Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Διοικητής του ΑΤ Σητείας: “δεν έχουμε ούτε εκδικητικές τάσεις, ούτε διάθεση να είμαστε απέναντι στους επιχειρηματίες”

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργος Μάλιος ευχαρίστησε τις εθελοντικές ομάδες της ΕΔΕΑΚ και του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του ΕΕΣ για την πολύτιμη συνδρομή τους στα μέτρα την παραμονή της Παναγίας στη Φανερωμένη  και γενικότερα για την βοήθεια τους- όποτε χρειαστεί.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, αναφέρθηκε στην αύξηση της κίνησης τις ημέρες αυτές στην ευρύτερη περιοχή και στην  προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομία σε όλα τα επίπεδα, από την κίνηση στους δρόμους μέχρι την εφαρμογή των μέτρων του κορονοϊού. Στον τομέα αυτό μάλιστα επεσήμανε ότι παρά τις συστάσεις, πολίτες ή επιχειρηματίες δεν τήρησαν τα προβλεπόμενα με αποτέλεσμα την βεβαίωση παραβάσεων. Όπως έγινε σε περιπτώσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος την περασμένη Πέμπτη σε κέντρο διασκέδασης για μη τήρηση του ωραρίου  λειτουργίας επιχείρησης – αλλά και το βράδυ του Σαββάτου ανήμερα της Παναγίας- σε κατάστημα καφέ μπαρ με όρθιους θαμώνες.
«Όπως έχουμε τονίσει, εμείς δεν έχουμε ούτε εκδικητικές τάσεις, ούτε διάθεση να είμαστε απέναντι στους επιχειρηματίες της περιοχής. Όμως δεν  εισακούστηκαν οι προειδοποιήσεις κι επιβλήθηκαν οι κυρώσεις. Ο καθένας λοιπόν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το φαινόμενο είναι σε έξαρση δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις αναφορικά με τη δημόσια υγεία», επεσήμανε.
Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν επίσης μικροτροχαία -ευτυχώς- ατυχήματα. Την  Κυριακή το απόγευμα συγκρούστηκαν όχημα και μηχανή στο δρόμο Σητείας-Πισκοκεφάλου. Ευτυχώς ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος και τραυματίστηκε ελαφρώς.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας