Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Επαφές του δημάρχου Σητείας με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου

 

Με  Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σητείας συναντήθηκε χθες  το απόγευμα ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κύκλου επαφών που θα έχει ο κ. Ζερβάκης καθημερινά με όλους τους Προέδρους  – ανά ομάδες στο πλαίσιο των προβλεπόμενων μέτρων) των κοινοτήτων μέχρι τις  15 του μήνα.

Δεδομένου ότι πλέον δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης οι  συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή, αλλά ούτε υπάρχει η δυνατότητα επισκέψεων, συναντήσεων και συζητήσεων στα χωριά, κρίθηκε σκόπιμο από την πλευρά του Δημάρχου να πραγματοποιηθεί ο κύκλος αυτών των συναντήσεων – με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων – προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη και να καταγραφούν τα όποια θέματα υπάρχουν , οι αστοχίες, με σκοπό την βελτίωση της κατάστασης.

Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Ζερβάκης εστίασε στους άξονες της καθαριότητας, της αγροτικής οδοποιίας και της άρδευσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Πλατανάκη, Νίκος Μακρυνάκης, Γιώργος Αϊλαμάκης.

Όπως αναδείχθηκε από την πρώτη συνάντηση, έπειτα και από τις τοποθετήσεις των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αρμένων, Παπαγιαννάδων, Μαρωνιάς, Χανδρά, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Τριάδας , στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή,  δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα. Σε ότι αφορά τα ζητήματα της καθαριότητας εκφράστηκε η  ικανοποίηση όλων για την άμεση ανταπόκριση και την δράση της Υπηρεσίας ενώ  επίσης έχουν γίνει παρεμβάσεις και συνεχίζονται στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας αλλά και της άρδευσης. Οι ανάγκες βέβαια σε ότι αφορά την αγροτική οδοποιία είναι  πολλές  και καταβάλλεται προσπάθεια ιεράρχησης τους  προκειμένου  να καλυφθούν.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας