Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Στη Σητεία ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/elaiolado-ladi-kriti.jpgΟ ATHENA IOOC, ο μοναδικός διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και ικανοποίηση ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Μακρυνάκης έλαβε την ανάθεση της διοργάνωσης του επόμενου διαγωνισμού μέσα σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο άκουσμα της νέας διοργανώτριας πόλης, της Σητείας.

Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία από τον Δήμο Σητείας αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Νίκο Μακρυνάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ, κ. Νίκο Διαλυνά και την κ. Νατάσσα Πλακάκη, εκπρόσωπο του Επιμελητήριου Λασιθίου, βρέθηκε στη Λέσβο όπου διεξάγετε τις ημέρες αυτές ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου ATHENA IOOC για να παραλάβει την σκυτάλη της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σητείας, του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας και του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

 

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας