Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Για παροχή οξυγόνου συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

 

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό,

σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης, όπου του παρέχεται οξυγόνο και έχει ξεκινήσει θεραπεία ενίσχυσης του οργανισμού του στην καταπολέμηση του κορονοϊού, σε μια προσπάθεια πρόληψης τυχόν επιπλοκών. Ο υπουργός δεν είναι διασωληνωμένος. Ο πυρετός επιμένει και από χθες είναι με δέκατα τα επίπεδα των 37+.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά διατηρεί την καλή διάθεσή του και χθες δεν ξέχασε μάλιστα τα γενέθλια του πατέρα του Σήφη Πλακιωτάκη. Ζήτησε και επικοινώνησε μέσω του τηλεφώνου του θεράποντα ιατρού στης μονάδας με τον πατέρα του στον οποίο ευχήθηκε και μίλησε επίσης με τη μητέρα του.

Απόψε μετά τις 7 μ.μ. θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του υπουργού, ο οποίος συμπληρώνει ήδη 12 μέρες από την ημέρα που διαπιστώθηκε θετικός στον ιό.

«Πείτε στους φίλους μου να μην ανησυχούν, είμαι καλά και θα είμαι σύντομα κοντά τους», είναι το μήνυμα που στέλνει από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ο κ. Πλακιωτάκης. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Λασιθιώτης βουλευτής έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων συμπαράστασης και ευχών τις τελευταίες μέρες. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει τόσο τα μηνύματα για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και την επαναφορά στην ενεργό δράση, δεδομένου ότι υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα στον τύπο με αντικρουόμενες πληροφορίες.

Θυμίζουμε ότι ο Υπουργός βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα. Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 12 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας