατρικής ιατρικής ιατρικής ιατρικής -2008200820082008-σκανδ/) σκανδ/) σκανδ/) ]. Σύμφωνα Σύμφωνα Σύμφωνα με τις τις έγκυρες επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές επιστημονικές εργασίες, εργασίες, εργασίες, εργασίες, συνημμένως συνημμένως προσα- προσα- γόμενες, γόμενες, βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται βεβαιώνεται ότι ότι είναι είναι είναι δυνατόν δυνατόν δυνατόν να υπάρξει υπάρξει εξ αιτίας αιτίας των των εμβολίων εμβολίων εμβολίων εμβολίων εμβολίων μετάλλαξη μετάλλαξη στο ανθρώπινο ανθρώπινο ανθρώπινο ανθρώπινο ανθρώπινο DNA με αποτέλεσμα αποτέλεσμα αποτέλεσμα αποτέλεσμα την καταστροφή καταστροφή καταστροφή καταστροφή καταστροφή καταστροφή της ανθρώπινης ανθρώπινης ανθρώπινης νοημοσύνης νοημοσύνης νοημοσύνης νοημοσύνης νοημοσύνης και και της ανθρώπινης ανθρώπινης ανθρώπινης γενετικής γενετικής ταυτότητας. ταυτότητας. Αυτή Αυτή Αυτή η εκδοχή από από μόνη μόνη της μας θέτει θέτει σε κα- τάσταση τάσταση τάσταση καθολικού καθολικού καθολικού καθολικού συναγερμ συναγερμ ού προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου προκειμένου να προστατευθεί προστατευθεί προστατευθεί προστατευθεί προστατευθεί ο άνθρωπος άνθρωπος άνθρωπος και ο πο- πο- λιτισμός λιτισμός λιτισμός λιτισμός λιτισμός λιτισμός από από μια μια μια εγκληματική εγκληματική εγκληματική εγκληματική διεθνή διεθνή ομάδα ομάδα ομάδα ομάδα υπολελειμμένων υπολελειμμένων υπολελειμμένων υπολελειμμένων υπολελειμμένων υπολελειμμένων υπολελειμμένων πνευματικά πνευματικά πνευματικά ανθρώπων ανθρώπων που που θεωρούν θεωρούν θεωρούν τον τον τον πλανήτη πλανήτη γη και την ανθρωπότητα ανθρωπότητα ανθρωπότητα ανθρωπότητα δικό δικό τους τους τους κτήμα και ιδιοκτησία ιδιοκτησία ιδιοκτησία ιδιοκτησία ιδιοκτησία ιδιοκτησία ιδιοκτησία όπου όπου όπου μπορούν μπορούν μπορούν μπορούν μπορούν μπορούν μέσω της τεχνολογίας τεχνολογίας τεχνολογίας τεχνολογίας τεχνολογίας να επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν επιβάλλουν τις τις τις οποίες οποίες οποίες οποίες οποίες δικές δικές των αποφάσεις αποφάσεις αποφάσεις αποφάσεις αποφάσεις αποφάσεις αποφάσεις καταργώντας καταργώντας καταργώντας καταργώντας κάθε έννοια έννοια έννοια έννοια δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, δικαίου, δημοκρατίας δημοκρατίας δημοκρατίας δημοκρατίας και ελευθερίας ελευθερίας ελευθερίας των ανθρώπων. ανθρώπων.
21. Επίσης, Επίσης, Επίσης, Επίσης, Επίσης, κατόπιν κατόπιν κατόπιν κατόπιν των των προεκτεθέντων, προεκτεθέντων, προεκτεθέντων, προεκτεθέντων, προεκτεθέντων, προεκτεθέντων, συντρέχει συντρέχει συντρέχει νόμιμη νόμιμη περίπτωση περίπτωση περίπτωση πλήρους πλήρους πλήρους ελέγ- ελέγ- χου χου των καταγγελιών καταγγελιών καταγγελιών καταγγελιών καταγγελιών μας, μας, ώστε να ασκηθεί ασκηθεί η προβλεπόμενη προβλεπόμενη προβλεπόμενη προβλεπόμενη προβλεπόμενη προβλεπόμενη προβλεπόμενη ποινική ποινική ποινική ποινική δίωξη δίωξη κατά των των υπευθύνων υπευθύνων υπευθύνων των ανωτέρω ανωτέρω ανωτέρω ανωτέρω παράνομων παράνομων παράνομων παράνομων παράνομων και και εγκληματικών εγκληματικών εγκληματικών εγκληματικών πράξεων πράξεων πράξεων πράξεων πράξεων και και παραλείψεων. παραλείψεων. παραλείψεων. παραλείψεων. παραλείψεων. παραλείψεων. παραλείψεων.
17
22. Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας Καταγγέλλοντας συνεπώς τους τους υπεύθυνους υπεύθυνους υπεύθυνους και συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους συνυπαίτιους δράστες δράστες δράστες των προπε- προπε- προπε- ριγραφεισών ριγραφεισών ριγραφεισών ριγραφεισών ριγραφεισών ριγραφεισών ριγραφεισών πράξεων πράξεων πράξεων πράξεων και παραλείψεων παραλείψεων παραλείψεων παραλείψεων παραλείψεων παραλείψεων που που που έβλαψαν έβλαψαν έβλαψαν έβλαψαν και και εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν εξακολουθούν να βλάπτουν βλάπτουν βλάπτουν βλάπτουν βλάπτουν την υγεία υγεία υγεία και τη ζωή ζωή απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου απροσδιόριστου πλήθους πλήθους πλήθους προσώπων προσώπων προσώπων – θυμάτων θυμάτων θυμάτων της έλλειψης έλλειψης έλλειψης έλλειψης της επιβαλλόμενης επιβαλλόμενης επιβαλλόμενης επιβαλλόμενης επιβαλλόμενης ενημέρωσης ενημέρωσης ενημέρωσης ενημέρωσης καθώς και της διαπιστωμένης διαπιστωμένης διαπιστωμένης διαπιστωμένης διαπιστωμένης εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής εξακολουθητικής παραπλη- παραπλη- παραπλη- παραπλη- ροφόρησης ροφόρησης ροφόρησης ροφόρησης ροφόρησης ροφόρησης ροφόρησης με σκοπό σκοπό σκοπό την επιβολή επιβολή εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων εξαναγκασμένων ιατρικών ιατρικών ιατρικών ιατρικών πράξεων πράξεων πράξεων και ήδη εξανα- εξανα- γκασμένων γκασμένων εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών εμβολιασμών με τα γνωστά γνωστά γνωστά ευρύτερα ευρύτερα ευρύτερα πειραματικά πειραματικά πειραματικά εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, αιτούμεθα αιτούμεθα αιτούμεθα αιτούμεθα την την κατά τούτων τούτων τούτων άσκηση άσκηση της προβλεπόμενης προβλεπόμενης προβλεπόμενης προβλεπόμενης προβλεπόμενης προβλεπόμενης προβλεπόμενης ποινικής ποινικής ποινικής ποινικής δίωξης δίωξης δίωξης δίωξης και την την κατά τον τον νόμο νόμο νόμο νόμο πα- πα- ραδειγματική ραδειγματική ραδειγματική ραδειγματική ραδειγματική ραδειγματική ραδειγματική τιμωρία τιμωρία τιμωρία τιμωρία τιμωρία τους, τους, επειδή επειδή επειδή δε οι πράξεις πράξεις πράξεις πράξεις πράξεις και παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις παραλείψεις και οι εν γένει ενέρ- ενέρ- γειες γειες των των εγκαλουμένων εγκαλουμένων εγκαλουμένων επηρεάζουν επηρεάζουν επηρεάζουν επηρεάζουν επηρεάζουν επηρεάζουν και έκαστο έκαστο έκαστο από από εμ άς, δηλώνουμε δηλώνουμε δηλώνουμε δηλώνουμε δηλώνουμε παράσταση παράσταση παράσταση παράσταση παράσταση εν προκειμένω προκειμένω προκειμένω προκειμένω για για για την υποστήριξη υποστήριξη υποστήριξη υποστήριξη της κατηγορίας, κατηγορίας, κατηγορίας, κατηγορίας, κατηγορίας, κατηγορίας, κατηγορίας, κατά τις τις διατάξεις διατάξεις διατάξεις των άρθρων άρθρων άρθρων 63 επ. ΚΠοινΔ, ΚΠοινΔ, ΚΠοινΔ, ΚΠοινΔ, ΚΠοινΔ, αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι τη διενέργεια διενέργεια διενέργεια διενέργεια διενέργεια των εντεύθεν εντεύθεν νομίμων. νομίμων. νομίμων. νομίμων. νομίμων. νομίμων. Συνημμένα Συνημμένα Συνημμένα Συνημμένα προσάγομε προσάγομε προσάγομε προσάγομε προσάγομε προσάγομε τ’ ανωτέρω ανωτέρω ανωτέρω αναφερόμενα αναφερόμενα αναφερόμενα αναφερόμενα αναφερόμενα αναφερόμενα αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία για για την απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη απαιτούμενη πλήρη πλήρη τεκμηρίωση εκμηρίωση εκμηρίωση εκμηρίωση των διαληφθέντων διαληφθέντων διαληφθέντων διαληφθέντων διαληφθέντων στην στην προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη μηνυτήρια μηνυτήρια μηνυτήρια μηνυτήρια μηνυτήρια αναφορά. αναφορά. αναφορά. αναφορά. αναφορά.
23. Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται τα ειδικώς ειδικώς ειδικώς μνημονευόμενα μνημονευόμενα μνημονευόμενα μνημονευόμενα μνημονευόμενα μνημονευόμενα στο ιστορικό ιστορικό ιστορικό ιστορικό ιστορικό ιστορικό ιστορικό της της μηνυτήριας αναφο- αναφο- αναφο- ράς αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά αποδεικτικά στοιχεία στοιχεία στοιχεία στοιχεία καθώς και οπτικό οπτικό οπτικό οπτικό οπτικό δίσκο δίσκο δίσκο καταγραφής καταγραφής καταγραφής καταγραφής ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών δεδομέ- δεδομέ- δεδομέ- δεδομέ- δεδομέ- νων (DVDDVDDVD), που που που περιέχει περιέχει περιέχει την προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη προκείμενη μηνυτήρια αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά αναφορά μαζί μαζί με τις τις τις αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις για για την εντελέστερη εντελέστερη μελέτη μελέτη των αληθώς καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων καταγγελλομένων με την την προσήκουσα προσήκουσα προσήκουσα προσήκουσα απο- απο- απο- δεικτική δεικτική δεικτική τεκμηρίωση. τεκμηρίωση. τεκμηρίωση.
24. Πληρεξούσιο Πληρεξούσιο Πληρεξούσιο Πληρεξούσιο Πληρεξούσιο και αντίκλητο αντίκλητο διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε διορίζουμε τον τον δικηγόρο δικηγόρο δικηγόρο δικηγόρο δικηγόρο και κάτοικο κάτοικο κάτοικο Αθηνών Αθηνών Αθηνών κ. Θωμά Θωμά Γ. Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, Παλαιογιάννη, οδός οδός οδός Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, Σοφοκλέους, αρ ιθ. ιθ. 5, ΑΜ 1062210622106221062210622 ΔΣΑ, αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι αιτούμενοι τη σε εμάς χορήγηση χορήγηση χορήγηση ενός ενός ενός -1- κεκυρωμένου κεκυρωμένου κεκυρωμένου κεκυρωμένου κεκυρωμένου αντιγράφου αντιγράφου αντιγράφου αντιγράφου αντιγράφου αντιγράφου της προκείμενης προκείμενης προκείμενης προκείμενης προκείμενης μηνυτήριας ανα- ανα- φοράς φοράς φοράς φοράς για για για πάσα πάσα νόμιμη νόμιμη νόμιμη νόμιμη χρήση. χρήση.
Αθήνα, Αθήνα, Αθήνα, 12 η Ιουλίου Ιουλίου Ιουλίου Ιουλίου Ιουλίου 2021,2021,2021,2021,2021,
Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται Επισυνάπτονται
18
Επιστημονικό Επιστημονικό Επιστημονικό Επιστημονικό Επιστημονικό Επιστημονικό Επιστημονικό πόρισμα πόρισμα πόρισμα πόρισμα πόρισμα πόρισμα
Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική Συμβολαιογραφική πράξη πράξη πράξη πράξη βεβαίωσης βεβαίωσης βεβαίωσης βεβαίωσης συλλογής συλλογής υπογρ υπογρ αφών
 
Πηγή : SitiaFm 95.5


Συνολικες προβολες σελιδας