Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Οι "Δρόμοι Ζωής" στο φαράγγι του Ρίχτη

Οι "Δρόμοι Ζωής" στο φαράγγι του Ρίχτη

Το Σάββατο 30 Μαΐου

Στην ανακοίνωσή του ο Παγκρήτιος Σύλλογος "Δρόμοι Ζωής" αναφέρει:

"Συνέχεια της βόλτας μας, στα νερά της Κρήτης για παιχνίδι, περπάτημα και μπάνιο.


Εξόρμηση λοιπόν στο διασημότερο ίσως καταρράκτη του νησιού, σε μία πορεία που θα απολαύσουν όλοι και σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.
Η περιήγηση μας στο φαράγγι του Ρίχτη θα ξεκινήσει από τα έξω Μουλιανά (Βόρεια Κρήτη ανάμεσα Αγίου Νικολάου και  Σητείας).
Με αφετηρία μας την πέτρινη μονότοξη γέφυρα του Λαχανά και με οδηγό ένα όμορφο μονοπάτι θα διαβούμε καταπράσινες από πλατάνια, πικροδάφνες, καρυδιές, συκιές και φοίνικες (στο τελείωμα), περιοχές, με το ρυάκι να μας ακολουθεί σε όλη την διαδρομή καταλήγοντας στον ιδιαίτερα εντυπωσιακό 20 μέτρων καταρράκτη του Ρίχτη. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν να βουτήξουν στην πολύ όμορφη λίμνη που σχηματίζεται στο κάτω μέρος του καταρράκτη. Τα χαλάσματα των δύο νερόμυλων που θα συναντήσουμε μαρτυρούν την – άλλοτε – έντονη δραστηριότητα της περιοχής.
Και επειδή περπάτημα, μπάνιο και παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, ένα ποτήρι κρασί δικό μας και όχι μόνο, θα σας περιμένει στο τελείωμα της εκδρομής για να σας θυμίζει ότι, εδώ ... #pernamekala .  
Πορεία εύκολη, κατηφορική μα κυρίως εντυπωσιακή σε καταπράσινο περιβάλλον.
Ώρες πορείας  03:30 Β.Δ. 1.
Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.
Ημέρα Κυριακή 30/05/2021.
Δρόμοι Ζωής, περνάμε καλά – ελάτε μαζί μας !
 
Ενδεικτική επιστροφή 20:00
 Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  
επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας".

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας