Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Μακρύ Γιαλός: «Γρίφος» η εξαφάνιση 29χρονης – Τι προβληματίζει τις αρχές

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2021-01-14/3061098.jpgΈρευνες με σκάφη του λιμενικού, αστυνομικούς, ελικόπτερο και εθελοντές

Σε θρίλερ μετατρέπεται η εξαφάνισης νεαρής γυναίκας στο Μακρύ Γιαλό.

 

Η εξαφάνιση της 29χρονης αλλοδαπής δηλώθηκε από το περιβάλλον της την Τετάρτη 16/6 στο Λιμεναρχείο καθώς χάθηκαν τα ίχνη της ενώ είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε στην παραλία και εκ τότε ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμούς της στην περιοχή.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του λιμενικού, εθελοντές, έχει κληθεί ελικόπτερο του Λιμενικού και από ξηράς αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή. Παράλληλα οι δυνάμεις θα ενισχυθούν από τον Άγιο Νικόλαο. 

Τα ερωτήματα

Η εξαφάνισης της κοπέλας αποτελεί όμως «γρίφο». Κι αυτό γιατί την Τετάρτη ο Έλληνας σύντροφός της δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του από την 29χρονη ότι θα πήγαινε στη θάλασσα. Ωστόσο όπως διεφάνη στη συνέχεια, ενώ θα πήγαινε στη θάλασσα άφησε στο σπίτι της την τσάντα θαλάσσης, το κινητό της και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές. Παράλληλα ο σύντροφός της τόνισε ότι στην 29χρονη αρέσει και η πεζοπορία, οπότε δεν μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην κατευθύνθηκε τελικά στη θάλασσα.

Αμέσως μετά τη δήλωση σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης οι έρευνες ενώ αναμένεται ενίσχυση των δυνάμεων.

Η 29χρονη είναι αλλοδαπή αλλά κατοικεί στο Μακρύ Γιαλό με τον Έλληνα σύντροφό της.

φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας