Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Βίντεο- σοκ τροχαίου από την Σητεία! Να, γιατί το κράνος σώζει ζωές

Κρήτη: Βίντεο- σοκ τροχαίου από την Σητεία! Να, γιατί το κράνος σώζει ζωές
Μέλος της ομάδας SOS ΒΟΑΚ ανήρτησε ένα σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο που σημειώθηκε στην Σητεία αναδεικνύοντας την ανάγκη να φορούν κράνος οι οδηγοί των μηχανών.


Το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας Μιχάλης Λιαπάκης κοινοποίησε την ανάρτηση του Γιάννη Δασκαλάκη που κατέγραψε ένα σοκαριστικό βίντεο ανάμεσα σε μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός της μηχανής συγκρούεται πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί 10 μέτρα!
Από την σύγκρουση κατάφερε και βγήκε ζωντανός και αποδείχθηκε πως το γεγονός ότι φορούσε κράνος του έσωσε την ζωή.

Η ανάρτηση του κ. Δασκαλάκη που δημοσίευσε στην ομάδα SΟS BOAK , ο κ. Λιαπάκης επισημαίνει:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!
Τον έσωσε το κράνος.
Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων…

Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο.
Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία.
Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !!
Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !!
Γιάννης Δασκαλάκης
Πηγή : Flashnew.gr

Συνολικες προβολες σελιδας