Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Κεντρική πλατεία Σητείας - Διαμαρτυρία που αφορά τον εκβιαστικό ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ των ανθρώπων να εμβολιαστούν.

 

 Κεντρική πλατεία Σητείας - Διαμαρτυρία που αφορά τον εκβιαστικό ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ των ανθρώπων να εμβολιαστούν. 

Το πανελλήνιο κάλεσμα σε διαμαρτυρία αφορά τον εκβιαστικό ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ των ανθρώπων να εμβολιαστούν. Αφορά την καθολική επιβολή μιας ιατρικής πράξης, η οποία παραβαίνει διεθνείς νόμους που θεσπίστηκαν με στόχο την αποτροπή κάθε επέμβασης στο ανθρώπινο σώμα χωρίς την ενημερωμένη συναίνεση του υποκειμένου.

Αφορά το φασιστικό διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους («καθαρούς») και σε ανεμβολίαστους («μιάσματα»).
Απευθύνεται επομένως σε ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ που αρνείται να παίξει το διχαστικό παιχνίδι των κρατούντων, που αρνείται να δεχτεί τον κρατικό ΕΚΒΙΑΣΜΟ, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις τιμωρητικές πρακτικές μέσα σε ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ (έστω κατ’όνομα) καθεστώς για όποιον δεν συμμορφώνεται με τις κρατικές επιταγές.
Το ζαβό που παίζει τον αρχηγό της χώρας είπε στο κατάπτυστο διάγγελμά του κάτι εξαιρετικά σημαντικό: μίλησε για «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ», παραβιάζοντας κατάφωρα το Σύνταγμα της χώρας.
Όποιος πολίτης, με μισό γραμμάριο μυαλό, ακούσει αυτή τη φράση και δεν νιώσει να του έρχεται αναγούλα, όποιος δεν πεταχτεί με φρίκη από τη θέση του, όποιος δεν ουρλιάξει με όση δύναμη έχει στα πνευμόνια του ενάντια σε αυτή την εξόφθαλμα φασιστική κατάργηση της ισότητας και της ελευθερίας των ανθρώπων, είναι και ο ίδιος μέρος αυτής της φασιστικής πρακτικής που ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΕΙ την προσωπική επιλογή και την παρέκκλιση από τις κυβερνητικές διαταγές (πλέον) και μετατρέπει τους ανθρώπους σε πειθήνιους υποτακτικούς ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Ας το σκεφτείτε οι «αψέκαστοι» αυτόκλητοι προστάτες της δημόσιας υγείας, ειδικά όσοι επιθυμείτε να καταχωρείτε τους εαυτούς σας στους «προοδευτικούς χώρους» (από τους άλλους δεν περιμένω να υποστηρίξουν τις ατομικές ελευθερίες έτσι κι αλλιώς και ας βολεύει τους «προοδευτικούς» να ταυτίζουν όσους αντιτίθενται στο αφήγημα με ακροδεξιούς, μιας και έτσι εξαιρούν τους πολύτιμους μοναδικούς και επαΐοντες εαυτούς τους).
Είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι, πρέπει ΟΛΟΙ να υποστηρίξουμε τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ατομικές ελευθερίες.
Αν δεν το κάνουμε σήμερα ΟΛΟΙ, αύριο θα βρεθείτε εσείς, ναι εσείς οι «προσεκτικοί», οι «υπεύθυνοι», οι «συμμορφωμένοι», στην ίδια θέση, αλλά δεν θα υπάρχει κανείς να σας υπερασπιστεί.
Ας μην κάνουμε τις επόμενες γενιές να αναρωτιούνται «πώς είναι δυνατόν να δέχτηκαν αυτόν το φασισμό;», όπως εμείς αναρωτιόμαστε για τους Γερμανούς πολίτες της εποχής του Ναζισμού, που έκλειναν τα μάτια στο έγκλημα που γινόταν παντού γύρω τους.Τώρα δεν έχετε δικαιολογία. Τώρα έχει έρθει η στιγμή της αδιαφιλονίκητα, απαρέγκλιτα αναγκαίας υπεράσπισης των ανθρώπινων αξιών. Διαλέξτε τι θέλετε για τα παιδιά σας.

 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας